Sınırsız insanlarla ben şahsım olarak sınırsız bir inanasım etrafıma çizilen sınırı yok sayıp sınırsız takılıyorum yani biri bana insanlar içinde şu yapılmaz diyorsa ben onu hiç çekinmeden yapa biliyorum ve aynı benim gibi sınırsız insanlarla iyi anlaşıyorum
Kendisini öven insanlarla oldum olası ortak bir nokta bulamadığım gibi pekte haz etmem kendileriyle. İşin açıkçası lider bir kimliğim var ve tabir yerinde ise "Ben buradayım" diyen kişilerle iletişim kurmaktan hoşlanmam. Her yerde kendini öven, bunun tam tersi negatif ve sürekli olumsuz söylem ve davranışlarda bulunanlarla da pek anlaştığım söylenemez. Bunların dışında ahlaki çöküntü yaşamayan her insanla anlaşırım.
Düşünebilen, kendini ifade edebilen ve bilgisini, sınırlarını bilen, cehaletiyle gurur duymak yerine ondan kurtulmaya çalışan insanlarla hep daha iyi iletişim kurmuşumdur. Çünkü onlarla iletişim kurarım ancak kendini bilmeyen kişilerle muhatap olmamayı tercih ederim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Ben" ci olmayan, kendini ya da karşısındakini sürekli övmeyen, sürekli kendini haklı çıkarıp karşısındakini haksız duruma düşürmeyen insanlarla her zaman iletişimim olmuştur. İletişimde kalmak için de karşılıklı anlayışın olması gerekmektedir.
Ben baskın bir karakter olduğum için daha anlayışlı , alttan alan , inatlaşmayan insanlarla iyi geçinirim. Zaten biri beni alttan alınca dediğimi kırmayınca , geri çevirmeyince ben kat kat fazla fedakarlık yapabilecek hale gelirim o kişi için.
Kadınsa karşımdaki benim gibi samimi ve sıcak olsun ki rahatlıkla iletişim kurabilelim ve taniyabilelim dimi. Bazıları olur soğuk Nevale. Konuşasım gelmez hatta ilk bi kaç cümle konuştuğum için pişman olurum.
Anlayışlı , empati kurmasını bilen insanlar ile. Sanal ile reel'i birbirinden ayırmayanlar da önemlidir benim için. Karakterin ne ise odur sanalda farklı reelde farklı davrananlardan nefret ederim :)
Dürüstlüğü karakter özelliği olarak benimseyen, yalandan rengi ne olursa olsun nefret eden, duygusal, sevecen, neşeli ve hazırcevap insanlarla daha kolay iletişim kuruyorum..
Kişilik karakter kalıplarını tanıyorum sadece frekans düğmemden ayar yapıyorum dinliyorum anlıyorum ümit varsa konuşuyorum baktım umutsuz vaka he diyip geçiyorum