2 yıldır buradayım, bazıları belki sorularımı, görüşlerimi okumuştur...
İstediğiniz herhangi birşeyi sorabilirsiniz, dürüst olacağım 🤞🏼
İstediğiniz herhangi birşeyi sorabilirsiniz, dürüst olacağım 🤞🏼
Naçizane olarak güzel bir yüreğin var
As olan bu
Diyor ya şair
Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur kötü insanların türküleri yoktur
Herseyin en iyisi güzeli seninle olsun
Ne diyeyim ki
çok teşekkür ederim Murat abi
Cevap
16Cevap
Daha yeni indirdim bu uygulamayı senide tanımıyorum ama şöyle bi soru sorayım bu uygulamadan hiç ilişkin oldumu
Merhaba, hoşgeldin. Hayır, olmadı
Bu sitede gerçekten iyi bulduğun erkek oldu mu veya var mıydı.
Evet, var. 3 kişi, hepsi de iyi ve temiz kalpli
Senin adına çok sevindim güzel birşey
Teşekkür ederim, evet öyle. Peki sen?
İyi bulduğum oldu ama çoğu kişi ile yollar ayrıldı. Aslında bir insan ile yüz yüze konuşmadan sanalda konuşmayı artık çok samimi bulmuyorum hepsi bir zamandan sonra gidiyor ya da anlaşmazlık oluyor. Yani vakit kaybı değil mi sencede 4 5 ay biri ile konuştum o bile bitti üniversite bahanesi ile gitti. Başka benim kırıldığım anlaşamadığım oldu çok. Yani hiç olumlu birşey görmedim açıkcası
Üzgünüm senin için, buradan mesela çok iyi bir arkadaş edindim, evet hiç gerçekten görüşmedik, ama 1 yıldır muhabbet ediyoruz
Sana bence doğru kişiler denk gelmemiş
Fakat bir gün yüz yüze görüşecek misiniz. 4 5 yıl konuşup yüz yüze gelemeyen insanlar tanıyorum. Sanalda birisi kendini çok iyi gösterir çok masum gösterir böyle kandırır insanı 1 yıl sonra başına bin bir türlü bela getirir. Bu dönemde akrabalar birbirlerini kandırıyor kendi menfaatlerine düşüyorlar sanalda mı kandırmayacaklar. Bence bir insan ile yüz yüze konuşmadan sanaldan konuşmak için çok güven gerekli o güven için de yüz yüze konuşmadan güvenemezsin hiç bir konuda. Dönem çok kötü dönem dikkat etmek lazım.
Haklısın, ama zaten bir insanı yaptığı yorumlardan çözmen lazım. Ben mesela konuştuktan, 3 ay sonra, yani güvendikten sonra, kişisel hesabımdan ekledim onu
önceden yaptığı görüşleri inceledim
Yani o da doğru da ben şahsen bir bayan ile arkadaş ya da başka birşey için yüz yüze konuşmayı çok isterdim. Sanalda yazılar herşeye hitap ediyor sadece ama senin dediğin de doğru.
10 yıldan fazladır bu sitedeyim soracak sorum yok çekirge 😎
saygılar xd
nanananananaranananananananananananananaaa dırııırırımdırırırırırırırıım dırıdırırıımdırırırırırırırıım bu hangi şarkı
Kurtlar vadisi mi dkdlkd
Serdar ortaç mikrop kdjdk
jdkdkfkif yaa
Sevgiliniz var mı hanımefendi
Yok beyefendi
Sohbet etmek istermisiniz hanımefendi
Kanına kırmızı rengi veren madde nedir?
Kanımızın içinde oksijen moleküllerini tutup, damarlarda taşıyarak, hedefe ulaşıldığında bırakan özel bir molekül vardır. Kırmızı kan hücrelerini, yani alyuvarları çevreleyen ve aslında demir içeren bir protein olan hemoglobin, oksijenle birleşerek bilinen parlak kan rengini oluşturur.
Yanlış. FİŞNE FİŞNE SUYU 😂😂
Geçen gün neden manalı manalı bakıyordun babe?
Kim? Hangi hükümet?
Sürpriz yapmayı sever misin? +Evet. Ne yaparsın? +Sürpriz yaparım dkldkd
xd ne demek, iyi geceler :)
Burada en hosuna giden sey desemM
Vallah bilemedim
Sen ne düşünüyorsun
Ben de aynı şekil
Bilmek İstediğim Birşey Var
Tabii sorabilirsin
Kac kisiyle sanal seks yaptin
Zero
3 yıl senden rütbeliyim :d
xd
Sitede yeniyim soru gelmedi aklıma
Neden bu nick?
aceleye geldi
karışır
En sevdiğin dondurma ne
Maraş dondurması
Neden KS
Ben de bilmiyorum, cidden nasıl böyle bir siteye düştüm xd
Niye mermi yiyorsun
ingilizce de bir deyim vardır, to eat the bullet = yani kurşun yemek (dişini sıkmak). Öyle cazib geldi
Yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?