Kişilik & Karakter Doğmadan önce yaşayacağın hayatı görsen gelmek ister miydin? Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Söyleyin bakalim? Güncellemeler+1 yıl Abicim doğmadan önce nasil gördün simdiki hayatını ben mi anlatamiyorum sen mi anlamiyosun güzel kardesim benim Güncellemeler+1 yıl Evet sizce? Doğmadan önce yaşayacağın hayatı görsen gelmek ister miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gölgesizkarakter Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yaşadığım hayattan dolayı değil ama bu dönemde dünyaya gelmek istemeyebilirdim. 1 0 Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Emin değilim. Bu soruya bazen ben de kafa yorarım. %50 %50 diyeyim. 1 0 Yorumla
Cjdldkldkd Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Hepimiz yaşayacağımız hayatı gördük zaten. Ve hepimiz kabul ettiğimiz için buradayız. 0 4 Yorumla Met077 +1 yıl Doğmadan önce diyorum Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl Evet doğmadan önce zaten:) Yorumla Cjdldkldkd +1 yıl Öldüğün zaman demek istediğimi anlayacaksın koçum sabret😉 Yorumla Met077 +1 yıl La bi yuru git ya edebiyat yeri değil aslan burasi Yorumla
Su_perisi1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl daha kitabın yarısında bile değilim dur bakalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşadığım hayattan dolayı değil ama bu dönemde dünyaya gelmek istemeyebilirdim.
Emin değilim. Bu soruya bazen ben de kafa yorarım. %50 %50 diyeyim.
Hepimiz yaşayacağımız hayatı gördük zaten. Ve hepimiz kabul ettiğimiz için buradayız.
Doğmadan önce diyorum
Evet doğmadan önce zaten:)
Öldüğün zaman demek istediğimi anlayacaksın koçum sabret😉
La bi yuru git ya edebiyat yeri değil aslan burasi
daha kitabın yarısında bile değilim dur bakalım
Hayır istemem
Görmesem de gelmek istemezdim
Evet
%45 evet, %55 hayır
Asla istemem