Akrep kadınları bana hep yılan gibi gelmistirler balık burcu kadınları melankolik de Nirvana ya ulaşmışlar Yengeçler kadınların da darbe almıslıgım var ikizler gibi tutarsız demeçler verirler bunlar içinde yay , oğlak , Koç kadını derim özü sözü bir sağlam gerçek dostuklardır
11 Yorumla- +1 yıl
Sensin melankolik
En İyi Cevaplar
Burçlara inanırım, ve ilgi alanıma girer , yay burcuyum,,,, burçlar insanların karakterlerine etki eder,, ama kişilik farklıdır, kişinin nasıl bir ailede büyüdüğü, nasıl bir çevrede yetiştiği, inancı, töresi , tahsili, ve yetenekleri etki eder,,örneğin ben, spor yapmayı, adranil ve heyecan dolu aktiviteler yapmayı, gezmeyi, okumayı çok severim, bu benim yay burcu karakter özelliğim, kişiligimi ben anlatamam, beni ailem ve dostlarım anlatabilirler
11 Yorumla
Burç sohbet malzemesinden öteye geçen bir konu değil benim için. Geçmişime baktığımda en çok akrep ve ikizler insanı çıktı karşıma ama iyi anlaşırım. Yengeçle de anlaşıyorum ama biraz paranoyaklar bence.
16 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
Ikizlerde zorlanabilirsin. Astrolojik olarak yani
- +1 yıl
Tabiki öyle. Dedimya astrolojik olarak diye. Yani çok takılmamak gerekiyor burclara. Kişiliğimiz sadece iç yapımıza göre oluşmaz çevre daha önemli
Aslan 🌞
Çünkü çoğu aslan erkeği hem yakışıklı hem de karizmatik oluyor. Aşık olduklarında tam bir Romeo'ya dönüşüyorlar. Sevdikleri kadına ölümüne sadık oluyorlar. Ayrıca sıkıcı ve odun da değiller. Aslan burcu erkeğinin yanında aslan sıkılmazsınız. Sevdiği kadın mutlu olsun diye romantik jestler yapmayı da asla ihmal etmezler. Aslan burcu erkeğiyle tutkulu ve romantik bir aşk yaşayabilirsiniz.34 Yorumla- +1 yıl
Evet aslanlar yogun ilgi gösterir ve mutlu eder ama senin burcun çok onemli bu durumda.
- +1 yıl
Ben de dişi aslanım. Her türlü anlaşmanın bir yolunu bulurum. Zaaflarını çok iyi biliyorum ahaha :D
- +1 yıl
Ooo krallar ailesi💥💥😄
- +1 yıl
🤭🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Astronomiye inanırım. Burçlar yol göstericidir. Ben Koç erkeğiyim. Bana hangi burç iyi gelir bilmek isterdim. Karşılıklı mutlu olabilmek için. 😌😇🌸🙏
12 Yorumla- +1 yıl
Aslan yay kova ikizler terazi. Encok aslan ve yay.
+1 yılAkrepleri severim, aslanlarla arkadaş olarak anlaşırım ama sevgili olarak anlaşamasam da genel olarak ilgimi çektikleri bir gerçek. 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Burcun neki
- +1 yıl
Yengeç burcum. Terazi yükselenim. İkisini de biraz benziyorum.
- +1 yıl
Evet akreplerle uyumlu olursun😄
- +1 yıl
Hiç sevgili olamadım bir akreple ama arkadaş olarak çok iyiyiz. Ağabeyim de akrep burcu. Bir elin parmağı kadar dahi yoktur tartıştığımız. Umarım bir gün sevgili olarak da denk gelirim ve deneriz.
- +1 yıl
Insallahh
Burç takıntım yok fakat genel olarak ikizler harici burçlar diyebilirim.
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ikizler harici
- +1 yıl
Ahahah anladim 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaslan burcu. Yay ile aslan burcu karışımı. Azıcıkta akrep tozu serpiştirilirse harika bir karışım
22 Yorumla- +1 yıl
Aslan yay benzer ama akrep çok farklı. Ortaya kariştirirsan çok değişik bişey çıkar söyliyim.😄
- +1 yıl
Bilimsel deneylerim devam ediyor. Şimdilik hepsini ip ile bağlıyorum ama çok yakında beyinlerini birleştirmenin bir yolunu bulacağım
Balık derim. Balık erkeği tam bir dolandırıcıdır. Gerçekten incelenmesi gereken burç
211 Yorumla- +1 yıl
Yani baliklar dikkatinimi çekiyor yoksa gıcıkmı oluyorsun
- +1 yıl
Dikkatimi çekiyor ve aynı zamanda gıcık oluyorum ( bana denk gelmedi çevremden ).
