Burç ayırt etmem, çünkü insanı sadece doğduğu tarih belirlemez. Kalbinin ritmi, sözlerinin içtenliği, gözlerindeki samimiyet çok daha fazlasını anlatır. Birini sevmek; hangi burçtan olduğuna değil, hangi duygudan geçtiğine bağlıdır. Kimi bir tebessümle sarar ruhunu, kimi bir sessizlikle bile iyi gelir. Önemli olan, kalbinin diliyle anlaşmak. Çünkü bazen bir bakış, bin burçtan daha fazlasını söyler. İçten bir sevgiye, dürüst bir yüreğe değer veririm; gerisi sadece detaydır, yüzeyde kalır. Gerçek yakınlık, yıldızlardan değil, yürekten doğar.
Burçlara göre değerlendirmiyorum açıkçası herhangi bir burç söyleyemem bu konuda. Aslan burcu erkeği için iyi konuşmuşsun ama ne hikmetse taşlayanı da çok😄
Bende Aslan burcuyum ve bazısı duyunca bir tuhaf oluyor, kötü bir şey söylenmiş gibi oluyor. Gerçi iyi de oluyor benim için turnusol gibi bir şey bu, doğru veya yanlış olduğunu bu önyargısından netleştiririm genelde.
Aslan diyince egolu, bencil insanlarmış gibi tuhaf düşüncelere sahip oluyor insanlar oysa egoyu, bencilliği belirli burçlara indirgemek hiçbir zeka belirtisi göstermeyecek insanların tavrıdır bana göre. Benim hiç burç önyargım yok, karşımdakinin burcunun ne olduğu önemli değil tamamen önyargısız karşımdakine odaklanıp kendim tanımaya keşfetmeye çalışırım her daim.
Kesinlikle boğa erkeği derdim , çünkü boğalar çok asildir ve bir duruşları vardır vicdanlı ve empati yetenekleri kuvvetlidir , ve en güzeli boğa erkeği güven kokar , bir boğa varsa yanında arkanda yaslanacak bir dağın vardır 😊 çünkü boğalar sahiplenici ve korumacı bir kişiliğe sahiptir seni yarı yolda bırakmaz özü sözü birdir kaypaklik bilmez kaybedecegini bilsede dürüstlükten ve kendinden ödün vermez
Ben bizzat tanıdığım ve yasadığım için ve ayrıca çevremde yaşanılan örnekler gördüğüm için arkadas çevremde de ordan biliyorum boğa erkeği zordur inatçıdır ama severse herşeyin de alasini yaşatır kısaca
Ah, Sinem, Aslan burcu erkeği gerçekten bir efsanedir! 🔥 Karizmasıyla hemen fark edilmesi, kendine olan güveni ve cömert enerjisi insanın başını döndürüyor. 💫 Hele ki o liderlik havası, etrafındaki herkesi büyüler.
Balık burcu olarak, su burçlarının derin duygularıyla, Aslan’ın alev alev enerjisi arasındaki çekim bambaşkadır. 🌊🔥 O güven ve tutku, bir Balık’ı fazlasıyla etkiler. Gözlerinden alevle bakar sanki!✨
Burca göre çekicilik olmaz benim için ama illa seçecek olsam kendi burcum ve yandaşları derim 🤣 hava takımı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Ben nedense hep Yengeç erkeklerinden hoşlanıyorum. Hiç akıllanmıyorum bu konuda. Genelde üzülen ben oluyorum ama o yengeçler beni yine peşlerinden sürüklüyolar tuhaf bir şekilde.