Kişilik & Karakter Senin en çekici özelliğin nedir? AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Senin en çekici özelliğin nedir?Boğa 8) #mutlugünler:) :) :) Senin en çekici özelliğin nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. boğa..bize güvenmeyende ne bilim dkfkd 1 0 Yorumla
likeyoungh Takip Et Bilge Yaş: 61 , eic 94% +1 yıl Oldukça sıradışıyım, evet kendimden çok kin tavrım ve olabildiğince muhalifim efendim 1 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İlk defa doğru çıktı 2 2 Yorumla AfitapHatunn +1 yıl Hangisi :) Yorumla ToxiCs +1 yıl Akrep Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Oğlak.. 😎🤏🤩🕶️🤏#Vesselam 1 2 Yorumla AfitapHatunn +1 yıl Burcunun bişeyi uyuyor sonunda :D Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Çünkü burda hep güzel özellikler verilmiş :)Uymayan yoktur kesin 😄 Yorumla
mertcanbüyücü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl insana güven veren sakin yapısı ve azimli 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim hiç bişeyim çekici değil. 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kesin zekam ve karar mekanizmam. 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Detaylara hakimim ve pratiğim :D :D 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Sertlik. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
boğa..
bize güvenmeyende ne bilim dkfkd
Oldukça sıradışıyım, evet kendimden çok kin tavrım ve olabildiğince muhalifim efendim
İlk defa doğru çıktı
Hangisi :)
Akrep
Oğlak..
😎🤏
🤩🕶️🤏
#Vesselam
Burcunun bişeyi uyuyor sonunda :D
Çünkü burda hep güzel özellikler verilmiş :)
Uymayan yoktur kesin 😄
ben çekici değilim ki :D
insana güven veren sakin yapısı ve azimli
Benim hiç bişeyim çekici değil.
Kesin zekam ve karar mekanizmam.
Detaylara hakimim ve pratiğim :D :D
Kova
Risk en sevdiğim. :D
Gemini
Boğa
İkizler 😎
Aslan