Son günlerde bakıyorum da kimse kimseyi umursamaz, yardım etmez olmuş. İyi insanlara ne oldu? Var mı hala onlardan?
Var, var. Olmaz mı!
Yok. Nerde o güzel insanlar...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hanfendi tatlı bayan son günlerde insanlar duyarsız kimse kimseyi tınlamaz oldu kadına olsun erkeğe olsun duyarlı var insan çok nadir devir bozuk insanlar bozuldu sorun çok güzel bir soru güzel bayan
Duyarlı insanlarla karşılaşmak çok zor insanlar değişikken
Yanında olabilecek çok insan var; asıl soru amacının ne olduğu.
Bir diğer ihtimal de yaptıklarının karşılığını sürekli nankörlük ve kötülük olarak alıyorsan, daha fazlasını yapmak içinden gelmiyor olabilir artık.
Fakat bariz şekilde görülen, çoğu insanın benliğini zaafları ve beklentileri inşa etmiş durumda.
Bu yüzden sadece "ben" varım uzun süredir tek güvendiğim, bana tek faydası dokunan.
Mevzu karşılık beklemek değil, dediğin gibi; en azından art niyet arama bu eylemin altında.
Saygı duy, iyilik yapmak gelmiyorsa içinden en azından vicdanının sesini dinle.
Hiç düşünmüyorlar hem de, ne seni ne beni. Onların tek derdi, zaaflarının izinden gitmek.
Çok dahil oldum bu mevzulara, inan.
Ben teşekkür ederim, yeni gelmişsin sanıyorum buraya.
Hoş geldin.
Teşekkürler EİG için.
:)
İyi insanların soyu, iyi olmayanlar yüzünden tükeniyor maalesef. Herhangi birisine karşı yardımcı olma amacıyla yaptığın bir davranış veya söylediğin güzel bir söz, art niyetli insanlar yüzünden söylediğine yaptığına pişman ediliyor, birdahaki sefere iki kez düşünmek zorunda kalıyoruz, insana hiç bulaşmasam daha iyi dedirtiyor
Nadir
Cevap
9Cevap
Duyarlı insan kaldığını sanmıyorum. Herkes kendi çıkarının peşinde kendi menfaaiti için yaşıyorlar. Bu durum gerçekten can sıkıcı. Bir ben kaldım heralde böyle saftirik.
Ben bencil bir insan olamadım hiç bir zaman. Yapımda yok.
Bu dünyada iyilerde kötülerde hep var olacak endişe etmeyin
Ben vardım ama baktım ki insanlar anlamıyor bende bencil oldum biraz
Aynen ya değmiyor cidden varsa yoksa kendim diyorum en çok yardım etmeyi komple bıraktım demiyorum ama..
Duyarlı dediklerimiz de menfaati için yapıyor artık bu devirde
ben şişmanları sevindiriyorum sayılır mı 😂
tüh ya
Varız ve hep var olduk
Emin ol şu an yanımdaki insan bile arkamdan iş çeviriyor bunu biliyorum farkındayım ama ne yapayım bütün kötüleri hayatımdan çıkartırsam yalnız kalırım sadece fazla değer vermemekte çareyi buldum zalime merhamet mazluma eziyettir
tanışmadık çünkü o yüzden görememişsin
Geldim ne oldu 🙈
Onlar eskidendi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?