Sert bir yapım var maalesef böyleyim, insanlar benden kaçıyor gibime geliyor bazen, aslında özümde pamuk gibiyim ama bu tarafımı herkese göstermem Sert insanlardan kaçar misin?
Sert mizaçlı insanlar bana itici gelmez aksine en somut ve net iletişimi onlarla yakalarsınız. Fikirleri düşünceleri soruları süslü değildir yalındır. Ayrıca bu mizaca sahip kişilerin mizahlarıda bir okadar kalitelidir. Sonuçta gülme refklesleri onlarında var👒
Sert mizaçlı olmasının bir önemi yok yeter ki nemrut suratlı olmasın. Dışardan sert görünen insanlar aslında çok sıcak sevecen ismarlardir. Sohbetleri de, sözleri nde kalitelidir. Yapmacık değillerdir. Vıcık vıcık samimiyetsizlik akmaz paçalarından.. Sözünüzu kesmez, dinler, fikrini öyle beyan eder. Saygılidir, empati yapabilir. Seninle üzülüp, seninle sevinirken samimidir. Riyakar değildir. Kendisini ilgilendirmeyen işlere burnunu sokma, sizden laf almaya çalışmaz, bilirsiniz ki az ötede sizin dedikodunuzu yapmaz, yapılmasına da izin vermez. Yani sert mizaçlı ama kalbi pamuk insanlar kaliteli insanlardır. Say say bitmez özellikleri. Nerden mi biliyorum? Ben de öyleyim de ondan. Merak etme @Soulmate2be yalnız değilsin. @Ms26Ms dediği gibi sanırım benim de en iyi anlaştığim insanlar sert mizaçlı insanlar. Ama vicdansız, nemrut suratlilik bambaşka bir olay. Aliye Rona'nin oynadığı gibi karakterlerden uzak durmak lazım.😂
bende öyleyim hiç gülmem reel de bıyum da 1.90 soguk göründüğümü söylerler sonra helallesmeye gelirler keske önceden tanısaydık seni derler muhtemelen burcumdan kaynaklanıyor burcum ikizler