Kişilik & Karakter 2 ay Etkileyen misin etkilenen mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 🔥 Güncellemeler2 ay Maşallah sxaxsxsd Etkileyen misin etkilenen mi? Cevapla 66 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Etkilenirse etkilenirim, etkilenirsem etkilerim 😅 2 0 Yorumla
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Etkilendiğim kişiyi etkileyenim.. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Karşımdaki insana göre değişir bu durum. 1 0 Yorumla
m PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kolay etkilenmem. 0 0 Yorumla
m CoffeeAndCoffeeFenomen Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Etkilemek bizim işimiz dksjs 0 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay valla öyle üstün şeylerim yok. Ama konuşunca insanların fikirleri değişiyor iyi yönde.ama desenki çekermisin bilemem 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 30% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne çok etkileyen varmış sitede beeEtkilenenim 0 1 Yorumla Soran 2 ay Öyleymiş Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kolay kolay kimseden etkilemem ama etkilediğim kişiler çok oldu. Zaten birisi ile konuşsam bitti o iş. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 56b cevap paylaştı. Hiç biri değilim ne kimseyi etkiliyorum ne de kimseden etkileniyorum. kendi halimde yaşıyorum sadece hatta evren beni denklemden çıkarmış sdf 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Etkiliyor muyum bilmiyorum ama çokkk uzun zamandır etkilenmiyorum. Bu saatten sonra da etkileniceğimi sanmıyorum 0 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 78% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Etkilenirsem etkilerim, etki alanımdan kaçamaz hapsederim 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Etkilenen ahım şahım bir tipim yok ama idare eder yine de 0 0 Yorumla
Bedenimsağ_amaruhum Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Şimdi tüm sözcükler sahte olmuş kim kimi etkileyip etkileniyor muamma... 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% 2 ay Etkilenen ama etkilemek için de sıfır çaba.. kendimi anlayamıyorum 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kimseyi etkileme çabam yok. Kimseden de etkilenmiyorum sevdiğim insan dışında. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Etkileyen yanlarım da var.Etkilendiğim anlar da var. 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etkilensem bile kısa sürer. Etkileyen hiç değilim hiç olmadım olmam da herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay Verici olan (yani erkeğin istediğini veren😉) her kadin etkileyendir. Numara vermekte bitiyor, vermezsen etkisiz elamansin ama en şereflisi. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kolay kolay kimseden etkilenmem, birilerinin de benden etkilenmesi sürekli yaşadığım bir durum değildir.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Etkilenirse etkilenirim, etkilenirsem etkilerim 😅
Etkilendiğim kişiyi etkileyenim.. Keyifli geceler..
Karşımdaki insana göre değişir bu durum.
Kolay etkilenmem.
Etkilemek bizim işimiz dksjs
Etkisiz elemanım ☯️
valla öyle üstün şeylerim yok. Ama konuşunca insanların fikirleri değişiyor iyi yönde.
ama desenki çekermisin bilemem
Ne çok etkileyen varmış sitede bee
Etkilenenim
Öyleymiş
Kolay kolay kimseden etkilemem ama etkilediğim kişiler çok oldu. Zaten birisi ile konuşsam bitti o iş.
Hiç biri değilim ne kimseyi etkiliyorum ne de kimseden etkileniyorum. kendi halimde yaşıyorum sadece hatta evren beni denklemden çıkarmış sdf
Etkiliyor muyum bilmiyorum ama çokkk uzun zamandır etkilenmiyorum. Bu saatten sonra da etkileniceğimi sanmıyorum
Etkilenirsem etkilerim, etki alanımdan kaçamaz hapsederim
Etkilenen ahım şahım bir tipim yok ama idare eder yine de
Şimdi tüm sözcükler sahte olmuş kim kimi etkileyip etkileniyor muamma...
Etkilenen ama etkilemek için de sıfır çaba.. kendimi anlayamıyorum
Kimseyi etkileme çabam yok. Kimseden de etkilenmiyorum sevdiğim insan dışında.
Etkileyen yanlarım da var.
Etkilendiğim anlar da var.
Etkilensem bile kısa sürer. Etkileyen hiç değilim hiç olmadım olmam da herhalde
Verici olan (yani erkeğin istediğini veren😉) her kadin etkileyendir. Numara vermekte bitiyor, vermezsen etkisiz elamansin ama en şereflisi.
Kolay kolay kimseden etkilenmem, birilerinin de benden etkilenmesi sürekli yaşadığım bir durum değildir..