Diğer Benim hakkımda ne bilmek istiyorsun? krielde Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hadi soru sorun, fazla hayal gücüne kaçmayarak.her birini dürüstçe cevaplayacağım Benim hakkımda ne bilmek istiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazıları oral yapar severek yapar bazılarında yapmış olmak için yapar sizde bu nasıl olur 0 4 Yorumla krielde +1 yıl Aslında biraz ten uyumuna bağlı birde hoşlantı Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet hoslanti önemli o varsa arzuların kamcilanarak daha istekli davranmak ateside yukseltir Yorumla krielde +1 yıl Evet Yorumla Hadiiyani +1 yıl Cevap için teşekkürler arkadaşım Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bişey bilmeye gerek yok az buç belli. Düzensiz ailede yetişen düzensiz hayat yaşayan herşeyi boşvermiş tip. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Sana deli gibi aşık olan birinin farkındasın ama bu ilk defa böyle hisse kapılmış birisi bu durumda ona nasıl davranırsın deli gibi aşık diyelim bildiğin yanındayken saçmalıyor filan 0 6 Yorumla krielde +1 yıl Burada soru ne? Yorumla myd1oez +1 yıl Nasıl davranırsın yani öyle hisleri olan birine karşı Yorumla krielde +1 yıl umursamam herhalde onu üzüp kızdırmak hoşuma gider Yorumla myd1oez +1 yıl Kız aynısını yaptı 🥴 Yorumla krielde +1 yıl Qhaaj bizim gibi bozuk tiplwr jep ayno Yorumla myd1oez +1 yıl Hay şansıma zaten bana gelenlere yüz vermedim hiç gittim en aşktan anlamayanı buldum bende slk lık 🙄 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. Birine uzun süre boyunca söylemek istediğin ama söylemediğin ne vardı? 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Büyücü müsün, cadı mı? 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Casu Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Adın ne babayiğit memleket nere bide 05li misin 0 6 Yorumla krielde +1 yıl Ilayda memleket yok göçmen ve gurbetçiyiz ve evet 05 Yorumla desouza1907 +1 yıl Bişi diyim İlayda çok uyumlu sana ya İlayda ya İdil derdim ben sana Yorumla krielde +1 yıl neye bakarak? Yorumla desouza1907 +1 yıl Tek gözüne kanka Yorumla krielde +1 yıl Ahaha Yorumla desouza1907 +1 yıl Bak bende de alinazik tipi var Yorumla
BilkiL Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Kac kisiyle seks yaptin ve hepsi sevgilinmi 0 3 Yorumla krielde +1 yıl Tek gecelik tarzım,5-6 Yorumla BilkiL +1 yıl En zevk aldigin sey ne Yorumla BilkiL +1 yıl Tek soru mu vardi ilayda Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 536 cevap paylaştı. Mutlu bir insan misin gerçekten 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Hayır 🤷🏻♀️ ama mutsuzum diye üzülüp duramam Yorumla FireSun +1 yıl Dogru hissetmişim Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kedo mi kopke mi 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Kedii Yorumla Akbildengesiyok +1 yıl var mı evde Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Niye bu kadar tatli oldugunu 0 2 Yorumla krielde +1 yıl 😦🤫 sihir Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl İsiririm sjdj Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. o kadar dürüst cevaplama bence 0 0 Yorumla
Deli1deli Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Bir şey merak etmiyorum 0 0 Yorumla
whopperadam Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bana hamburger ısmarlar mısın? 0 5 Yorumla krielde +1 yıl Ismarlarım herhwldw Yorumla whopperadam +1 yıl Kıyamam ki kabul etmem 😂 yine de teşekkürler Yorumla whopperadam +1 yıl Sana yemek ısmarlayacak olsam ne yemek isterdin? Yorumla krielde +1 yıl Hm bilmem yemekle aram pek iyi değildie Yorumla whopperadam +1 yıl Bu yaşa geldiğine göre sevdiğin bir yemek vardır kanka 😂 Yorumla
iBocanBjk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benlese yatarmisin 0 1 Yorumla krielde +1 yıl Yatardım herhalde Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Ne okuyorsun 0 4 Yorumla krielde +1 yıl okumuyorum Yorumla karmen3235 +1 yıl Nerelisin Yorumla krielde +1 yıl Boşnak göçmenlerinden Yorumla karmen3235 +1 yıl Yaniisi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. G. tün güzel mi 0 0 Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hicbir sey 0 0 Yorumla
MrGentelmen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl En son neden ağladın 0 1 Yorumla krielde +1 yıl hmm sanırım sevildiğimi hissetmediğimden sarhoşken salya sümük ağlamıştım😂 Yorumla
Ĥªmza Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bakire misin 0 2 Yorumla krielde +1 yıl Değilim Yorumla Ĥªmza +1 yıl 😬😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bazıları oral yapar severek yapar bazılarında yapmış olmak için yapar sizde bu nasıl olur
Aslında biraz ten uyumuna bağlı birde hoşlantı
Evet hoslanti önemli o varsa arzuların kamcilanarak daha istekli davranmak ateside yukseltir
Evet
Cevap için teşekkürler arkadaşım
Bişey bilmeye gerek yok az buç belli. Düzensiz ailede yetişen düzensiz hayat yaşayan herşeyi boşvermiş tip.
Sana deli gibi aşık olan birinin farkındasın ama bu ilk defa böyle hisse kapılmış birisi bu durumda ona nasıl davranırsın deli gibi aşık diyelim bildiğin yanındayken saçmalıyor filan
Burada soru ne?
Nasıl davranırsın yani öyle hisleri olan birine karşı
umursamam herhalde onu üzüp kızdırmak hoşuma gider
Kız aynısını yaptı 🥴
Qhaaj bizim gibi bozuk tiplwr jep ayno
Hay şansıma zaten bana gelenlere yüz vermedim hiç gittim en aşktan anlamayanı buldum bende slk lık 🙄
Birine uzun süre boyunca söylemek istediğin ama söylemediğin ne vardı?
Büyücü müsün, cadı mı?
Casu
Adın ne babayiğit memleket nere bide 05li misin
Ilayda memleket yok göçmen ve gurbetçiyiz ve evet 05
Bişi diyim İlayda çok uyumlu sana ya İlayda ya İdil derdim ben sana
neye bakarak?
Tek gözüne kanka
Ahaha
Bak bende de alinazik tipi var
Kac kisiyle seks yaptin ve hepsi sevgilinmi
Tek gecelik tarzım,5-6
En zevk aldigin sey ne
Tek soru mu vardi ilayda
Mutlu bir insan misin gerçekten
Hayır 🤷🏻♀️ ama mutsuzum diye üzülüp duramam
Dogru hissetmişim
Kedo mi kopke mi
Kedii
var mı evde
Niye bu kadar tatli oldugunu
😦🤫 sihir
İsiririm sjdj
Özel olsa bile mi?
Seni çıplak görmeyi isterdim.
o kadar dürüst cevaplama bence
Bir şey merak etmiyorum
Bana hamburger ısmarlar mısın?
Ismarlarım herhwldw
Kıyamam ki kabul etmem 😂 yine de teşekkürler
Sana yemek ısmarlayacak olsam ne yemek isterdin?
Hm bilmem yemekle aram pek iyi değildie
Bu yaşa geldiğine göre sevdiğin bir yemek vardır kanka 😂
Benlese yatarmisin
Yatardım herhalde
Ne okuyorsun
okumuyorum
Nerelisin
Boşnak göçmenlerinden
Yaniisi
G. tün güzel mi
her şey burdami? Soyliceksin
Hicbir sey