Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Boğa burcu kadinini nasil bilirsiniz gibi klasik bir şey sormak yerine farklı boyutta, hayatın gerçeği olan ölüm, cenaze kavramıyla sormak istedim hem su Ramazanda bunu hatirltmak istedim. Ama maşallah sizler direkt dinle dalga geçtiğini düşünüp beni hedef aldınız. Bence zihninizi yoklayın ve ana temaya odaklanın soruya cevap vereceğim derseniz. Saçma sapan şeyler yazacaksaniz da lüzmu yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah'la dinle dalga geçmeyi bırakın artık işinize bakın
Şaka gibisiniz dinle dalga hani nerede hangi cümlede?
Dini dalgaya ala ala her şeyi öyle görmeye baslamissinjz
Ölünce İsimle Sezlenmezlsr Cenaze Nerde Derle Bu Kadar Saçma İşte Herşey...
Anlamadım
Eğlenceli ve duyarlı olabilir :)
Senin burcun nediiirrr :)
Kova :)
Entelektüeelllll✌️✌️✌️ 🙃☺️
Güzel yanları da var demek 😄 teşekkürler 🌸
Kovaları seviyorum ben ya genelde sevilen burçtur , genel kültür düzeyleri yüksek , konuşkan ve iletişimi sıcak insanlar oluyorlar. Her keismden insanlarla iletisim ve arkadaşlığı kolaylıkla kurabiliyorlar yeniliklere farklılıklara açıklar benim gördüğüm bu :)
Sadece sevdikleri bir kişiye çok bağlı kalabiliyorlar sanki, ne yaparsa yapsın o kişiye karşı asla katı olamiyorlar , yaptıklarını görmezden gelebiliyorlar. Tabi herkse Karsi değil ama onu etkileyen, kalbinde yer edinmiş kişi ya da kişilere karşı affedicilik duzeyleri aşırı yüksek kovaların ve bu aslinda duruma göre kovalara zarar verebilecek, kalplerinin tekrarda kırılmasına neden olabilecek bir özellik.
Bir de bazen hayalci cümleler kurabiliyorlar ama bunlar uçuk hayaller de değil, gerçekleşmesi muhtemel hayaller. Tamamen mantıkla yürümeyen ama hayalsiz de kalmayan, mantiklariyla hayallerine ulaşmayı hedefleyen bir burç sanki. :)
Bunu ss alıyorum hemen :)
Hiç bu kadar detaylı bakmamıştım kovama :)
Herkes kafasında sadece özgürlüğüne düşkün başına buyruk insanlar olarak görüyor halbuki herkes özgürlüğüne önem verir.
Kovama aahahah 😂
Kesinlikle herkesozgurluguneonem verir, kovalr daha temiz ve saf düşünürler tek fark bu 😂🙃☺️
Kalbimiz çok temiz işte 😄
Kovalar çok ponçiktir diyerek azıcık daha burcumu övüp susuyorum 😄
Ahahahah bence dere oylesiniz 🌸
Teşekkürler ❤️
♥️♥️♥️🥰
Doyuramadık rahmetliyi gshdnxncbdj
Ahahahahah beklediğim cevaplar
🤣 shskzk
Tövbe yaaa :) sen boğa mısın yoksa
Evet 😅😂
Senin aklına gelen çoğunun aklına gelmez merak etme 😁
Nasıl yani anlamadım hangi konuda
Ateşli bi arkadaş bilirdik...
Sempatik özgüvenli
Teşekkür edeeerimmmm, sonunda sorudaki ana temaya cevap vereni birisini gördüm 🥰
Rica ederim :)
iyi bilirdik
Çok tıkınırdı 😂
Ahahhaah valla djsbzb
Bu soruyu soranin cenazesi olmasını dilerdim.
Püü xjdbxbd
Ben de aynını sana dileyeyim de gör
@Albatros2323 30 İQ