5 senedir tanışmadığım kimse kalmadı. Görücü usulüyle, aracıyla, internetten, sokaktan, iş hayatından...
Neden bu kadar basit ve yapaysınız?
Aradığım kriterlerin %30’una sahip olan birisi olsa yeter.
Neden bu kadar basit ve yapaysınız?
Aradığım kriterlerin %30’una sahip olan birisi olsa yeter.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar ilk zamanlar yapay davranır. Sabret fabrika ayarlarına dönüyorlar
Benim için de belli kriterler var ve sanırım istediğim kişi bu âlemde yaşamıyor henüz
Bunu söyleyen sen bile bana seviyesiz geliyorsun.
Seviyelerimizi karşılaştırmak isterdim ama o kadar aşağıdasın ki seni teleskop ile de göremiyorum.
@sempatic_ooo ben senin ciğerini biliyorum merak etme
Unuttuğunla kal
Buraya gelip milletin kuyruk acısını benden çıkaracak kadar zavallı ve aşağılıksın. Lütfen vaktimi çalma.
Hoşt
Hâddini bil. Lafım direkt sana !
Ayy gtüm. Sanki beni tanıyor da bana laf sokmaya kalkıyor. Önyargılı aşağılık kompleksi insancık.
Eski sevgilimsin tabi olacakken gercek yuzunu gordum kaliten ortada
Burada 2 gün tatlım demekle sevgili mi olduk? 😂😂😂
Seviyesizsin ! Unuttugun belli. Unuttugunla kal
Demek ki iz bırakacak kadar kaliteli değilmişsin. Bu senin seviyesizliğini gösteriyor. Hadi naş naş
Ayrıca neden 3. gün yazmadığım da belli oldu sana. Basit ve çaresiz
Vaybee
Gerçek yüzünü görüp giden bendim rezil. Uzatma artık yeter
Vay be gerçek yüzüm? Benim gerçek yüzümü görebilecek kadar kıymetli olsaydın seni unutmazdım.
Unutulmadığıma göre demek ki sağlam sokmuşum 😂
Uzatmaya devam ediyorsun. Yok hemen kesip attim devamini getirmeden o senin karaktersizliginden
Bana deli divaneydin istemeyen bendim kim oldugumu soylesem duser kalirsin burda da neyse
Hadi özelden kim olduğunu yaz. Cidden ger. i. zekalısın ya. Hadi cesaretini göster
Kendi doğrularımıza göre insan bulmak özellikle şu devirde çok zor gerçekten, üzücü
%30 ne lan türkiyedeki kızların seviyesi gerçekten yerlerde desene
Nasıl birini arıyorsunki
Dobra olsun ya her şeyden önce. Kendisini olduğu gibi sevebilsin. Kendisine saygısı olsun. Geçmişini değil de geleceğini dinlemek isterim ama orada da tek istedikleri mal mülk ve çocuk.
Satın almak ve sevişmek dışında bir hayalleri yok
Erkeklere göre basitlik ne oluyor
Tek hayali bir şeyler satın almak ve sevişip sevişip it gibi üremek olan kadın basittir. Kendisini olduğu gibi sevemeyen ve kendisi ile barışık olamayan kadın basittir
Peki senin hayallerin ne ki bazen karşımızdaki insanın nasıl olmasini istiyorsak kendimiz öyle değiliz tabi ki kadın olarak değil insan bunlardan daha geniş düşünmeli dünyada yapılacak çok şey var güzel olan bu insanın kendini geliştirmesiyle alâkalı ben de ilerde eşimle bir konu hakkında tartışmak isterim mesela bilgili olmasını oturup kitaplar hakkında konuşmayı
Mesela senden soğudum. İlkokul 1. sınıftan 12. sınıfa kadar Türkçe dersi alıp da Türkçe yazmasını öğrenememişsin. Nerede nokta, nerede virgül?
benden soğuman benim için hiçbir şey ifade etmiyor tartışmayı sevmiyorum insanlarla bu yüzden haklısın doğru söylüyorsun
12 senede MEB müfredatı kafana yazı yazmayı sokamamış diyorum. Keşke bir şeyler yapmış olsaydın zamanında. Bir de kitaptan bahsediyor 😂
Haklısın öyleyimdir
gözünde bitirmişsin zaten daha ne zorluyosun
knk basit ve yapay ne demek?