Zaman her şeyin ilacıdır derler. Her şeyin değil belki ama bunun ilacı olduğu kesin diyebilirim. Sakinleşip meditasyon falan yap, kafanı dinle. Sevilmemişsin, dışlanmışsın, değer görmemişsin, insan yerine konmamışsın. Aşağı yukarı aynı geçmişimiz var anlattığın kadarıyla.
Arkadaşının olmaması ve arkadaş edinmek istememenin sebebi zaten sorununla alakalı. Sen dışlandığın için "kimseye ihtiyacım yok" kafasındasın. İnsanlar yapısı gereği yalnız olmak istemez. Her ne kadar inkar etsen de arkadaşının olması, dertlerini onunla paylaşabilmen, sana yardımcı olması senin için iyi bir şey.
Kim seni insan yerine koymuyorsa sende onları insan yerine koyma neden sevgi görmediğini ya da böyle bir durumda olduğunu daha iyi düşünmeni tavsiye ederim ancak bulunduğun durumdan sen çıkabilirsin bir başkası çıkaramaz yani senin verdiğin yanıtlar seni daha iyi tanımana ve seni bu saydığın şeylerden uzaklaştırmaya yardımcı olacak
caramelizekaramel | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
12 gü
Sevdiğin bölümü veya işi yapıyor musun?
0|0
0|0
AntiHayalperest | Kişilik & Karakter konusunda 97 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Arkadaşının olmaması ve arkadaş edinmek istememenin sebebi zaten sorununla alakalı. Sen dışlandığın için "kimseye ihtiyacım yok" kafasındasın. İnsanlar yapısı gereği yalnız olmak istemez. Her ne kadar inkar etsen de arkadaşının olması, dertlerini onunla paylaşabilmen, sana yardımcı olması senin için iyi bir şey.
Yani sorunun ne?
çocukluğa ergenliğime dayalı bir çok şey
sevgisizlik, dışlanmışlık, değer görmemek, insan yerine konmamak
Kim seni insan yerine koymuyorsa sende onları insan yerine koyma neden sevgi görmediğini ya da böyle bir durumda olduğunu daha iyi düşünmeni tavsiye ederim ancak bulunduğun durumdan sen çıkabilirsin bir başkası çıkaramaz yani senin verdiğin yanıtlar seni daha iyi tanımana ve seni bu saydığın şeylerden uzaklaştırmaya yardımcı olacak
o kadar çok kaynağı var ki
Birisinden başla yarayı iyilestirmeye durduk yere biseyler geçmez senin bişey yapman lazim
çok isterdim ama kimseyi bunaltmak istemiyorum
çok teşekkürler...
Sorun yok benim için ama sen bilirsin