Sanaldan birileriyle tanışmaktan bıktım. Artık hep anonim olacağım, mantıklı mı?
32
9
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
FuulYAY | Kişilik & Karakter konusunda 776 görüş paylaştı.
Bilge
7 gü
Dünya artık sanal da tanışıp, reelde görüşüp kısmet olursa bir ilişkiye başlıyorlar,, herkes bir ananın evladı,, bir ailesi, ve toplumda bir yeri vardır diye düşünüyorum,,, AMAAA, burada kendini olduğundan farklı göstermek ,çok kolay,, yazılanların ya da söylenenlerin ne kadarı doğru, ne kadarı yanlış, bizler bilemeyiz,,, AMA,, şunu bizler net biliriz , biriyle burda tanistin, yazılarından ve söylemlerinden etkilenip onunla görüştüğüm zaman, sana yalan dolan yaptığını anladığında, hemen görüşmeyi kesmeni tavsiye ediyorum, yalanlarla başlayan her şey yalan olur,, ha bu arada biriyle arkadaş olacaksan sanaldaki , izlediği yolu iyi algila ve takip et,, birde tavsiyem sende nasıl bir kişiysen öyle ol kardeşim,,, sağlıkla kal
İnsanların iğrenç hallerine hiç meraklı değilim.. Sanal olunca herkes e bir özgüven geliyor bir şeyler paylaşılıyor.. İşin kötü yanı bu insanlar gerçek hayatlarında baskıladıkları iğrençliklerini burada gösteriyorlar..
Tam olarak bir çözüm değil o yüzden hiçbir şey.
0|1
0|0
Ekinoks7777 | Kişilik & Karakter konusunda 51 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
@Old_School Bu site de adam diyebileceğim tek insan 💕
Türklerle tanışmayı tercih etmiyorum sosyal medyada. Çevremizde yeterince var zaten.
0|0
0|0
justapo | Kişilik & Karakter konusunda 149 görüş paylaştı.
Xper 5
9 gü
tanışmadan kastın sadece sanal arkadaş ise niye olmasın
0|0
0|0
Gizli Üye
9 gü
Sanalda herkesin gerçek karakteri çıkıyor ortada pek çok erkek sapık, hayret ediyorum ben bir ortamda bir kadinla tanisirken de boyleler mi, internet sadece bir araç karşıdaki kişiler duygulu canlı kanlı insan niye kötüye kullanılıyor bilmiyorum
1|0
0|0
Soran
9 gü
Gerçekte çoğu sünepe silik tipler
Soran
9 gü
O abaza sapıklar
Görüş sahibi
9 gü
Aynen öyle
Gizli Üye
8 gü
Ben de artık tanışmak istemiyorum sorunlu tipler çok var
0|0
0|0
kafeinsever | Kişilik & Karakter konusunda 869 görüş paylaştı.
Guru
9 gü
Cok nadir tanisip da kafamin uydugu insana denk geliyorum geri kalanı çerçöp
Sevgili olduğum kadın sanaldan. 5 yıldır beraberiz. Güveniyosan sorun yok bence
0|0
0|0
HinchAmarillo | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
9 gü
Yok eskiden tanışmak istediğim olıyordu fotoyu görünce ya engel yiyordum ya yazmıyorlardı sonrasında pes ettim yani bıraktım. Gerek yok. Adi bir dünya burası
0|1
0|0
WarLander | Kişilik & Karakter konusunda 330 görüş paylaştı.
Yoda
8 gü
Ben sanaldan ilk tanıştığım kişiye tutuldum oda bana. Sanala karşı baya önyargım vardı artık yok
0|1
0|0
Gizli Üye
8 gü
Bende bıktım ya, sanal dan konuşmak saçma geliyo, zaten bi çok kişi fake
0|0
0|0
DorukBey_ | Kişilik & Karakter konusunda 112 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş