Duygu olarak depresif modlara kendimi sokmamaya gayret ediyorum. Kolay da yaparım bunu, duygu kontrolüm iyidir hemen hemen her şey için. Uzak kalmayı tercih ettiğim insan listesini buraya sığdıramam :)
Hayatımı ve kendimi stres altına sokmamak adına, huzurlu yaşamak adına, hayatımda yapmak istediğim şeyleri gerçekleştirmek adına, beni üzen yıpratıp hayatın tadını kaçırmamak adına uzak durduğum şeyler var benimde. Özellikle, dedikodu yapan insanlardan , hayatta ne istediğini bilmeyen insanlardan, özenti insanlardan, çıkarcı ve iki yüzlü insanlardan uzak dururum. Hayatıma dahi katmam; selamda vermem. Ayrıca sürekli negatif düşününen depresif insanlardan da uzak dururum. Hayat enerjimi almalarını istemem çünkü. Nutella kavanozundan uzak dururum; çocukluğumda bilinçaltıma yerleşen kötü bir anım var çünkü tadını ne kadar sevsemde uzak duruyorum almıyorum. Hatırlatmaması adına uzak kalmayı tercih ediyorum. Öfkemden uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü sinirlenince ben benlikten çıkıyorum. Sakin kalmayı denemeye çalışsam da öfkem beni bazen içine çekiyor. Ama genelde uzak durmaya çalıştığım duygudur.
Genelde güven vermeyen herkesten, her şeyden, her durumdan uzak durmaya çalışırım ama bu aralar artık istisnasız herkesten, her şeyden uzak durmaya çalışıyorum. Dingin ve huzurlu hayat sadece böyle mümkün sanırım.
Etrafına zarar vermek için fırsat kollayan, sürekli kötü düşünceler barındıran ve çevresini kırmaktan adeta zevk alan insanlardan uzak kalmaya çalışıyorum.
Beni sömüren duygu düşünceleri olan insanlardam uzaklaşırım🤗 Sürekli başkalarını eleştiren insanlardan,, bana yararı olmayann insanlar (bu faydalanma bilgi manasında) . Gülüşlerimi çalma cabası olanlardan 💃💃
Fesatlar kapıma geldiler ellerinde güllerle İşlerine gelmediğinde saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle! Vurdular siyah güllelerle Ben çok dosta sahiptim, güvensizlik içine batmış. Şahit olduğum birileri mutluluğu parayla kapmış!..
Nekadar çok insanla tanışırsam okadar çok sorumluluk almak istememek
Her ağızda bir akıl her ağızda benim gibi düşün her ağızda kendi doğrularını zorla empoze etmeye çalışanlarda uzak olmak için yanlızlık şeçmi güzel benim için
Mesela eğlenceli olan ama yakınlaştıkca acımsı tad vermeye başlamış yıpratan insanlardan, kavgalı, birbirine laf atan çiftlerin bulunduğu ortamdan, eşya dersek sigara alkol ve her türlü kötü alışkanlığın bulunduğu masa veya ortam.