Çünkü biliyoruz, bizi bizden başkası, anlamaz...
Sizde boşverdiniz mi herşeyi?
Çünkü biliyoruz, bizi bizden başkası, anlamaz...

Boşverdim sanıyorum ama ansızın hiç ummadığım anda boşverdiğim şeyi düşünürken buluyorum kendimi. Anlıyorum ki o zaman boşvermiş gibi yaparak o duygumu içimde yok sayıp bastırıyorum.
Aslında hiç yok olmuyor, dışa çıkmak için zamanı nı bekliyor.
Birşeyleri değiştiremiyorsan, boşverirsin çıkarırsın o düşünceyi kafandan, zihninden, kalbinden. z Olmazsa eğer ki senle kalırsa ağırlık yapar insana, bıraktığında hafifliyorsun. O yüzden uçurumdan attım beni üzen tüm düşünceleri, acıları.
At kurtul, bırak kurtul.. Yoksa hayat boyu omuzlarında tutarsın o ağırlığı. Yürümene engel olur.. Bırak gitsin.. 🙏🏻
Çok uzun zaman oldu hem de.. O kadar güzel hayallerim vardı ki ilerisi için. Güvenebileceğim biri olsun, beklentinin dahil olmadığı dostluklarda rol alayım, plan ve gayelerimi paylaşarak mutlu olayım.. Hiçbiri olmadı. Çıkarı olmayan ne bir kız arkadaşım oldu ne de normal biri. Ya dış görünüşe olan zaaflarıydı dertleri, ya maddiyat, ya da iyi niyetime olan düşmanlıkları.. Uzun zamandır ben de aynıyım. Her saniyemde birtek ben, her anımda güvendiğim tek kişi aynadaki yüz. Bu zamanda kendileri bizi böyle biri yapmaya mecbur bırakıyorlar..
Olsun. Biz kötü olamadık, gamsız olamadık. İki yüzlülüğü seçmedik. Doğru olmayı seçtik. Hiç bir zaman, yalnızlıktan korkmadım. Yalnız kalırım yine de o samimiyetsiz, karaktersiz, iki yüzlü bir kalabalığın içinde olmam dedim. Yalnız kaldım, tek yemek yedim, tek kaldımbelki ama kendimden kimseye muhtaç olmadım. Sen yine kendine yetiyorsun günün birinde çünkü.
Gerçekten şaşkınım şu an.
Neden?
Son yazdığın yorum, bu sitede paylaştığım görüşlere çok benziyor. Sanki benim cümlelerim..
Gerçekten bravo.
Gerçekten mi.. Bu cümleler benim hayat yolumun bir tabiri aslında. Eskiye dair birşey hatırlasam hep bunları söylüyorum. Senin paylaşımınla alakalı hiç birşey görmedim bu arada. Teşekkür ediyorum 🙏🏻
Hayır, gördün demedim zaten yanlış anladın sanırım.
Sadece bu kadar yakın düşünen birine denk gelmeyeli uzun zaman oldu demek istedim.
Ben teşekkür ediyorum.
Yoo yanlış anlamadım açıkçası, ben hiç benim gibi düşünceleri benzer bir tarzda olan bir yorum görmedim demek istedim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tamam o zaman problem yok, kafam biraz dağınık kendimde değilim, ben yanlış anlamışım pardon.
Yok estağfurullah ya..
:)
Teşekkürler
O kadar bensin ki... bu soru benim iç sesim gibi... bende saldım herşeyi...
🙈 Benim gibi olan birilerini görebilmek, tebessüm ettirdi biraz da üzdü sanırım.. 🌸
Kimse yıkamaz artık üzemez bizi..😇🌸💪
🦋☺️
Cevap
10Cevap
Sana fon müziği
https://www.youtube.com/embed/RQp1pZCYFFs🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnsan kazık yiye yiye olgunlaşıyor ve her şeyin boş olduğunu görüyor ne bi uğraş ne bi çaba heves bile kalmıyor bir şey için
Evet. Şöyle ifade edebilirim ki, bunları yaşamasak, büyüyemezmişiz, olgunlaşamazmışız. Kimse yıkamaz artık bizleri..
Olgunlaşmanın yanı sıra genel bir bıkkınlık var insanlarda dünya genelinde. Normal
Pek sağlıklı bı bakış açısı değildir bu bı sure iyi gelsede sonu iyi bitmez hayat dengedir dengeyi bulmaya bak
Evet bende oyle yaptim
uzun zamandır öyle
yürüyen enkazım
Kaliteli yalnızlık vazgeçilmezdir.
Uzun zamandır bu hâldeyim... Gayet de mutluyum.
Tek başına zorluklar ile savaşınca, bir süre sonra yetiyormuş kendine insan. Hep mutlu ol 🌸
Bunu 18 yaşımdan beri yapıyorum zaten.
En rahatı
Saldım gitti
çoğu şeyi evet
Boşcermedim daha
Aynen takmıyorum.
ara sıra
Aynı hisler
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?