Pazarınız nasıl geçti? Ben bol bol rüzgar yedim. Çok huzurlu bir gündü gerçekten. Ya sizin nasıl geçti? Benimki kadar güzel geçmişse kıskanırım bak ona göre 😎
Dipnot: bi’kahve? 😍
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Dipnot geçtiğiniz “bi’kahve” şu an pazar keyfimin parçası size de afiyet olsun 🎈Benim diğer günlerde olduğu gibi erken kalkarak güne başladım bugüne de. Altıda uyandım kitap okudum, sonra markete gittim öğlene doğru kahvaltı yapmaya çalıştım; çalıştım çünkü beynime sinir bozucu ağrı saplandı iştah gitti. Sonra ilaç içtim tabi hiiiç şiddetlenmesini bekleyemem ağrının. Resim çizdim sonra. Biraz müzik dinledim yağmur vardı burda da; onu izledim. Şimdi yine kahve keyfi tabi 🎈
Metin ve tekerleme okuyarak, artı olarak bunu kayıt alarak. Kaç kez başa sardım hatırlamıyorum bile, her yanlış yaptığımda da başıma vurdum. Şu an çok fena ağrıyor. Sonra o bitti derken sistem bir türlü kabul etmedi, en son mb düştü allahtan da yaptım..
İnşallah geçerim ya. 😿
Film izledim, yemek yedim. Şu ictim, kahve ictim, yatakta uzandım, koltukta uzandım. Bi ara halıya boylu boyunca uzandım. Ardından ayaklarımı koltuğa attım sırtım halıda olacak şekilde uzandım. Bi ara duvara dayadım. Uzanmakla geçti.
Eskişehir kasvetli havaya rağmen çok soğuktu! Öğlen yüklü market alışverişi yaptım; ama kısıtlama nedeniyle yüklü halde yaya yürümekten fena bittim. İkindi vakti 1,5 saat uyudum. Bunun haricinde bol müzik keyfi yaptım.
Cevap
88Cevap
Bugün çok ters bir gündü benim için. Bütün aksilikler üst üste geldi. Sinir sistemim altüst oldu. Neyse ki şimdi sakinim. Çayımı içiyorum keyfim yerinde 🤸♀️🤸♀️
Bol bol dinlendim, müzik dinledim ve film baktım. Tabi KS’de de bol bol zaman geçirdim, iyiydi yani bir sıkıntı yoktu.
Hangi film 😄
Testere izledim 😄
Eşeğin penisi gibi geçti bütün gün yattım yuvarlandım akşam çikolata alicaktim marketler kapanmış. Hiç güzel geçmedi şimdi de içim sıkılıyor kazağı falan çıkardım sıcak bastı iyice. Güzel bir gün değil :(
Ay kötüymüş :///
Hihim ://
hafta sonu yasağında buralara nasıl gidiliyor yasak harbiden sözde varya ben bazen bakıyorum balkondan dışarıya hafta içinden daha çok kalabalık var dışarıda
bulunduğum şehirde hafta sonu yasakları henüz başlamadı. :)
neresi orası? bende geleyim oraya bungalov evde yapıcam oww manzaraya gel sen şehir söyle ben istanbuldayım burası b... bok ta:)
bizde de bu hafta başlıyor yasaklar, gelmene gerek kalmadı yani :)
pehhh :P ben paramla kendime en güzel evi yaptırıom zaten bahçeli mahçeli kimseyi sokmucam eve net:P
Her zamanki Pazar işte. Okul bitmesine rağmen gene sevemedim Pazar günlerini bir türlü. E 17 yıl boyunca nefret edince bünye sevemiyor artık. Dışarıda yürüyüş yaptım biraz.
