En yakın arkadaşım lezbiyen olmak üzere?

Biz onunla oldukça yakınız. Ama geçen yaz tatilinde başka bir kızla tanışmış onlar bir grup gibilermis ve biz bu sıralarda biraz uzaklaştık birbirimizden. işte bu grup biraz sapık ve iste sanırım arkadaşım onlardan birine aşık oldu ve diğerleri bunu destekledi ve onlara ailem dedi ama şu an pek gorusmuyorlar ve ayrıldılar ( kız+kız ). bu onun tercihi tabiki ama zaten o pek takmıyor yani saygı falan beklemiyor kimseden. ama biz onla çok yakınız ve o bana onlarla olan şeylerini anlatıyor tabiki daha cinsel birşeyler olmamış ama büyük ihtimalle ciddiydi. ve ben onunla sakasina yani bilirsiniz işte kankalar gibi onu oyuncak ( evet oyuncak evet bu yaşta ) ayısıyla opusturdum ama gerçekten cok komik ve arkadascaydi yani hiç o şekilde bir niyetim yoktu ve bu bana biseksuel olmak üzere olduğunu falan detaylarıyla anlatmadan önceydi. Ve o gün bana mesaj attı sabah RÜYAMDA ÖPÜŞTÜK ;D dedi ve ben şu an berbat hissediyorum. Beni gerçekten o kadar iyi anlayan biri ki o normal günlerde bile onu kaybetmek istemeyeceğiniz biri ve şu an onunla farklı şekillerde.. saçmalık ah.. mesela onun başka bir kızı çok sevmiş oluşu benim hoşuma gitmiyor ama bu benim lezbiyen ya da biseksuel olacağım anlamına gelmiyor değil mi? . bu arkadaşlığı harcamak istemiyorum. ama ona anlatmalı miyim nasıl anlatmaliyim yanlış mı anladım keşke bir gün bana seninle hiçbir zaman öyle düşünmedim dese ama beni çok sevmeye devam etse. bana bir kez hayatımın merkezindesin demişti kavga ederken ama göremedin falan dedi. lütfen yardım edin? daha önce böyle biseyle karşılaşmadım ve ne yapacağını hiç bilmiyorum. ve hiçbir şey olmamış gibi davranamiyorum..
En yakın arkadaşım lezbiyen olmak üzere?