Geçmişten kalan çok büyük sırrım var, kimseye asla anlatamayacağım ve beni çok daraltıyor, ne yapmam gerekir?

Psikologla bile konuşamayacağım, kimseye anlatamayacağım çok büyük bir sırrım var geçmişten/çocukluğumdan ve yıllar geçtikçe içimde büyüyor acısı... başka ne diyeceğimi bilemiyorum, 5 dakikadır ekrana baktım boş boş... Ha bu arada, burda bile paylaşamam ne olduğunu ama sorun, içimde büyümesi ve acı vermesi, aklımdan çıkaramıyorum ve çok çaresiz hissediyorum kendimi
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim ilgi gösterdiğiniz için, insanca yaklaşıp derdimi dinlemek istediğiniz için.. Amacım sizleri merak ettirmek değil inanın bana, çok özür diliyorum paylaşamadığım için ama bu konu hakkında burda yazmak bile büyük bir adımdı benim için. Tekrar çok özür diliyorum. Ve ayriyeten verdiğiniz güzel öneriler için teşekkür ederim. Hepsini uygulamaya çalışacağım inşallah. Allah herkesin ne sıkıntıları varsa gidersin..
Geçmişten kalan çok büyük sırrım var, kimseye asla anlatamayacağım ve beni çok daraltıyor, ne yapmam gerekir?