Karşımdaki insana göre değişen bir durum bu. Ama kolay kolay etkilenen biri değilim. Gerçek anlamda mental, duygusal ya da fiziksel ilgimi uyandırabilecek olgular beni etkileyebilir. Etkileyici biri olup olmadığıma da beni tanıyanlar karar verebilirler. Keyifli akşamlar
Etkilenirim tabiki neden etkilenmeyim ki ayrıca bu etkileşim illaki hoşlantı beğeni yönünde de olmaz benim için birçok özelliği ile dikkatimi çeker etkiler insanlar beni. Benimde etkilediklerim vardır ilkaki🤷♀️👒
Etkileyen biri olduğumu düşünmüyorum, etkilenen taraf anca olabilirim ama şu anda etkilenen de değilim. Aradaki iletişim ve çekim gücüne bağlı bir durum bu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes kendisini etkilemesini istediği ideal kişiyle karşılaşsın diye dua eden tarafım. 😊 Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım. 😊 Çünkü ne kimseyi etkileyici bir özelliğim var ne de kimseden etkilenmeye niyetim. 😊
Etkileyen tarafımı hiç sevmiyorum. O yüzden etkilenen taraf olmak daha kolay.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
etkilenen.. sonra etkilendiğim için etkilemek isteyen... kimisinde başarılı olunan kimisinde başarlı olunmayan.. basarili olunmadıklarımı kafaya takan😂böyle sonsuz bi döngü