Kesinlikle geçicidir. Erkekler karakteri oturmuş ve zeki kadın ister. Aynı zamanda dişiliğini sadece kendileri görmek ister. Zaten böyle bir kadında dişiliğini kullanmasını bilir. Beyni boş, yalan söyleyen, dedikoducu, anlayışsız, cahil, dengesiz bir kadının mükemmel bir fiziği, başdöndürücü bir güzelliği, müthiş bir çekiciliği varsa tek günlüktür.
Kesinlikle. Bu erkekler için de geçerlidir. Yakışıklılıklarıyla kadınları etkileyebileceğini zannederler. Oysa karakter olmadıktan sonra tipleriyle etkilemek istemeleri ne fayda...
Kişiliği olmazsa yanında durmak için bir anlamı olmaz, dişiliğin erkeklerde bıraktığı heves geçicidir. Bir süre sonra bırakır gider erkek veya kişiliği sağlam biriyse hiç muhatap olmaz bile.
Kişiliği olmayan dişiliğine güveniyor ama kişiliği olan bir erkek dişilikten etkilenmez bu da böyle bilene. Dişiliği ile herkesi etkileyebileceğini sanan kezban bir kitle var acıyorum hepsine :D
Evet, bu doğru. Ama gel gör ki pratikte durum çok farklı. Bunu ben söylemiyorum, instagram 'a bakmak yeterli. Varsa yoksa dişilik. Kişilikten kimsenin haberi yok. Yalansa yalan deyin.
Şahsen karakteri düzgün olmayan bir insan bana hiç çekici gelmemiştir. Bu zamana kadar ilişkilerimde hep tanıdığım insanlarla aşk yaşadım ilk görüşte kimseye tutulmadım yani
Geçicidir tabi. Karakter olmadıktan sonra güzellik ya da yakışıklılık fayda etmez. O kişinin yanında huzurlu hissetmedikten, anlatacak bir şey olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok.
Güzellik ve yakışıklılık varsa , diğer özellikler önemli değil. Karakterin iyi , yüzün çirkinse gözden düşebilme ihtimalin var ama güzelsen hiç bi zaman sırtın yere gelmez
Paylaştığın söz aslında erkeğin karaktersizliğidir kadının ucuzluğu kadar😏 bir erkeği sadece et ile memnun edemezsin. Farklı yerlerine de dokunmak etkilemek fethetmek gerek
İyi de bu hikayede bacaklarıyla erkeği tavlayan kızın erkeğini kişilikli bir kız çalmıyor, daha dişi olan bir kız çalıyor. Bu hikayede kişiliği olan kızın yeri nerede aslkjdfjlfd