💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫Ben zihin okumak isterdim karşımdaki kişinin gerçek duygularını anlamak için kırılmamak için. ya da sihirli güçlerim olsun isterdim :) 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
🧞♀️özel güçlere sahip olabilseydin ne olurdu🧚🏻♀️? neden?
Öğrenebilme yeteneğimin çok üstün olmasını tercih ederdim bu sayede Dünya üzerindeki her alanda çok başarılı olabilirdim ya da tek bir alanda eşi benzeri olmayan şeylere ulaşabilirdim.
Sınava tek bi kişiyle girmiycem ya dolu sınıf en zekisi kimdi ya erkeklerden ve kızdan sonra ikisinin zihnini okumak yeter kanka ya da kpss ye gireceksem hepsinin şöyle bi zihnini okur sonra kendi duygu düşüncelerimi de katarak işaretlerim yani özellikle matematik çok güzel geçerdi be 🤤
Kanka sen doktor değil miydin ya😅🤦♂️ Aha yakalandık Şey örtmenim.. benim suçum yok ahmet uç yiyo.. ya ama bu olmaz ki be bana özel güç sorulmuştu, e yakalandık. Hayattaki şansım yemin ederim beüff🤦♂️ Kapat kapat çekme 😅
Kömür gibi yüreğe iyi yürekli diyen koca yürekli kanki senide unutmadık😅 İçimden neler diyom bi bilsen neler kopuyo ama dönüp dolaşıp yanına gidiyoz olmaz üle😅😁 Eyvallah saolassın Peki bişey sorcsm eğitim sistemiyle alakalı cevsp verir misin? Vereceğini bildiğimden soeuyom😁 Şimdi ilkokulda bi konuya geleiğimizde onu orta okulda göreceksiniz deyip o mat konusunu geçiyonuz orta okulda da lisede göreceksiniz deyip geçiyonuz liseye geldiğimizde bu konuları ilk okul ve ortakumda zaten gördünüz diyip o konuyu hiç anlatmıyonuz nedir bu aranızdaki uyum🤔😅 yav biri çıksın anlatmıyoz desin o yalana kaç sene inanıyoz biz😅