Kalbimi sadece izin verdiğim insanlar bilebilir bu da çok az sayıda olur yani beni tanımayan insanlar tarafından dile getirilmesede öyle olduğum düşünülebilir.
demiştir.. kalbim neden kötüdür ona göre buna bakmak lazım İnsanlar duymak istediklerini duymadıkları zaman ve dahası istedikleri olmadığı zaman bir şekilde kendilerini masum karşıdaki insanı zalim ilan ederler ki bencilliklerini kapatıp hayatlarına devam edebilsinler
2 3 gun oncesinde dogum gunu partisine gidip, dakika evde oturmayip her dakika bir yere giden bir kiz covid olduydu. Haketmistin, az gezseydin dedim. O demisti. Baya linc yemistim. Zerre pismansam adam degilim. Beyinsizler ne yapip edip 100 bine cikaracaklar.
Hayattaki tecrübelerimiz bizi zamanla paronayak ediyor. Bazıları bizimkadar gözlem yapamadığından ya da verecek cevapları olmadığından böyle fesatsın gibi kurnaz lafları ediyor işte takmam ben şahsen
Insan bilmediğinden korkar, içini bilmeyip disaridan vitrine bakıp 'senin kalbin kötü' diyecek insanı fikirlerime muhatap alıp kıymetli vaktimi bosa harcamam zatende bunu diyeni de henüz duymadım 🤔