Pazarlarıı candır ya
Pazar günün harika geçiyor şu an aynen bugün pazar günü.
yalnız soru pazar günü sorulmuş bir soru :D
Usumedım deme sakın hava cokmu guneslıydı kıskandık sımdı bak
Çok rüzgar esiyordu ama soğuk değildi ya 🥲
Bu termoslar sogutmuyor guzel bende alcam :D
yasakta nasıl gittin oralara :/ mal gibi evde oturdum
Bulunduğum şehirde hafta sonu yasakları başlamadı daha 😄
off ya :/ kıskandım valla keyife bak bee
Hiç kıskanma, son hafta sonumdu. Yasaklar başlıyor bizde de 😄
olsun son falan da olsa gezdin hıh :D
Ohhh miss başkan hayat sana güzel be 😄 2 gün sonra hastalık sorusu sorma bak 😁
Pazar günüm camış gibi yatarak geçti. 😂😂
pazarım evde odun gibi yatarak geçti..
pazartesi iş var çünkü
şu sıralar hiç bir şey yapasım yok
Tüm gün evdeydim, bir yarım saat kadar kedimi gezdirmek için dışarı çıktım. Birazdan da azıcık balkon keyfi yapıp günü tamamlarım. 😕
Bol sohbetli, çok gülmeli, aralıksız kahveli bir pazardı :)
Şimdilik 9 saat ders çalıştım 12'ye çıkarmadan yatmak yok.
Owww kolay gele yav
Klasik, ikinci üniversite getirisi bitmeyen sınavlar ile ders çalışarak haftasonunu kapadım 👻
2. kez pozitif olduğumu öğrenerek geçti. Sürüntü için gelen sağlık ekiplerini gören apartman sakinleri ortalığı ayağa kaldırdı onlarla uğraştım.
İlkinde ilaç içtiniz mi? Ya d yanlış pozitif mi çıktı
Çok çok geçmiş olsun.😣 Ben de ilaca karşıyım fakat ilaç kullanmayıp 1 hafta sonra nefes daralması yaşayan var onun üstüne ilaç içti. O yüzden inşaAllah bu tarz şeyler olmadan geçer herkesin başta sizin de tabi
Onlarda doğal çok şey yaptı ama nefes daralmasından bi tanesi kaçamadı tanıdığım. Bu korkutuyor beni de yoksa tabi grip diyip kabul ettim kafa da😣
Peki bu nefes daralması nasıl? Öksürük den kısa kısa sırt doluluğundan kısa kısa nefes almak gbi mi? Bu arada udi hindi yağını içiyor musunuz yoksa mutlaka alın güvenilir yağ var instagram da, kekik çayı için limon suyu mutlaka birde aspirin kan sulandırıcı çok önemli biliyorsunuz
İnşaAllah hasar olmaz fakat aşı ve ilaçlarda daha çok hasar olduğu ortada. 😣 siz bakarsınız be genç kısırlık yapacağı net şekilde araştırılmış ve alerji hastalığı ilaçlara erken bağımlı yapmak amaçlarıymış. Rabbim zalimleri kahru perişan etsin amin. Umarım çok çok çabuk atlatırsınız Rabbimin Şafi ismi ile amin
Peki nefesi tarif eder misiniz kusura bakmaZsanız nsıl. Bu ciğerlerimizi üşüttüğümüz gbi dolu dolu öksürük ile mi yoksa içeriden daralma gbi mi
Çok sağolun. Yani hasta olduğumuz gibi ama balgamsız. Ben şöyle sandım nefes kesiliyor içeriden hani reklamlar vs sanal ortam da çok yayınladılar ya ondan korktum ama kafam belli ilaçlar hastaneye düşürüyor gbi tabi kişiden kişiye değişir Allah acısın insanlara inşaAllah 😣 tekrardan sağolun 🌺
Adminimizde bizden :)
Evden dışarı çıkmadım. Sakin bir gün geçti.
Şimdi ise tv başına geçtim Teşkilat dizisi izleyeceğim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ama bu çok acımasızca kaç gundur hasretını cektiğim manzara bu ahh kalbimmmm😭😭😭😍😍
Hastalıklı bir pazar benım için 🤧
Muhteşem bir manzara benim bu kadar güzel geçmedi yani bu fotoyu görene kadar o kadar güzel sanıyordum ki🙁
Yolda geçti kahfem ve yol
Bu yol bir tanıdık geldi.