Şöyle ki;
Balık burcu romantiktir felan ama sadece işlerine geldiği gibiler. Kaeşısındakini etkilesin tüm pis leş huyları çıkıyor. Tam adi bir burç. İstisnansız tüm gözlemlediklerimde balıkdı yaaa 😃
Sinirlendimmmmm 🤦🏻♀️ - +1 yıl
Dur yaa bende baliğim çok seeetmeee😂😂😂
- +1 yıl
😄😄tmm oldu ozmn. Yükselenin neki
- +1 yıl
Ya açıkcası tüm su grubu erkekleri öyle. Kuruntulular. Içlerinde kuruyorlar. Mütevazi gibiler ama hiçbişey beğenmiyorlar.
- +1 yıl
Ya balık erkekleri ve yengeç erkekleri hiç çekici gelmiyor. Akreplerdende iyrenme derecesinde soğudum. Ama şu bir gerçekki su grubu en farklı en cins burç grubu. Ve diğer gruplarda çok zor mutlu oluyor.
- +1 yıl
Bir balık erkeği olarak bu dediklerinizi kabul etmiyoruz hanfendiler kusura bakmayın
- +1 yıl
Teşekkürler. Umarım iyi bir balik çatar😄😄
+1 yılAslan ve Balık erkeği ama Balıkla aşk yaşamam arkadaşlık yaparım tek.
12 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
kova 😁
+1 yılBurc ayrimi yapmiyorum ama ikizlerin eslerine karsi asiri düskün oldgnu gördüm.. ilgi alaka yani tabiri caizsse hanimcilik diyeyim 😄
Buda hoşuma giderdi yani.. onun dısinda burc degilde kendine olan guveni daha cok dikkatimi cekiyo..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Başak erkeğiyim. İkizler kızı sevmiyorum, Balık kızı severim.
15 Yorumla- +1 yıl
Ikizlwrle astrolojik olarak fıttırırsın😄😄
- +1 yıl
Tarazi ilede
- +1 yıl
Teraziden uzak duruyorum. Aşırı kıskanç, aşırı gezgin, aşırı müsrif ve aşırı üşengeç Terazi burcu arkadaşım var. Geçen yıldan beridir bıktırdı. Üşengeçliği ve gezginliği yüzünden az daha Korona olacaktım. Bir de benden 6 kat pahalıya alışveriş yapıyor. Evlenirsem müsrifliği yüzünden 5 parasız ne yaparım?
- +1 yıl
😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Akrep kadınlarını sevmem.. bana hep tehlikeli gelirler..
12 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
+1 yılDikkat çekmek değil de yay ve aslanlarla iyi anlaşıyorum. Genel olarak..
12 Yorumla- +1 yıl
Senin ne burcun
- +1 yıl
Aslan..
+1 yılBir insanı tanımadan burcunu nasıl öğreneceksin tanışırsın sohbet edersin bazı özelliklerini öğrenirsin sonra iyi kötü bir tahminin olur burca göre karşı cins seçmek aptallık bence
10 Yorumla
+1 yılİkizler burcu ilgimi çekiyor. Yengeç burçlu olanları duygusal olmaları sebebiyle seviyorum. Onlarla aşk bir başka oluyor.
20 Yorumla
+1 yılyay kadınlarını severim çünkü benim burcum dhshhs
ve bir koç erkeğini tanimak isterdim36 Yorumla- +1 yıl
Eee tabiki yay kadını süperdir (me)😄
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn bizim kadar şahane bir varlık var mı sorarım sana😂 kendimle kanki olabilirim
- +1 yıl
+++💕
- +1 yıl
@nurcanss djjskskk
+1 yılOğlak dikkatimi çekiyor ama oğlak burcu erkeği hiç tanımadım başak burcuyla iyi anlaşılır diye merak etmiştim.
10 YorumlaDikkatimi çeken bir burç yok. Denk geldiğim kadarıyla aslan burcu erkekleri naif oluyor. Onlar için ilgi çekici diyebilirim.
10 YorumlaYengeç burcu. Bir de kova burcu. Bir de boğa burcu.
20 Yorumla
+1 yılYengeç kova ve balık çok dikkatimi çekiyor aradada yaylar ama sevdiğim kişi bir yay
20 Yorumlahiçbir burç. Bu işi burçlara bağlayanları salak olarak görüyorum
20 YorumlaKova kadını ile güzel anlaşırız, erkek olarak aslan, boğa ve kısmen oğlak.
20 Yorumla
+1 yılAkrep genelde ama biraz sıkıcı yönleri var. Koçlar fazla şımarık. Aslan veya boğa daha uygun sanki.
10 YorumlaOğlak kadınlarını sevmem
Akrep kadınının ateşine düşerim ama...10 Yorumla
+1 yılBalık erkeklerini değil ama balık erkeğini çok severim. 🐬♥️
10 Yorumla
+1 yılEvet ya Koç erkeklerini bende çok seviyorum. Bir de Aslan erkeklerini😍
10 YorumlaTeraziler, onlarla iyi anlaştım bugüne kadar kendimde bir terazi olarak.
10 YorumlaKoç bir sevgilim olmuştu etkisi o kadar derin ki... Burçları bana o öğretmişti
10 YorumlaDikkatimi çekmesi sevdiğim anlamına gelmiyor
balık erkeğini severim10 Yorumla
+1 yılYaylarla pek konuştuğum olmadı ama yükselenim yay ve kovalarla iyi anlaşıyolarmış merak ediyorum.
