Sorum şu kız arkadaşımla beraber uyuyoruz yan yana olduğumuz zaman sürekli opuyor el ele tutusuyoruz bunu iş ortamindaki insanlarda görüyor bir keresinde gözünü kapat sana sevgilimle nasil opustugumuzu gostereyim, sen nasil biseysin seni alacak olan yaşadı, sen sevgiliyi de unutturursun ve kimseden hoslanmiyorum senden hoslandigim kadar gibi cumleler de kurdu ben bu nasil oluyor anlamadim dediğim zaman sadece iş ortamini kastediyorum falan dedi bide seni görünce insanın erkek olası geliyor gibi hatirlamadigim bir sürü cumleler var.. Gün içinde belki iki sevgiliden daha fazla konuşuyoruz sürekli iletişim icindeyiz beni sevgilimden daha çok düşünüyor. bir cok kiz arkadasim oldu ama hic böyle bişey gormedim. Hakkinda kotu de dusunmek istemiyorum :( Memleketimdende uzaktayim ve burada başka hiç arkadasim yok sizce bu arkadasca mi yoksa lezbiyenlik var mi? Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılLezbiyen olsa ne olur ki? Katil mi yahu kız :)) Sakin ol biraz. Lezbiyenlik bir tercih meselesidir. Seni rahatsız eden hareketleri var ise ( tolere edemeyeceğini düşündüğün ) açıkça konuşabiirsin sıcak bir uslupla. Ona ve tercihlerine saygı duyduğun ve oda sana ve tercihlerine saygı duyduğu sürece aranızdaki iletişimde bir sorun olacağını sanmıyorum ben.. Bence onunla konuş. Onun arkadaşlığına değer verdiğini senin için kıymetli olduğunu ama bir kaç hususta seninle konuşmak istiyorum diye başlayıp seni sıkan şeyleri paylaş bir arkadaş olarak..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen başından yapılan yanlış.
erkeklerin beraber uyuduğunu düşünebiliyor musun? ten tene temas edince alışkanlık yaratır. asla beraber yatmayın.
kuran'da ayet ve hadıslerde de bu konuda uyarı var zaten. hemcınsın bıle bazı yerlerını gormemelı mesela.
bunun bırcok sebebı oldugu gıbı bır sebebı de bu. kadın vucudu estetık durdugundan her 2 cınsı de cezbedebılır. erkeklerın oral sekse bu kadar neden heveslı olduklarını hıc dusunmedın mı oysa cocuk dogururken gorseler oraya agzını surmezler bır daha :)11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey tamam da birşey dikkatimi çekti. "El ele tutuşuyoruz" demişsin. Elimi tutuyor dememişsin. Demek ki lezbiyen bile olsa sen de pek boş değilsin içinde :)
50 Yorumla
+1 yılLezbiyence olsa tepkin ne olur? Mesela lezbiyen oldugunu ogrensen?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
41Cevap
sadece arkadaşında değil. sende de lezlik var. neden beraber yatıyorsunuz? neden el ele tutuşuyorsunuz?
20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşı var falan deyip geçme. Biseksüel olabilir veya olmak üzere olabilir. Sadece erkeklerin içi fesat değil.
Ufaktan uzaklaş bence ondan. En azından sıcak de bari yan yana uyumayın arkadaş.. :)00 Yorumla
+1 yılLezbiyen ya da biseksüel olabilir ama zarar gelmez :))
20 Yorumla
+1 yılBir Tek Üstüne Yazı Yazmamış Ben Lezbiyenim Diye.
Sorun Olmaz Yavşamasını İstemiyosan Uzak Dur Haaa Hoşunada Gidiyorsa Yapın Beni İlgilendirmez.
Giren Çıkanda Yok Rahat :DDD10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılManav reyonuna git salatalık çekmesini iste
Büyüklerini seçiyosa lezo
Küçüklerini seçiyosa kezo
Optimum takılıyosa bro22 Yorumla- +1 yıl
*seçmesini iste
Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Lezbiyen büyük ihtimal. Seni çaktırmadan arkadaş ayağına okşayıp öptüğü felan oluyormu. Bi-meraklıda olabilir. 😎
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilir.. Bende kiz olsam bende lezbiyen olurdum kesin :)
20 Yorumla
+1 yıllez bence, bir dene belki sende seversin, erkeklerden hayır yok bu devirde
00 Yorumlauzaklaş ondan senide kendine benzetmesin, sonra biz ne yapcaz gay mi olalım.. bütün güzel kızları lezbiyene çevirdi bunlar.
10 Yorumla
+1 yılüzüleceksin ama bence senin arkadaşın travesti bence onunla daha aynı yatakta yatma !
10 Yorumla
+1 yılIcindeki duygulari seninle bastiriyor ve sendende bir hareket bekliyor.
20 Yorumla
+1 yılsana gereken bütün sinyalleri vermiş, daha ne yapması lazım anlaman için. .
10 Yorumlaneden beraber uyuyorsunuz hemde iş ortamındaki arkadaşlar önünde
00 YorumlaSana yükseliyo demedi deme. yakinda yazılır sana bacanak
00 Yorumla
+1 yıllezbiyenlik var sen uyma uzak dur soguk davran kaçar senden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana hafif kerkiniyor diyecektim ki, vazgeçtim sana asılıyor belli ki senin ilişki yaşamak istiyor, o sapıktan uzak dur..
10 Yorumla
+1 yılGit gide amacı kötüye kayabilir o yüzden çokta yakın durma bence :-D
00 Yorumla
+1 yılBence lezbiyenlik var gibi.
20 YorumlaDikkat et kendine opusme falan tamamda ilerde bisiler sokmaya baslar simdiden onlemini al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazbiyen o arkadaşın ama lezbiyen ilişki zararsız giren çıkan olmaz takılın :D
00 YorumlaTehlikedesin, uzaklaş yavaştan :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç ordan siecek seni kankaa ama seninde hoşuna gidiyor gibi biraz :D
00 Yorumla
+1 yılBana göre bariz bir şekilde lezbiyen
00 Yorumla
+1 yılSöylediklerine bakılırsa var gibi
00 Yorumla
+1 yılpardon ama... hahahahahahhahahhahahahaahahaah
00 YorumlaBu kiz seni seyyapar bak dikkat et bacim:(
00 YorumlaKesin duşunduğun gibi
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sende az değilsin haa djdkwm
10 Yorumlagerçekse lezbiyen yalansa sen lezbiyensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin :) (Pardon arkadaşın) Biseksüel.
00 Yorumla Lezbiyende olabilir, biseksüelde
00 YorumlaTebrikler lezbiyen bir arkadaşın varmış
00 Yorumla
+1 yılKiz arkadasin lezbiyen
00 YorumlaKendine dikkat et kanka
00 Yorumlabence deneme yanılma yoluyla bulabılırsın bu olayı
00 YorumlaKiz niyeti bozmuş seni götürecek
00 Yorumla
+1 yılhoşlanmış işte senden ne var karşılık versen
00 Yorumla
+1 yılZan kotu kolla gotu ,:)
00 YorumlaGotu kolla bencr haha ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%10102928282992 ihtimalle eşcinsel
00 Yorumlaolabilir bilmiyorum yani
00 Yorumla
+1 yılolabilir herkesten kork :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllezbiyenlik var çok fazla olmasada zarar gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo bu kız sana gider söyliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşın sana göz koymuş
00 YorumlaAşık olmuş sana.
00 Yorumla
+1 yılKendini kolla :D
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama derimmmm
00 YorumlaBiraz lezlik sezdim
00 Yorumla% 100
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lezz
00 Yorumla
+1 yılAletim sertlesti