Selam ✨ Bu hayatta bilerek uzak durduğunuz bir şeyler var mı size zararı olduğu için ya da zararı olacağını düşündüğünüz için.

Selam ✨ Bu hayatta bilerek uzak durduğunuz bir şeyler var mı size zararı olduğu için ya da zararı olacağını düşündüğünüz için.

Evet, var. Kendimi korumak için bana sinsice zarar verme niyetinde olan yılanlardan, şeytan karakterlilerden uzak tutuyorum kendimi, çünkü bir adım sonrasını kestirebiliyorum, görebiliyorum sonrasını. Huzurumu kimsenin benden almasına müsade edemem. Art niyetli kişilerden, namertlerden bilerek uzak duruyorum, numaraları dahi kayıtlı değil rehberimde. Dengesiz, attığı adımları kestiremediğim, fesat kişilerden de uzak tutuyorum kendimi, bile isteyerek bana saygısızlık yapanlara, gerektiği şekilde had bildirip kendimi mahrum ediyorum öylelerinden. Kalitesiz, bayağı kişileri tutmuyorum yanımda. Bazıları yokken öyle güzel ki, hiç olmasınlar onlar. Artık kimsenin beni, benden çalmasına müsade edemem. Bana bilerek saygısızlık yapmaya çalışan cahillere, üslubunu bilmeyenlere katlanamıyorum. Bazı kişilerin benimle küsmesi de müthiş bahtiyar ediyor beni, hiç barışmasınlar, uzak dursunlar benden, bazı kişilerle küsmek de güzel, çünkü benim kendimi onlardan uzak tutmama lüzum kalmıyor, onlar gidiyor kendiliğinden kısa bir süreliğine de olsa. Yüreğimin ısınmadığı, saygısız, karaktersiz herkesten uzak duruyorum, onlar yaklaşmak istedi lakin o kapı asla açılmayacak. Bazı hataların affı yoktur, bazı kişiler affedilmeye layık değildir. Gitsinler şeref yoksunları başka yerde oynasınlar oyunlarını, ben huzurlu dünyamda mutlu, mesut yaşıyorum. İkiyüzlülerden, laf getirenlerden uzak duruyorum, söz verip sözünde durmayanlardan, beni göz hapsine almak isteyenlerden uzak duruyorum. Bazı kişilere asla ve asla ısınmıyor yüreğim. Beni zehirlemek isteyenlerden, ayarlarımı bozmak isteyenlerden, yalancılardan uzak duruyorum, kayıtsız kalarak, önemsemeyerek, konuşmayarak, muhattap olmayarak, yakınlıklarına, sevgi gösterilerine karşılık vermeyerek, teşekkür etmeyerek uzak duruyorum. Muhattap alınmaya değer kişiler değil onlar, ben kalbi ve dili aynı olan kişileri seviyorum. Yalanlarıyla beni oyalamak isteyenlerden de uzak duruyorum, tüm kötüleri kendi hallerine bıraktım, kendileriyle yaşayış oluşları zaten en büyük ceza. Kendileriyle ve kendi gibi olanlarla, birbirlerini oyarak yaşayıp gitsinler. Ben sahtelerden, sahteliklerden uzak duruyorum, gösterişten de uzak duruyorum. Çok sevsem de kedilerden de uzak duruyorum, kedi fobimden ötürü. Köpeklerden de uzak dururum.
Evet kötü bir huyu kötü bir alışkanlığı var ise o insandan uzak durmaya mesafeye dikkat ediyorum.. çünkü öyle insanlarla bir arada olmak bir müddet sonra bende de farkında olmadan alışkanlık hâline gelebilir
Alkol, uyuşturucu, aşırı dindar ve aşırı dinsizler.
🙏✨🎈
Küsmedik değil mi 🙏🌺 :/
Yoo
Cevap vermemiştin de :/
Yoğunum ondan
Anladım kolay gelsin, boş zamanın olduğuna konuşuruz istersen tabi iyi geceler 🙏☺️🌹
Olur tabi. İyi geceler
Evet bazı insanlar
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim abla :)
Cevap
12Cevap
Rest çekmekten uzakta tutuyorum kendimi dönüşü olmayan yollardan belirsizliklerden korkuyorum çünkü
Evet, genel olarak insanlardam uzak tutmaya çalışıyorum.
Bilerek uzak durduğum insanlar var. Biliyorum ki çok yakın olurlarsa psikolojik açıdan bana zarar verecekler. Bunu bile bile görüşmem. Önceliği her zaman kendi mutluluğuma veririm
Kendimi bilerek uzak tutmaya çalıştığım şey genellikle düşüncelerim oluyor. Çünkü bazı şeyleri çok düşünmek beni yoruyor. Hayatımdaki olumsuzlukları ve geçmişi fazla düşünmemeye çalışıyorum..
Evet olmuştu zaten öyle insanlardan herkes uzak durmalı değeri bilinmiyorsa ya da bir kişi sürekli o kişiyi üzüyorsa
Genelde Ben mesela insanların yaşadığı olayları çok dahil olmayı sevmem başkası başkasına bir şeyler söylemiş başka olaylar olmuş vesaire vesaire
Baya var diyebilirim . Örneğin bana zarar vericek herşeyi kendimden uzak tutuyorum. Kötü arkadaş veya kötü alıkşkanlık gibi.
Ben mantikla hareket etmezsem ben evin yolunu bulamam lsksjs o yüzden yaşasın mantık
Var; alışveriş merkezleri, kola ve bazı tanıdıklar bunlardan birkaçı 💁♀️😄
Kötü alışkanlıkları ve çoğu insanı uzak tutuyorum.
Alkol, sigara, fazla samimiyet ve aşk. İtinayla uzak durulur.
Artık herşeyden uzak duracağım belki öyle mutlu olurum 🥲😕
Bi kadın var psikopat bana takik ondan kurtulamıyorum bir türlü yillardir pesimde insallah bi daha ulasamaz
Tehditler Ediyor, fake hesaplardan yaziyor istek atiyor, arkadasima ulasiyor beni soruyor, hakretler tehditler vs onun yüzünden nomu değiştim hesaplarimi kapattim adresimi falanda istedi iyi ki vermedim bi de versem herhalde allah korusun
Evet var. Bazı insanları ve kötü alışkanlıkları uzak tutuyorum.
İnsanlar oluyo 😏 ama kırılmadan incinmeden de olmuyo
Sigara olabilir
Çok şeyler var..
Hiç bir şeyden uzak durmam
Var varrr ohooo var yaa😅
İnsanlardan uzak tutuyorum 😇
insanlardan uzak tutuyorum çünkü çoğu kötü
Var tabi olmaz mı gerçek yüzünü saklayan insanlar
Toksik insanlar. Dedikodu
İnsanlar
Köpüşleerrr
Akrabalar.