10 YorumlaAkrep ve oğlak kadını dikkatimi çekiyor genellikle.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum. Ama sanırım aslanlar çok denk geliyor bana.
10 YorumlaBen kova ikizler bide teraziler ile çok iyi anlaşıyorum. Bir de başak 😆😆
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşımdaki insanı tanıyarak keşfederim yani burcuna göre bir önyargım olmaz.
10 Yorumla
+1 yılburç takip etmiyorum o yüzden dikkatimi de çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılİkizler daha özgün oluyor farklı bir yapıları var hepsinin 🤔🙂
20 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar hiçbirinin alnında burcu yazmıyordu, buna cevap veremiciim
10 YorumlaBurçlara takılan birisi değilim ne olduğu önemli değil yani benim için.
20 YorumlaYengeç çekici oluyor aslan ise lider ruhuna sahip balık ve koç dikkat çekici
24 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
Aslan ve koc sana göre degil bence. Bogalara yönelmelisin🤷♀️
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşak erkeği <3 yay erkeği, oğlak erkeği, kova erkeği, koç erkeği de iyi ama yine de tercihim başak :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKoç burcu kadınları canayakın oluyor, kova kadınları ise dengesiz
10 Yorumla Genel olarak anlaşabildiğim koçtur.
10 YorumlaOğlak burcu diyebilirim👒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bütün karşı cinslerden ve burçlardan hadsiz ufuksuz nefret ediyorum.
10 YorumlaBurç özelliklerini bilmediğim için bir şey diyemem. Ama illa ki cevapla diyorsan terazi
00 Yorumla
+1 yılBoğa erkeği dikkatimi çekiyor ama burca göre ilişki yaşayacak kadar takıntılı değilim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova burcuyum yükselen aslan herkesle anlaşırım ben niyeti bozuk olmadıktan sonra
10 YorumlaAslan, akrep ama burca göre seçmiyorum insanları😄
16 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
😄😄ikisiylede çok uyuşmazsın. Aslan belki🤷♀️. Yani astrolojik olarak
- +1 yıl
Yükseleninmi ateş
+1 yılKimseye burcunu sormuyorum..
12 Yorumla- +1 yıl
Senin burcun ne
- +1 yıl
Başak..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık erkeğiyim oğlak başak kadınıyla çok güzel oluyor
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşak kadınıyla tam zıt gibiyiz ama çok iyi anlıyor senin duygularını düşüncelerini
Cevap sahibi+1 yılBirbirlerini anladikca tamamlıyorlar balık duygu başak mantıkla hareket ediyor
Cevap sahibi+1 yılBaşaklar ve oğlaklar gelin bulun beni 😄
Cevap sahibi+1 yılÇok detaycilar sağlamcilar güvenilir geliyor tabi bu birazda kişilik burcun dışında
+1 yılBoğa ve yengeç, iyi anlaştığım için galiba.
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 753 cevap paylaştı. Burçlara takilmam.
ikizler hariç.113 Yorumla- +1 yıl
Neden ikizler harici 😅😅
- +1 yıl
Neden yoruyoruz sizi
- +1 yıl
😬🙄 kaybiniz büyük bisey diyemicem
- +1 yıl
Ahahah nasıl gözünüz korktuysa😅
- +1 yıl
Herkes bir değil neyse Allaha emanet🙋♀️
- +1 yıl
- +1 yıl
İkizler insanı bi şeytan sanır şeytanlık yapar bi melek sanır meleklik yapar. Hep rol yapar. Hep insanları eleştirir ezmek kavga çıkarmaktan zevk alır. Düzgün yemek yiyemezsin zehir eder yemeği sürekli eleştirir yemek yicez niye triyatro yapıyosun bu kadar kendini sahnede sanıyolar galiba
+1 yılYay Erkeği, Aslan Erkeği, Terazi Erkeği.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Koç erkeklerine dibim düşüyor
20 Yorumla
+1 yılKovalardan başka kimseyi sevmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurçlara inancım pek yoktur..
10 Yorumla
+1 yılBurçlar ilgimi çekmiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bir farkı yok. Burca göre insan seçmem.
10 Yorumla Burçlara çok önem vermediğim için pek anlamıyorum
10 YorumlaBogalar hosuma gidiyor sadece
10 Yorumla
+1 yılBurçlara bakmıyorum ya.
10 Yorumla
+1 yılKova ve ikizler erkeği
11 YorumlaBunaralar boğa ve ikizler
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri