bazen kafamda binbir türlü ve korkular eşliğinde düşünceler geçiyor, anksiteyem artıyor kısacası yani direk şunlar şunlar yüzünden diyemem genel olarak insanlardan korkuyorum yeni bir iş yerine girdim açıkçası herkes benden nefret edecek diye bile korkuyorum bazen, niye onaylanma hissim var neden özgüvensizim bilmiyorum, ne zaman birşey desem insanlar ynlış anlayacak beni kendimi doğru ifade edemeyeceğim diye korkuyorum ya da aptal gibi gözükmekten belki de çok mu kasıntıyım kendim mi olamıyorum böyle saçma bi çekingenliklerim var... biraz gamsız olmak isterdim hayatta açıkçası... çok düşünüyorum ama düşünmek istemiyorum, birde hafızam galiba kuvvetli şu zamana kadar yaşanılan olaylara kin tutmam ama hatırlarım... bu beni çok yıpratıyor kendimi resmen yiyip bitiriyorum... Galiba kimseyi kırmayayım aman birşey olmasın diye diye kendi kişiliğimden oldum... Açıkçası size saçma gelebilir gayet anlarım sadece bir nebze olsa içimi dökmek istedim... teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsan önce kendini sevmeli. İnsanlar için kişiliğinden ödün vermek seni bu duruma getirmiş bana kalırsa gereksiz bir şey. Biri sana sert davranıyorsa hayatından çıkar. herkes seni sevmek zorunda değil bırak senin hakkında konuşsunlar. arkasından konuşulan insanlar genelde kıskanılan insanlardır. elalem ne der diye yaşanılmıyor. bir kere yaşıyorsun kendi için yaşa
küçükkende biraz yaşıtlarım tarafından zorbalığa uğradım açıkçası hadi çocukken acımasız oluyorlar diyorsun ama etkisi devam ediyor.. genelde hep yalnız hissettim kendimi babam ben küçükken vefat etti kardeşimde yok şimdi evliyim gerçi, annem evliliğimizi istemedi hep zorluk çıkardı annemle eşim arasında çok kaldım baya mutsuz dönemler geçirdim destek göremedim içimi dökebileceğim bir arkadaşım olmadı ya da ben güvenemedim bilmiyorum ama haklısın düşünmemek gerek bazı şeyler elimde değil belki alışkanlık oldu bilmiyorum
Aile ile ilişki arasında kalmak nasıldır bilirim bu yüzden erkek arkadaşımla ayrıldık. Mutsuz olduğun şeylerden uzaklaşmalısın. Aileni seçemezsin ve onlarla mutlu olmayı öğrenmelisin. Arkadaşlık gerçekten önemli birine anlatabilmek ama eşin bu konuda yardımcı olmuyor mu?
eşimde artık annemin tavırlarından bıktı onu da anlayabiliyorum açıkçası çünkü ben bile kızı olarak bıktım gerçekten çözümle karşısına geliyorum duygusal olarakta dinlemeye çalışıyorum fakat hep işi yokuşa sürmeye çalıştığı için artık mutsuzlaştım annem aradığında telefonu açasım gelmiyor açmazsam telefonu daha çok sinirleniyor ya whatsapptan resmen taciz ediyor birde yaş farkımız var yani nesil farkı o çatışmalarda tabii oluyor zor gerçekten ben bunaldım artık
sanırım bir şeyleri düşünmeyi bırakmalısın. yatağa yattığında gününü nasıl geçirdiğini düşün ve sana iyi gelecek şeyler yap gününü boş değil anlamlı ve dolu geçirmek senin elinde ama böyle devam edersen mutluluğu hissedemezsin
mutlu olunca bile bana resmen haram oluyor, bir şey olacak kesin daha felaket şeyler olacak diye endişeleniyorum ama bu böyle sık sık olan bir şey değil böyle belli dönemlerde özellikle mevsim geçişlerinde artış gösteriyor teşekkür ederim tekrardan bu arada yorumun için
yardımcı olabilmek isterdim rica ederim
Bu hayatta şunu çok iyi öğrendim, doğru olan şeylerde doğrudan şaşmayacak ve kimseyi takmayacaksin.
Takma umrunda olmasin
onu bir yapabilsem varya yani umrumda değil ya derim ama yine takarım kafaya içten içe kendimi yiyip bitiririm çok kötü bir huy ya
Ne iş yapıyorsun ki, mutlu ol sev sevil, benim gibi bekar da kalma🙂
Yok evliyim zaten, 10 yıldır tanışıyoruz 5 yıldır evliyiz
İyi o zaman takma hayatı, efe püfe takılmadan devam et
teşekkür ederim yorum için
👍
Risperdal Lustral ve cedrina kullanıyormusun
ilaç kullanmıyorum hiç
Neden
lise çağında uzun süre kullandım dikkat dağınıklığı ve depresyon tabi ergenlik döneminde daha çok depresyona meyilliydim eskisi kadar çok sık olmuyor bu durum ama bu mevsim geçişlerinde özellikle başlıyorum sonra yine duruluyor ilaç kullanmak istemiyorum deli diyecekler diye değil öyle bir düşüncem yok hatta pskilojiye ve terapistlere saygım var, ek olarak bütün gün birşey yiyemiyorum ve böyle insanı afedersin salak gibi yapıyor. ek olarak o tür ilaçlar aslında bastırıcı yani çözüm değil maalesef
Lustral 50 Lil iç rahat edersin sersemlikde yapmaz
teşekkür ederim tekrardan
Reja ederim