😂 Çevre yolu. Ben Avrupa yakası Mahmutbey yolu diyecektim tutturamadık 😂
Yalan valla tutturmuş olamam 😂 😂
Ahaaha ben ve otobüs şoförlüğü hiç güleceğim yoktu... Debriyaja frene gaza ulaşabilirsem bu minnak boyumla otobüs şoförü de olurum. ☺️
Selam🎈
Pazar günü hobi bahçemle uğraştım kafama galiba güneş geçti yarım saatte uyudum sonra yemek yaptım😬

temizlik sonra oturduk viski içtik biraz da gezerek
Bu Pazar berbat gecti araba bozuldu yolda kaldik cekiciyle eve geldik 300₺ para gitti para önemli değilde donduk resmen
Kedilerimi besledim, civcivlerimi yemledim, portakal toplayıp suyunu sıktım ve pizzayla yedim. Komşu kızı pizza yapmış.
Ayyy ne yapalım hayricim ramazan temizliği yaptırdı anam sonradan odama çekilip kahve keyfi KS falan senin gibi manzara keyfi yapamadık 🤧🤧
Hayri profil fotondaki minare...
Neresi
van kalesi
ne demek efem
Sanırım bir tek bana yasak Hayri. 😂
O gün sokağa çıkma yasağı yoktu bizde :)
Evde boş vakitle geçti maalesef aşırı sıkıcı şekilde
Bütün gün evdeydim. Tv seyrettim kitap okudum. Müzik dinledim. Sohbet ettim. Gün akşam oldu.
Manzara müthiş😻. Makale yazmam gerekiyordu onunla uğraşıyordum.😒
Keyifli, eğlenceli güzel bir tatil oldu
Müthiiiişşş
Tüm gün evdeydim başımı camdan bile çıkarmadım depresyona girdim sanırım🥴
Bütün gün evde, odamdaydım. 😒 sıkıcı geçti.
Uwwww kötü
Karantinada geçtii.😕
Hasta mısın kııııız
Yaaa çok geçmiş olsun 🥺
Kitap okuyarak, balkonda çay keyfi, kahve keyfi,, ve ibadetle
Çok mükemmeldi ya bütün gün pc de madencilik yaptım
Hafta sonum cok guzel gecti hiç bu kadar guzel gecmemisti inşallah tum gunlerim boyle gecer😊
yine mevzuuu yine kavga aga bura adana seyhan hürriyet mahallesi
Assassin creed black flag nostalji yaptım biraz :D :D
Diğer günlerden bi farkı yok
B. k gibi hissediyorum hiçbi şey yapasım gelmiyo
Evet uzun bir uçak yolculuğu yaptım bugün yorucu ama güzel geçti
Turizm emekçilerine cumartesi pazar yok maalesef çalışıyorlardum
Bizim burada kar vardı ya orası neresi öyle göç edelim hemen
Bol bol nöbet kitlediler bana 2 kez göreve gittim bugün :D
Evde oturarak. Hava yağmurlu bide yasak var nereye gidelim.
İşim enerji üretimi olduğu için yine çalıştım maalesef.
Berbat geçti hasta oluyorum galiba. Dün aşırı soğuk yedim
Gün boyu yeğenlerimle oynadım.
Hem eğlenceli hem de yorucuydu.❤
Kankalarla görüntülü konuşma, maç izleme, müzik, yemek, hep aynı şeyler biktimm
Normal geçti dee deniz kızı falan biz erkekleri unuttun.. 😑
Sabah yürüyüşü dışında dışarıya çıkmadım temiz hava iyi geldi ama, sonra evde takılmaca bebitom 😄
Bi arkadaşım da kaldım , sonra eve geçtim :) güzeldi yani :)
Evde oruçlu canlı ders zoomdan oldu öyleydi yaniii orta benkm için
Temizlik yaptık, film izledik ailecek vs vs idare eder
Kızımın kahkahalarını ve yarım yarım konuşmalarını dinleyerek geçti
PaZar gününü geöirmek süperde ertesi gün iş oluyo ya o çok kötü 😀istanbul dışındayım geri dönücem şimdi kendimi pamukprenses gece 12 den sonra herşey balkabağına dönüşüyo ya. Bendede öyle oluyo toz pembelik bitiyo herşey yokoluyo gibi oluyo
İş güç koşturmaca kar kış kıyamet
Kolay geleee
Ders çalışarak geçti tabii ki.
Pek keyfim yok bu aralar, tüm gün evde dinlendim
Manzara güzelmiş, afiyet olsun
Bilgisayar başında bir bardak kahveyle geçti...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?