Kişilik & Karakter Etkileyen misin etkilenen mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🔥 Güncellemeler+1 yıl Maşallah sxaxsxsd Etkileyen misin etkilenen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Etkilenirse etkilenirim, etkilenirsem etkilerim 😅 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç biri değilim ne kimseyi etkiliyorum ne de kimseden etkileniyorum. kendi halimde yaşıyorum sadece hatta evren beni denklemden çıkarmış sdf 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Etkilendiğim kişiyi etkileyenim.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl valla öyle üstün şeylerim yok. Ama konuşunca insanların fikirleri değişiyor iyi yönde.ama desenki çekermisin bilemem 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne çok etkileyen varmış sitede beeEtkilenenim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kolay kolay kimseden etkilemem ama etkilediğim kişiler çok oldu. Zaten birisi ile konuşsam bitti o iş. 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Etkiliyor muyum bilmiyorum ama çokkk uzun zamandır etkilenmiyorum. Bu saatten sonra da etkileniceğimi sanmıyorum 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Etkilenirsem etkilerim, etki alanımdan kaçamaz hapsederim 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Etkilenen ahım şahım bir tipim yok ama idare eder yine de 0 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Şimdi tüm sözcükler sahte olmuş kim kimi etkileyip etkileniyor muamma... 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Etkilenen ama etkilemek için de sıfır çaba.. kendimi anlayamıyorum 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimseyi etkileme çabam yok. Kimseden de etkilenmiyorum sevdiğim insan dışında. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Etkileyen yanlarım da var.Etkilendiğim anlar da var. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Etkilensem bile kısa sürer. Etkileyen hiç değilim hiç olmadım olmam da herhalde 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Kolay kolay kimseden etkilenmem, birilerinin de benden etkilenmesi sürekli yaşadığım bir durum değildir.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Verici olan (yani erkeğin istediğini veren😉) her kadin etkileyendir. Numara vermekte bitiyor, vermezsen etkisiz elamansin ama en şereflisi. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etkilemek bizim işimiz dksjs 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Etkileyen...Olduğum yerde durarak hiçbir şey yapmadan etkilemek çok tatlı bir his... 0 0 Yorumla
heyyyoooooo Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Msjlarıma cvp almak için etiketlerim 🤣 @_ofsayt_ 0 0 Yorumla
Sadecebiri32 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Açıkçası gereksiz bir özgüvenim var ve bir şeyi istiyorsam onu alırım bu yüzden etkileyici diyebilirm 0 0 Yorumla
Delihatun5 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Etkileyenim biri de beni etkilesin ya aşırı sıkıldım 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Etkileyen sınıfına giremedik ahhh ahhh 🥲 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Yüzde 80 etkileyen yüzde 20 etkilenen 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Etkileşimde olan diyip orta yolu bulalım.😀 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Etkilemeyi severim , etkilenmekle uğraşamam 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Etkilenen ;) 1 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Genelde etkiledigim 0 0 Yorumla
işsizvedepresyonda Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Genel anlamda etkileyen. Nadir etkilenirim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Etkileyen 0 1 Yorumla LimitsizBoy +1 yıl Ben şahidim 😂🔥 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Ben buzdolabıyım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl En çok ben Yorumla
cerennnnylmz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Etkileyen 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İkiside değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Etkilenirse etkilenirim, etkilenirsem etkilerim 😅
Hiç biri değilim ne kimseyi etkiliyorum ne de kimseden etkileniyorum. kendi halimde yaşıyorum sadece hatta evren beni denklemden çıkarmış sdf
Etkilendiğim kişiyi etkileyenim.. Keyifli geceler..
Etkisiz elemanım ☯️
valla öyle üstün şeylerim yok. Ama konuşunca insanların fikirleri değişiyor iyi yönde.
ama desenki çekermisin bilemem
Ne çok etkileyen varmış sitede bee
Etkilenenim
Öyleymiş
Kolay kolay kimseden etkilemem ama etkilediğim kişiler çok oldu. Zaten birisi ile konuşsam bitti o iş.
Etkiliyor muyum bilmiyorum ama çokkk uzun zamandır etkilenmiyorum. Bu saatten sonra da etkileniceğimi sanmıyorum
Karşımdaki insana göre değişir bu durum.
Etkilenirsem etkilerim, etki alanımdan kaçamaz hapsederim
Etkilenen ahım şahım bir tipim yok ama idare eder yine de
Şimdi tüm sözcükler sahte olmuş kim kimi etkileyip etkileniyor muamma...
Etkilenen ama etkilemek için de sıfır çaba.. kendimi anlayamıyorum
Kimseyi etkileme çabam yok. Kimseden de etkilenmiyorum sevdiğim insan dışında.
Etkileyen yanlarım da var.
Etkilendiğim anlar da var.
Etkilensem bile kısa sürer. Etkileyen hiç değilim hiç olmadım olmam da herhalde
Kolay kolay kimseden etkilenmem, birilerinin de benden etkilenmesi sürekli yaşadığım bir durum değildir..
Verici olan (yani erkeğin istediğini veren😉) her kadin etkileyendir. Numara vermekte bitiyor, vermezsen etkisiz elamansin ama en şereflisi.
Kolay etkilenmem.
Etkilemek bizim işimiz dksjs
Etkileyen...
Olduğum yerde durarak hiçbir şey yapmadan etkilemek çok tatlı bir his...
Msjlarıma cvp almak için etiketlerim 🤣 @_ofsayt_
Açıkçası gereksiz bir özgüvenim var ve bir şeyi istiyorsam onu alırım bu yüzden etkileyici diyebilirm
Etkileyenim biri de beni etkilesin ya aşırı sıkıldım
Etkilenme özelliğim sürüm dışı
Etkileyen olurum 🧚♀️
Ayakkabı ayak olunca etkilenen
Etkileyen faktörlerim var
etkilenmeyenlerdenim.
Sıkıntı ikisi de olmam.
Etkileyen sınıfına giremedik ahhh ahhh 🥲
Yüzde 80 etkileyen yüzde 20 etkilenen
Etkileşimde olan diyip orta yolu bulalım.😀
Etkileyen olabilir
Etkilemeyi severim , etkilenmekle uğraşamam