Kız kardeşime karşı son zamanlarda farklı hissediyorum bunun sebebi nedir? Ergenlikten dolayı mıdır?

Yaşım 18 Biz kardeşimle iyi geçiniriz Çok kavga falan etmeyiz iyi geçiniriz yani. onu biraz kıskanırım onunda hoşuna gider bu. Bundan 1 2 hafta önce şöyle bir olay yaşandı, kardeşim 16 17 yaşında 11. Sınıfa gidiyor akşamları odasında test çözer yine bi gün akşam yemeğinden sonra odasına gitti ders çalışmaya bende klasik elimi yüzümü yıkadım sonra odama geçerken yanına uğrayım dedim tıkladım kapısını girdim içeri masasında kitapları çıkartmış ders çalışıyor. Neden yaptığımı cidden bilmiyorum gittim yanına eğildim ne çalışıyon dedim türkçe dedi iyi dedim ve neden yaptığımı gerçekten bilmiyorum kafamı boynuna yaklaştırdım ve usulca yanağından öptüm 2 3 saniye. Sonra fısıldayarak, kolay gelsin dedim. Bunlar olurken içimde inanılmaz bir his vardı anlatamam size. Onun da nefesinın hızlandığını duydum sonra ben çıktım odadan kendi odama gittim. Neler olduğunu anlamadım. Niye yaptığımıda bilmiyorum. Çok farklı hissettim orda içim çok farklı oldu. Olaydan sonra 1 2 hafta baya yakınlaştık öncekinden farklı şekilde. Geçenlerde bi film açtık ailecek izlemek için. Annem başka koltuğa oturmasına rağmen Ben hiçbirşey yapmadan Kız kardeşim geldi benim yanıma oturdu. Ve allah kahretsin ki ben yine sebepsizce kolumu ona attım sardım onu. sarıldım bildiğin. Filmi öyle izledik ve acayip değişik hissettim o an. Her onunla yan yana olduğumda içim bi tuhaf oluyor hoş oluyor Bunun sebebi nedir bilen var mı? Geçici mi bu? ya da normal birşey mi? Umarım linçlenmem sadece soru soruyorum
Kız kardeşime karşı son zamanlarda farklı hissediyorum bunun sebebi nedir? Ergenlikten dolayı mıdır?