Nereye ait olduğunuzu öğrenmekten ziyade; o yerin nasıl bir yer olduğunu ve neden kendinizi o yere ait hissettiğinizi merak ediyorum. Orayı farklı kılan şey nedir?#Congruent
Kendimi nereye ait hissediyorum; güzel soru🎈 Tarif edecek olursam; ben kendimi denizin olduğu gün batımını, gün doğumunu izleyebildiğim rıhtıma gidip mavinin her tonunu izleyebildiğim, bulutların rengarenk yansımasını denizle buluşturup tablo gibi manzarası olan bir yere ait hissediyorum. Nedenini söyleyim; elimde kahvem ve ben rıhtımda sonsuzluğu, renkleri izlerken, denizin dalga sesleri bana huzur verir çünkü. Sakinlik katar hayatıma, tebessüm ettirir oyuzden.🎈
Ait olduğum yerdeyim her mevsimi sırasıyla yaşadığım istersem bağ bahçe beceremezsem cehennem diyeceğim bu yeri yine ben tasarlıyorum. Küçük bir seyir terasım var her sabah etrafı selamlıyorum yeşilin tüm tonları çiçeklerim , gökyüzü örtüm, kuşlar yarenim bir dünyam var içine çok şey sığdırdığım ne zaman gitsem o yüzden hep özlerim ben ait olduğum yerdeyim evimdeyim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
14 senedir İstanbul da yaşıyorum ama bir türlü bu şehre kendimi ait hissedemiyorum Doğduğum büyüdüğüm şehre gidince o kadar mutlu ve huzurlu oluyorum ki işte diyorum ait olduğun yer burası
Mevcut duruma göre değişir bu sorunun cevabı. Kabına sığmayan bir insan olduğumdan mütevellit belli bir yerde mütemadiyen duramam. Orada kendimi huzurlu hissetsem de bu geçici bir huzur olur benim için. Dolayısıyla benim için özel bir yer yok. Sürekli değişir ama şu an Karadeniz havasını özledim, en kısa sürede memleketime gitmek istiyorum. Orası doğduğum yer ve bağımı koparmamam gerektiğini düşünüyorum.
Kendi bedenime sadece. Dünayada bir ülkeye ait hissedemedim hiç kendimi. Hem bi önemi de yok Türk müyüm İngiliz mi veya Afrikalı mi. Herkes dünayının bi güzel insanı. Önemli olan dünyayı güzelleştirebilmek faydalı ahlaklı olabilmek.
Bu dünya geçici,. mutluluğuda acısıda geçici. Bunu anladığımdan beridir buraya ait olmadığımıda anladım. Sonsuz hayata aidiz ve orayı çok merak ediyorum hayırlısıyla oraya ulaşmak istiyorum