Yani şu an gayet rahatım ama hayal ettiğim hayat benim çok farklı ama hayal ettiğim hayatı çabalamaya çalışmıyorum çünkü pek iyi bir hayal değil.. O yüzden hayallerimi ele almıyorum mantıklı tarafımı çıkarıp o hayat için çabalamaya çalışıyorum.
Yaşadığım hayat çok güzel, çok zengin bi ailem yok ama her şeyimi eksiksiz yapan bir annem, benim her kararımda yanımda olan bi babam ve koşulda destek olan ablam var, birde sağlığım yerinde.. Şükür Ama hayalim kariyer kadını olmak, zengin olmak ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmek, öğrencilere burs imkanı sağlamak, sma ve kanser hastaları için bağış yapmak, vakıftan vakıfa koşup yardımlaşmanın farkındalığını arttırmak... İşte bunlar da hayalim,, Allahım sen nasip et, Aminn 🤲
Daha yaşım küçük belki ondan böyle düşünüyorum ama ben böyle bir hayat istemezdim. Sorun sağlığımla ilgili sorunlar değil. Sorun hayata olan umudum her gün daha da ölmesi.. her gün daha da içime kapanık olmam.. her gün daha da sarsilmam daha da yikilmam. Ben böyle bir hayat istemedim. Ama zaten yaşayacağımız hayatı kendimiz secmeyiz dimi? bu yüzden de bu hayata alismamiz en doğrusu.. Zor da olsa yapmak gerek.
Fotoğrafı görüp geldim. Çok iyi filmdi be, duygulandım yine. 🥲 Soruya gelince; tam olarak aynı diyemem fakat zamanla her şey daha da netleşerek yerine oturuyor. Zamanla, ve çabalayarak daha çok yaklaşıyorum hedeflerime..
yaşamak istediğim hayat çok stabil olmasını istediğim bir hayat ama gel gör ki her gün bir adrenalinle bitir eriyorum günümü. keşke biraz da olsa sessizlik yaşasam hayatımda keşke.
Öyle şeyler yaşıyoruz ki zihnimiz kör oluyor zaman içinde inanacak güç kalmadı bazı şeylere, umarım bir gün hayal kurmak için ve gerçekleştirmek için fırsat doğar.