Tutan ahları çekmeye, hak ettiğinizi bulmaya, vurduğunuz yerden vurulmaya, kırdığınız yerden kırılmaya hazır hissediyor musunuz kendinizi? 👿 Ya da bunun gerçekleşeceğine inanıyor musunuz? 😏
Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Benimde bazı hatalarım oldu gerçi hata demek ne kadar doğru olur bilmiyorum o yüzden onun yerine biraz şanssızlık biraz da yeterince çalışmamak diyelim. Soruya gelecek olursak evet başaramadığım şeylerin bedelini ödemeye hazırım ve yıllardır da ödüyorum. Çok ufak şanssızlıkların bana çok büyük cezaları oldu. Kırıldığım yerden kırıldım, darbe üstüne darbe aldım. Hala da bunun etkisini hissediyorum.
Kimsenin malında mülkünde gözüm olmadı, her zaman kanaatkar oldum. Ne ise Hak'tan geldiğini bildim, tevekkül etrim takdiri O'na bıraktım.Yalnız, Kulluk vazifemi layığı ile yapamadım. Acizlik ettim, tövbe ettim yine günah işledim. Lakin teslimiyet ancak O'nadır bildim. Her şeyi bilen ve gören O'dur ve ancak O'ndan medet umdum. Muhakkak ki O bağışlamayı çok sevendir. Rabbim beni ve tüm dostlarımı sevdiği, razı olduğu kullardan eylesin. Bir hüküm var ise O'dandır ancak ve O ne derse o olur. Umarım bağışlananlardan oluruz. Bir cezam varsa ki vardır bana göre takdir yine O'nundur.
Kırdığım kadar kırılsaydım, ah ettirdiğim kadar ah çekseydim, vurduğum kadar vurulsaydım daha sağlam olurdum. Ama çoğu insan beni üzemez, tenezzül bile edemez. Kafam rahat bu yüzden. :D
Ben yaptıktan sonra ağır bir vicdan azabı ile bunu çektiğimi düşünüyorum. Haa eğer fazlası gelecekse bu dünyada çekmek daha iyi, öteki tarafa kalmasın.
Ah almamaya, kırık oluşturursam muntazam şekilde onarmaya çalışırım.. Döküp yıktığım bir yer yok, yüzleşemeyeceğim bir yük bırakmadım arkamda.. Hep düşünceliydim.. O yüzden.