yeterli elbet olur kesecek isem boş konuşması kendini dev aynalarında görmesi saygısızlık boyu kadar dili olması ego triptonik üstelik mal daha sayayım mı neler neler var :D çekinmem üstüne de kırar geçerim ben
Kişisel olarak bir çok neden sıralayabilirim ancak daha çok standart şeyleri söyleyeceğim. - Saygısızlık : Kimse saygı göstermeyen birine tahammül edemez. Saygı zorunlu bir erdemdir. Yani karşımdaki beni sevmiyor olabilir normaldir. Ancak bana saygı göstermek ZORUNDA. Aksi halde muhabbet etmeyi bırakın, iki metre ötesine dahi yaklaşmam.
- Düşüncelere saygı : Eğer herhangi bir tartışma üzerinde konuşuyorsak yine düşünceme saygı göstermek zorunda. Bunu saygıdan ayırdım çünkü bu daha farklı bir şey. Karşıt düşünceyi bana geçerli kanıtlarla savunmalı. Yani umursamalı ve özen göstermeli. Belki okuduğum bölümle alakalıdır ancak ben böyle istiyorum. Böyle olmalı. Aksi samimiyetsiz.
- Yalan söylemek: Hayatımız boyunca yalan söylediğimiz anlar olmuştur elbette. Buradaki kasıt bunu alışkanlık edinmiş insanlar. Söylediği her şeyde şüphe arayacaksam konuşmayayım daha iyi. Bu yüzden biri iki yalanını yakaladığımda devam etmemeyi tercih ederim.
yani. ona karşı iyi niyetime saygıma ve dahası ayırdığım vakti görmezden geliyorsa.. saygısızlık ve vefasızlık yapıyorsa nasıl konuşuyorsam öyle de sohbeti keserim.. hiç yokmuşum gibi olur bir anda..