Kaprisiniz, nazınız cazınız, şımarıklığınız, durgunluğunuz, asiliğiniz... vs sizin hangi huyunuz size bile “öf” dedirtir; hangi huyunuz hiç çekilmezdir? Keyifli günler dilerim🎈
Düşündüğümü direkt söylerim, bunu da bazıları kaldıramayabiliyor. :) Bence çekilmez bir huy değil bu ya, ancak genel olarak şaşırdıkları konu bu oluyor.
Bir kez güvenim sarsıldığında sonrasındaki o tetikte olma huyum, herşeyi olduğu gibi yumusatmadan söyleme huyum, hedeflerim dışındaki pek cok şeyden/kişiden kolay vazgeçebilme huyum vs vs.. 🤔 Böylede sıralayınca az da degilmis daha var da neyse... 🤭
Bir şeyi sıkılmadan on defa anlatamam mesela, mesaj bildirimlerine pek bakmam, az konuşup çok şey anlamalarını beklerim. Bazı huylarım gerçekten sakat.
Kendi duygu ve davranışlarını kontrol edebilen bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum. Belki ısrar üzerine meydana gelen inadımı çekemeyen insanlar vardır, ki bence haklı bir inat.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnat istediğim ya olacak ya olacak gurur murur dinlemem bam bam alacam