Mesela kimle samimi olmaya calissam ya da samimi olsam mutlaka sonunda bitiyo. Ya da cikarlari icin gorustugunu anlayip bitiriyorum. Ben kimseyle artik samimi olmak istemiyorum. Ama ayni zamanda hayatimda da olsunlar istiyorum. Yani oldukca mesafeli olmak istiyorum artik insanlara. Bu dengeyi nasil kurabilirim bilenler bilmeyenler duzgun yorgumlarinizi bekliyorum (zarar gormemek icin)
Güncellemeler
+1 yıl
Heyy
Güncellemeler
+1 yıl
Heyyooo
Insamlarla arkadas olmak istiyorum ama samimi olmak istemiyoruum. Hayatimda olsunlar istiyorum. Bu dengeyi nasil kurarim bilenler?
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Insamlarla arkadas olmak istiyorum ama samimi olmak istemiyoruum. Hayatimda olsunlar istiyorum. Bu dengeyi nasil kurarim bilenler?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır diyerek her şeye evet dersen olmaz istediğin şeylere evet dediğin sürece bu dengeyi kurabilirsin
Mesela icten olsam ilk basta sonra cok nadir arayip sorsam bulussak ama yazdiklarinda falan iyi davransam yardim etsem bu denge olur mu
Hayır olmaz birine ilk başta samimi davranırsan o şekilde gider
Eğer arkadaşın olmasını istiyorsan sadece normal davran ne samimi nede hiç umursamaz tam ortası davran istediğin olur
Böyle yaparak karşındakine sadece bu dengesiz biri imajı verirsin
Sadece konuşmak istediğinde konuş buluşmak istediğinde buluş istemediğin ya da rahatsız oldugun bir konu oldugunda bunu dile getir
Yani normal davran 😀
samimiyetini ayarlı tut madem.
Mesela ilk basta samimi icten davransam sonra cok nadir arayip sorsam olur mu bu dedigim gibi
olabilir.
bilemeyiz ki babba
Fotograftaki sen olamazsiin 😵
nıye olamayım babba
Asiri guzelsin masallah
tesekkur ederım
Boyle hemcimslerimi gorunce mutlu oluyorum gercekten 🙃
Guzellik ile ilgili bilgi verir misin mesela neler yaouyosun da bu kadar guzelsin?
:) :)
Tuyo istiyorum kiz vermicek misin tuyo :D
sağlıklı beslenıyorum
Hic canin istemiyo mu nasil engelleyebiliyosun ben duramiyorum o yuzden camis gibi oldum ya :D
Kuramassin
Kurulmaz
Aynı ben gibi yani