Ablam 20 yasindayim diye hala pesimi birakmiyor, iliskime ve arkadaslarima bu kadar karismasi normal mi?

Arkadaşlar ben 2. mezun sınava hazırlanan biriyim ama psikolojik olarak o kadar yıprandım ki dışarı çıkacağım zaman ablam yüz tane soru soruyor yok bunla çıkma bu arkadaşını sevmedim gibi o kadar çok karışıyor ki çıkacaksan ablaların var onlarla çık diyor bugün akşam da sevgilimle buluşacaktım tam çıktım baktım arkamdan geliyor ben delirdim zaten ilk yaptığı bir şey değil ne zaman akşam çıksam peşimden geliyor bakın ben 20 yaşındayım onun çocuğu falan değilim o kadar sinirlendim ki küfür ettim artık ona beni taciz ediyorsun dedim o da dur ablanı arayayım da gör sen dedi (en büyük ablam avukat) ben de çok da umurumda deyip gittim yanından o tabii hâlâ orada bekliyordu sevgilim de aynı mahallede beş dakika sadece konuştum dedim gitmem lazım ablam görürse diye sonra markete gittim eve gittiğimde daha gelmemişti o kadar bıktım ki artık kaynanam gibi annem babam bile karışmıyor sana ne oluyor ya hatta annemle çıktım bir şey demedi yok mu çözümü valla çok doldum

Ablam 20 yasindayim diye hala pesimi birakmiyor, iliskime ve arkadaslarima bu kadar karismasi normal mi?