Umrunuzda olmayan şeyler nelerdir? Bir kaç örnek vereyim ben kendimden ; Bazen sosyal medyada denk geliyorum “bugün neler yedim” 🤦🏻♀️ Banane arkadaşım ne yediysen yedin hiç bakmam umrumda değil. Birileri hayatıma laf söyler bana laf söyler “öyle ol, böyle davran, şöyle yap” derler dinlemem umrumda değil.
Ölen insanları umursamam. Ölmüş olm banane lan sen ağlayınca gerimi gelecek sanki.
Beni sevmeyenler bi si*tirsin gitsin
Televizyondaki haberlerden banane. şu an hayattaysam gerisi boş
Heavy metal psikopatıyım. Çok fazla kolye yüzük takar sihay, deri giyerim. Bana bu hal ne olm azrail misin insan gibi giyin diyenleri umursamamayı bırak öldüresim var. Si*tir git olm sanane lan benim tarzımdan.
En ufak bi türkü sesi duyunca aheeeeey aheeeey diye iç çekenler ölsün a*k
Birini arayınca meşgule atıp beni geri araması. Neden diyorum dakikan bitmesin diyor. Lan ya** * seni arıyorsam direkt aç. Para veriyom ben o turkcell paketine. Ben arayınca açmayıp 2 sn sonra geri arayanları açmıyorum.
Umrumda değil demek istediğim o kadar çok şey oluyo ki bazen çok takıyorum bazen sallıyorum. Mesela birilerinin benim hakkımda ne konuştuğu umrumda olmasın isterim ya da geçmişimdeki hataları takmamak geçmişte kaldı demek istediğim var bazen çok takıyorum kendimle alakalı şeyler yani.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Söylenmeden önce düşünülmesi, bir kere soylendikten sonra da arkasinda durulmasi gereken söz benim için. Ama insanların gereksiz yere hayatıma müdahale etmesi, ne gereği var gibi laflar söylemeleri artık benim gerçekten "umrumda değil"...
Siyasetçiler, futbol gündemleri, malum TV programları, magazin,... Yani bana ve halka zerre faydası dokunmayan şeyler. İnanın umurumda değil. Zararlı oldukları için aksine nefret ediyorum 😒
Umrumda olmayan şu sevgilisini seviyomus gibi yapıp aldatan aynı anda başkalarıyla konuşan kız erkek farketmez gözümün önünde can çekişse umrumda olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben umrumda olan ve umrumda olmayan bütün herşeyden Kısıtlanamaz şekilde nefret ediyorum.