Kişilik & Karakter Bir insanla muhabbeti kesmek için yeterli bir sebep söyler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendini sürekli övmesi bence... Güncellemeler+1 yıl Bir insanla muhabbeti kesmek için yeterli bir sebep söyler misiniz? Güncellemeler+1 yıl Kaba olmasıDedikoducu ve fitneci Bir insanla muhabbeti kesmek için yeterli bir sebep söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Lagaluga123 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Lakayıt olmasıEgolu olmasıKibirli olmasıYalancı olmasıAhlaksız olmasıBencil olmasıMerhametsiz olmasıKalp kıran biri olmasıPalavracı olması 1 0 Yorumla
erzMk Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl YalanDurustSamimi icten olmamasiEgoKibirHirsUkalalikInsani hor gormeBu karakter ve kisilik ozellikleri mevcutsaBu insan için O muhabbeti keserim 1 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kesemiyorum ayıp olur diye sarkarsa o zaman konuşmayı birakirim 1 0 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Fikir ayrılıkları ya da size uymayan bir karakter yapısı 1 0 Yorumla
BananeBeeğğ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Biriyle yakın olunca diğeeini satıp arkasından hakaret edip sallaması 1 0 Yorumla
HzLuciferr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Boş ve sıkıcı konuşmayı hep cinsellik konuşması gibi şeyler yeterli bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Basima geldi yeni en son. Kendi çıkarı icin benim bir istegimi yapmadı. Şu an burada acikca yazamıyorum. Neyse bende bitirdim. 1 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Saygısızlık haddini bilmeme boş konuşma. 1 0 Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 744 cevap paylaştı. Boş ve gereksiz konuşmalar. Kaçarımmm 1 0 Yorumla
LonelyWalker Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sandığın gibi biri olmadığını anlamak. 1 0 Yorumla
Kaiosama34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bilgili olduğunu sanan cahiller hiç cekilmiyo 1 0 Yorumla
Vişnelisuffleee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beynim, ruhum ve kalbim sevmiyorsa bitmiştir. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Yalancı olması , iki yüzlü olması 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ses tonunun rahatsız etmesi 1 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendini bı halt zannetmesi 1 0 Yorumla
Betulaceae Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Ondan birşey öğrenememek.. sana bişey katamaması.. 2 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Saygısız olması. 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok ısrarcı olması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Lakayıt olması
Egolu olması
Kibirli olması
Yalancı olması
Ahlaksız olması
Bencil olması
Merhametsiz olması
Kalp kıran biri olması
Palavracı olması
Yalan
Durust
Samimi icten olmamasi
Ego
Kibir
Hirs
Ukalalik
Insani hor gorme
Bu karakter ve kisilik ozellikleri mevcutsa
Bu insan için
O muhabbeti keserim
Ben kesemiyorum ayıp olur diye sarkarsa o zaman konuşmayı birakirim
Fikir ayrılıkları ya da size uymayan bir karakter yapısı
Biriyle yakın olunca diğeeini satıp arkasından hakaret edip sallaması
Boş ve sıkıcı konuşmayı hep cinsellik konuşması gibi şeyler yeterli bence
Basima geldi yeni en son. Kendi çıkarı icin benim bir istegimi yapmadı. Şu an burada acikca yazamıyorum. Neyse bende bitirdim.
Hep kendinden bahsetmesi
Saygısızlık haddini bilmeme boş konuşma.
Boş ve gereksiz konuşmalar. Kaçarımmm
Sandığın gibi biri olmadığını anlamak.
Bilgili olduğunu sanan cahiller hiç cekilmiyo
Beynim, ruhum ve kalbim sevmiyorsa bitmiştir.
Saygısız , kibirli ve yalancı olması..
Yalancı olması , iki yüzlü olması
Ses tonunun rahatsız etmesi
Kendini bı halt zannetmesi
Ondan birşey öğrenememek.. sana bişey katamaması..
Saygısız olması.
Beyin olmaması
Yalan..
Canımı sıkması
Sözümü kesmesi
Çok ısrarcı olması
Dinleme yetisini kullanmaması
Samimi biri olmaması
knsmk ıstmyrm de