Kişilik & Karakter Bir özel güce sahip olsaydınız nasıl bir özel güce sahip olmak isterdiniz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zihin okuma, görülmezlik vs vs 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelle Bir özel güce sahip olsaydınız nasıl bir özel güce sahip olmak isterdiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sibel900 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Benim çok saçma ama küçüklükten beri uçmak isterdim 😅 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen uçmuşsun zaten 🙄😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. kesinlikle kılıktan kılığa girmek ve ışınlanmak isterim 1 11 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Birini seç sende ac gözlü olma😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl aç gözlüyüm yapacak bir şey yok kedicik klmsfd Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yakışmadı 😏😂😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl kararsız ve açgözlüyüm bunu kimse için değiştiremem kusura bakma lkmsdf Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yazıklar olsun 🙄😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl olmasın olmasın klmsdfkıyma cadıya ldkmfpatilerini keserim bak lkmsdf Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl He he 😏😏😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl bende sana kıyarım karşılıklı kedicik lkmsdf Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen yaparsın 😏😂 Yorumla thecutewitch +1 yıl tabi ne sandın lkmsdkfs Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Öyle bir soru sordum ki görmen lazım 😂😂😂😂 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kucuklukten beri elektrik sacmak istiyordum ellerimden. Sanirim o. 1 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Milleti mi carpcan 🙄😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Koruma olarak olabilir :D Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl ya da eve elektrigi bedavaya mi getircen seni seni 😂 bi dokunursun telefon şarj olur heralde 😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Hic oyle dusunmemistim 😂o da olurmus. Ama ben tehlikeli insanlari carpmaktan yanayim. 🙃 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Oh kurtuldum 🙄😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl :D Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Görünmezlik olurdu.~☆😀 1 4 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Nerdesin göremiyorum 🙄😂😂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Ben yohum 😆 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ses var görüntü yok 🤔😂😂 Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl 😹😹 Yorumla
Nisan54 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 649 cevap paylaştı. İyileştirme gibi olabilir 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Güzel Peki var mı çevrende uygulamak istediğin biri Yorumla Nisan54 +1 yıl Hani hastalıkları iyileştirmek gibi heryerde de birsürü insan var hasta herkese nası yetişe bilirdim onu da bilmiyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen yaparsn Yorumla Nisan54 +1 yıl Amaaan o güce sahip olma imkanım olsa zaten ona da imkanım olurdu bi o kaldı zaten Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aynen öyle boş ver en iyisi Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle zihin okuma veya telepati. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Niye peki Yorumla Mryty +1 yıl İnsanların söylemediği doğruları, söylediği yalanları görebilmek, duyabilmek için. Kurtarılabilecek birçok duygu ve insan için. Birilerinin ne hissettiğini, ne yaşadığını, nerede olduğunu bilebilmek; onların gözleri nasıl görüyor anlayabilmek için. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Güzel Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Görünmezlik olabilir bütün dedikoduları öğrenirdim 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Seni seni 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanı kontrol edebilmek isterdim 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Onu yapan var zaten 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim? Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Senin yazmanı okumanı nefes almani sağlayan 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru ☺️ Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl EyvAllah 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim çok saçma ama küçüklükten beri uçmak isterdim 😅
Sen uçmuşsun zaten 🙄😂😂
kesinlikle kılıktan kılığa girmek ve ışınlanmak isterim
Birini seç sende ac gözlü olma😂
aç gözlüyüm yapacak bir şey yok kedicik klmsfd
Yakışmadı 😏😂😂
kararsız ve açgözlüyüm bunu kimse için değiştiremem kusura bakma lkmsdf
Yazıklar olsun 🙄😂
olmasın olmasın klmsdf
kıyma cadıya ldkmf
patilerini keserim bak lkmsdf
He he 😏😏😂
bende sana kıyarım karşılıklı kedicik lkmsdf
Sen yaparsın 😏😂
tabi ne sandın lkmsdkfs
Öyle bir soru sordum ki görmen lazım 😂😂😂😂
Kucuklukten beri elektrik sacmak istiyordum ellerimden. Sanirim o.
Milleti mi carpcan 🙄😂😂
Koruma olarak olabilir :D
ya da eve elektrigi bedavaya mi getircen seni seni 😂 bi dokunursun telefon şarj olur heralde 😂
Hic oyle dusunmemistim 😂o da olurmus. Ama ben tehlikeli insanlari carpmaktan yanayim. 🙃
Oh kurtuldum 🙄😂😂
:D
Görünmezlik olurdu.~☆😀
Nerdesin göremiyorum 🙄😂😂
Ben yohum 😆
Ses var görüntü yok 🤔😂😂
😹😹
İyileştirme gibi olabilir
Güzel Peki var mı çevrende uygulamak istediğin biri
Hani hastalıkları iyileştirmek gibi heryerde de birsürü insan var hasta herkese nası yetişe bilirdim onu da bilmiyorum
Sen yaparsn
Amaaan o güce sahip olma imkanım olsa zaten ona da imkanım olurdu bi o kaldı zaten
Aynen öyle boş ver en iyisi
Kesinlikle zihin okuma veya telepati.
Niye peki
İnsanların söylemediği doğruları, söylediği yalanları görebilmek, duyabilmek için. Kurtarılabilecek birçok duygu ve insan için. Birilerinin ne hissettiğini, ne yaşadığını, nerede olduğunu bilebilmek; onların gözleri nasıl görüyor anlayabilmek için.
Güzel
Görünmezlik olabilir bütün dedikoduları öğrenirdim
Seni seni 😂😂
Zamanı kontrol edebilmek isterdim
Onu yapan var zaten 😊
Kim?
Senin yazmanı okumanı nefes almani sağlayan 😊
Doğru ☺️
EyvAllah 😊
zihin okuma ve görünmezlik