Birbirine en zıt burcları yazdım olmuş mu sizce?

Koç-Terazi: koç fazla ben merkezlidir. Atılgan agrasif bir burçtur. Terazi barış ve aşk insanıdır. Fedakar ve uyumludur.

Boğa-Akrep: boğalar sabittirler. Inatçıdırlar ve yeniliği sevmezler. Düzenlerini bozmak istemezler. Akrepler küllerinden doğar. Sürekli yeni duygular, en zirveye çıkmak ve en dibe düşmek onların yaşam tarzıdır.

İkizler-Yay: ikizler yüzeğen ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir. Yay derin düşünen, alanında uzmanlaşan istikrarlı bir yapıdadırlar.

Yengeç-Oğlak: yengeçler merhametli, yumuşak ve fedakardır. Oğlaklar gerçekci inatçı ve garanticidir. Serttirler.

Aslan-Kova: aslan gösterişlidir. Ön planda olmayı sever ağırdır ve toplum genelinden farklıdır. Kova marjinal ve içten, samimidir. Kendini farklı görmez aksine yardım severdir. CÇılgındırlar.

Başak-Balık: başaklar kontrol etmeyi severler. Ayrıntıcıdırlar. Geleceği düşünürler. Balıklar fedakardır. Çoğu şeyi fark etmişlerdir. Sürekli teslim olma kendini kurman etme modundadırlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmiş sanırım. Bu esleştirme kişilik uyumu değil. Yani esleştirdigim burçlar birbiri ile anlaşabiliyor. Sadece zıt karakterler.