1-Böyle namussuz olup kendini süper namuslu gösteren insan türü.. 2-Söylediği yalana kendini inandıran kişi 3-özenen fakat aslını çözemeyen kişi 4- hiç konuşmayan sadece dinleyen kişii
Kafasi zehir gibi olan insanlara diyorum ben. Her konuda kendini kurtaran. Dezavantaji avantaja cevirebilen insanlar seytan gibi geliyor bana. Genelde pozitif amacli kullaniyorum bu lafi ben
Yüzüne gülüp aslında içinden senin hiç iyiliğini istemeyen, içten içe kötülüğünü isteyen başına kötü bir iş geldiğinde sevinen ama sana hiçbir şey yansıtmayan insana denir. Kısaca dost bildiğin ama en büyük düşmanına denir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Mevzu neden bana döndü lan
Çevrede olan biten her şeyi bilen, arkasından iş çevrilemeyen insanlara denir
Nişantaşı’ndan arsa alacakken vesvese verip beylikdüzünden arsa aldıran kişiye şeytan denir
1-Böyle namussuz olup kendini süper namuslu gösteren insan türü..
2-Söylediği yalana kendini inandıran kişi
3-özenen fakat aslını çözemeyen kişi
4- hiç konuşmayan sadece dinleyen kişii
Kafasi zehir gibi olan insanlara diyorum ben. Her konuda kendini kurtaran. Dezavantaji avantaja cevirebilen insanlar seytan gibi geliyor bana. Genelde pozitif amacli kullaniyorum bu lafi ben
Güzel cevap
Gözleri fal taşı gibi fıldır fıldır dönenden korkucaksın. Arto gibi baktımı Mesela bismillah çekiceksin.
İçine kapanık her an her şeyi bekleyebileceğin insanlara onlar en fenası diye biliyorum her an dunyayı yakabilirler.
https://voca.ro/1eJLpMUP4Ba8
böyle
Sinsiii olaan.
Yüzüne güler ama arkandan açmadığı kuyu kalmaznddn
Sürekli bi hinlik peşinde olan, her daim bir şeyden nemalanmak peşinde olan insan şeytandır. Ya da ezelce de eyşandır.
Genelde kısa boylulara söylenir çünkü yerin altında da bir o kadar da boy ve boyu kadar da dilleri var
https://hizliresim.com/OIQH59
örnek
Şeytan gibi diyemeyecegin insanlara. Şeytan gibi olduğunu bildigin biri şeytan değildir. Şeytan dediğin müslüman mintani giyer :)))
Sessiz insanlara diyecem de, ben de sessizim, kendime de laf çakmış gibi olacam.
İnsanları kolay manipüle eden, içten pazarlıklı ve kibirli olanlara denir.
Şeytani düşünceler gırla
Bi o kadarda cin fikirli
Zaten akıl zeka zerre olmuyor bu tipik insan modellerinde
Olduğu gibi görünmeyip insani davranışlarda bulunmayan, kalbi kararmış kötü kişilere denir
Entrikacı , kurnaz , insanların arasını bozan , cazgır insanlara denir
Özellikle iki yüzlü tavırları olan insanlar şeytana pabucunu ters giydirir.
Yüzüne güler guzel sozle der ama içinden kötü düşünür
Sinsi insanlara, seninle konuşuyor ama aklından bambaşka şeyler geçiriyor.
@dinazorpatisi
gibisi fazla şeytanın kendisi hemde. 😏
👹👺👺
Sinsiz, yüzsüz, kurnaz, sahtekâr, yalancı, sürekli yemin eden.
Kesinlikle yeşil gözlü ve gözü büyük insanlar her zaman gözünün değmesinden korkarım
Yüzüme gülüp arkadan konuşanlar. Defolsun artık hayatımdan ya pislikler jakfndm
Sinsi, kurnaz, iki yüzlü, arkadan konuşan, dedikoducu
Valla insanın gözünden anlaşılıyor ne olduğu gözleri bakışları belli ediyor her şeyi jdndnsnsns
Dedikodu yapıp insanları birbirine düşürene derim ben.
Psikolojileri ve duyguları çok iyi kullanıp insanları manipüle edebilenler tabiki.
Oynayan ah alan dolandırıcı can yakan iftira atan yuva yıkan
Sinsi, sessiz olanlar ve tam tersi ağzı çok fazla laf yapanlar.
Arkadan başka yüzüne baska seyler söyleyen ikili oynayan insanlara denir
İki yüzlü herkesin arkasından konuşup, yüzüne gülen. En tehlikelisi de seni baskalarının yanında satan
Aşırı kıskanç insanlara denir. Kıskançlık bir çok kötülüğün sebebi olabiliyor.
Yüzüne gülüp aslında içinden senin hiç iyiliğini istemeyen, içten içe kötülüğünü isteyen başına kötü bir iş geldiğinde sevinen ama sana hiçbir şey yansıtmayan insana denir. Kısaca dost bildiğin ama en büyük düşmanına denir.
Minyon tipli kendini hemencecik sevdiren ama iki yüzlü olan
Aklı her türlü fitne fesata çalışan insanlara denir
Insanlar artık şeytan hangi tipi yok bunun
Ortalığı karıştırıp ben hiçbirsey yapmadim diyorlar
Kim hangi konudan çekmişse o konudaki insan tipi seytanlaştirılir.
ya bu dizinin son bölümünün son 10 dakikasını izleyin djdjdj boşa zaman harcamazsınız
Kurnaz olanlara, üç kağatçılara sinsi olanlara falan denilir.
Kaybedecek korkacak bişeyi olmayan sinsi düzenbaz olanlara
Sınırları olmayan insanlara denir
Iyi gibi duran ama içten içe fesatlık çekenlere derim bunlar genelde benim baba tarafı akrabaları çünkü 😅😅😅
Çok konuşup akıl verene
Arkandan konuşup yüzüne gulene şeytanın ta kendisi denir
Sinsi manipülasyoncu yalancı ve çıkarı olmadan kimseye yakın olmayan insanlara denir
Sinsi olanlara denir, gizli gizlı arkandan iş çevirenler de bence öyle
Survivorda batuhan diye bir çocuk var. Bildiğin şam şeytanı aha onun tipi ve karakteri gibilerinden korkulur😂
Sesi çok gıcık ya çocukken de öyleydi
Mesela burda çok gördüm öyle iki yüzlü olabilirler
dolarınızı altınınızı bozdurun diyenler askdapisk
senin gibi gizli olanlara :d
Psikolojik manipülatörler.
Bence zeki insanlara.
Sessiz ama her şeyden haberi olan tipler.
Yüzüne gülüp arkandan konuşanlara.
Narsist ruhlu olan herkes birer şeytandır.😈
Pokerface olanlar. İşte onlar tam şeytan
Sinsi