Bu aralar aşırı gerginim, rahatlamak için yapmadığım şey kalmadı, videolar arasından bulduğum birkaç meditasyon sesiyle rahatlamaya çalışırken Theta Healing videolarının çok olduğunu fark ettim, var bir kerameti belki. Nelere iyi geldiği hakkında bilgisi olan var mı veya deneyip herhangi bir sonuç alan?
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Sorunuza eklediğiniz video “theta waves healing" başlıklı, sorunuz ise Theta Healing® ile ilgili. Önce bunu ayırt emek lazım çünkü ikisi farklı şeyler. Videoda amaçlanan, teta frekanslı ses dalgalarının beyinde yaratığı rahatlatıcı etki ile ilgilidir. Theta Healing® ise çok farklı ve kapsamlı bir terapi şeklidir.
Önce belki biraz beyin dalgalarından ve önemlerinden bahsetmekte fayda olabilir. Beyin dalgaları, beyinden yayılan düşünce kaynaklı enerji dalgaların saniyedeki titreşim sayılarına (frekans) göre sıralandırılırlar. İstisnai delta dalgalarını göz ardı edersek, en yüksek frekanslı beyin dalgaları betadır. Zihin beta frekansında iken insan yoğun düşünce halindedir, dikkati dışarıdadır ve kaygılıdır. İnsanoğlunun gereksiz ve aşırı korunma içgüdüsü düşüncelerin stres yaratmasına sebep olur. Daha düşük dalga boyu alfadır, beyin dalgaları alfa frekansındaki insan sakin ve huzurludur, dikkati dışarıda değil içeridedir. Güven ve kabullenme duyguları baskındır.
Bir de teta frekansı vardır, burada dalga boyu iyice küçülür, frekans yavaşlar. Bu, uykuya dalmadan az evvelki halimizde beynin dalga boyunu temsil eden frekanstır. Teta frekansı aslında yaratımın da gerçekleştiği, zihnin kalıp ve sınırlarının kırıldığı çok enteresan özelliklere sahip bir zihin kapasitesini temsil eder. Yeter ki onu kullanmayı bilelim.
Theta Healing®’in odaklandığı konu teta frekansındaki zihnin yaratım gücünden faydalanarak dönüşümler gerçekleştirmektir. Bu dönüşüm bir Theta Healing® Terapistinin kendisi ile ilgili olabileceği gibi, kendisinden yardım talep eden bir danışanının arzuladığı bir değişimle ilgili de olabilir.
Theta Healing® mutlaka ehli bir terapist tarafından talep eden kişilere uygulanabilecek nitelikte bir terapi şeklidir. Gerekli eğitimleri almamış bir kişi ne kendisine ne da bir başkasına bu tekniği uygulayabilir.
Ve evet, doğru terapist ile dönüşüme inanan ve buna hazır olan danışanın bir araya geldiği durumlarda Theta Healing® sağlık problemlerinden tutun da yaşam durumu ile ilgili arzulanabilecek dönüşümlerin hayata geçirilmesi yolunda çok önemli ve güçlü bir yardım aracıdır.
Size kolaylıklar dilerim. Daha detaylı bilgi, yardım ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.