Çikolata vereceğim söz
Kendini beğeniyor musun? Kendini eleştirir misin?
Çikolata vereceğim söz

Kendimi hiç beğenmem. Kendi hakkımda kesin bir yorum yapamıyorum güzel miyim, çirkin miyim? Bilmiyorum. Güzel diyen de var arkamdan "ıyyy" diyen de xd ve tatlı diyen de var. Benim hiçbir fikrim yok hoşuma gittiği şekilde giyiniyorum. Hoşuma gittiği şekilde davranıyorum. Ego kasmıyorum çünkü ego kasılacak neyim var ki diye düşünüyorum. Bazen kendimi ezikliyorum çok cirkinsin lan diye bazen ay çok tatlısın. (aynanın önünde kendi kendime) Hayır kesin bir fikrim yok. Ego kasmaktan daha önemli seyler olduğunu düşünüyorum. Millet beni sevsin sevmesin umrumda değil. Zaten asosyal bi tipim pek muhabbet etmem tanımadıklarımla. Bakım filan yaparım insanlar ne diye süsleniyorsun diyorlar bakımı da kendim için yapıyorum kendime saygım var bu vucut bana emanet güzel bakmayayım mı? Allah Allah ya. Neyse öyle işte. Kendi görünüşüm gibi diğer insanların da görünüşleri önemsiz. Bana göre MÜKEMMEL olmak için fiziksel olarak GÜNÜMÜZ STANDARTLARINDA olmak gerekmiyor. Herkesin fiziksel benliği ona has zaten baska biri var mı onun gibi yok abi sen öyle güzelsin hoşsun zaten ne diye yenilik arayışındasın (dedi kirpiklerini kıvıran kız... Ama çok hoşuma gidiyor makyaj filan yapmam fakat uzun ve kıvrık kirpiklere bayılıyorum maskara kullanmak yerine kıvırıyorum sevimli duruyor doğal duruyor kirpiklerim uzun ama düşük :d) Her neyse bahsettiğim şey estetik falan tabii ki. Tamamen değişmeyi hiç düşünmedim şahsen. Düşünür müyüm? Allah bilir. Ama şu an böyle düşünüyorum ve gelecekte de "Abi ben bi aralar böyle düşünüyordum." deyip sorgulama yaparım bence çünkü oldum olası böyleyim. Yani kısaca insanları hoş yapan (kız, erkek fark etmez) doğal olmalı ve bu doğallığı manevi olan benlikleriyle güzelleştirmeleri. Kendiniz olun bitti.
Masallah bunu okuyan bordo berelidir dbfbhhhhh
Bordo bereli unvani kazandiniz fnhfngbhk
:dd
Takip ettim cikolatamı beklerim yalnız
Kendimi beğenemiyorum ancak normal bir beğenememe değil bu. garip bir şey, ne zaman aynaya baksam gülüp geçiyorum. Güzel olmasam da bir yerde objektif bir eleştiri yapamıyorum, çirkinsin ama o kadar da çirkin değilsin diyemiyorum. Hep kişisel düşüncelerim araya giriyor. Bu da kendini aynada kaybetmek bence. Sonunda aynaya bakmayı bıraktım, küsüz şu an onunla ama gerçekten yargıları bırakmak çok çok huzur verici bir şey. Bunu kendime de yapabilsem dünyalar benim olacak, çalışmalarımız devam ediyor.
Yargıları bırakmak aslında çok kolay, kendi düşüncelerini bastırıyorsun ve karşındaki kişiye odaklanıyorsun. Her yargını gözden geçiriyorsun, bazen hoşgörü ve sevgi ile doluyorsun. Darısı başıma ne diyeyim.
Eleştirmeyen insan kendini geliştiremez evet eleştiririm ki kendimi düzelteyim ufkum açılsın.
takip ettik ama karşılıklı olsun, bi de konuşmadiklarimi takip etmiyorum ben
no1 fanı değilim şfnwksq 1 numara prenses çevirisi tamam konsuruz
seni Eskişehirdeki mavi şatoya götürürüm anca😅💃
Kendimi sevmiyorum fazla merhametliyim
Cevap
7Cevap
https://voca.ro/14fb9WMKnEPP
evet memnunum genel olarahtan
Kendimi beğeniyorum evet ama bunu ego olarak değil de öz güven olarak yapıyorum.
Ve evet kendimi eleştiriyorum.
begenmiyorum hem bedenimi yemde karamış olan ruhumu gerekti zaman eleştirim kendimi düzeltmek adına
Kendimi hiç beğenmiyorum tipsiz asosyal bir cahilim
Begeniyorum en cokta inadimi dik basligimi dobraligimi seviyorum
Sana hayirdir ya
*Mk*
Kendimi butun olarak begenmiyorum ama teker teker baktigimda guzel buldugun yerlerim var
Buldugum*
Ortalama bir tip olarak görüyorum kendimi beğenmiş biri olmadım hiçbir zaman başkalarından önce kendimi ben eleştiririm.
Kendimi çok beğenirim eleştirmem ama huy olarak çok inatçı oluşumdan ben bile nefret ediyorum
Beğenmiyom
Kendimi begeniyorum fakat huylarimi begenmiyorum
Eh işte. Kendimi de eleştiririm evet
Eleştirdiğim noktalar oluyor..
eleştiririm sunu yapmasaydım boyle boyle diye
kendimi beğenmem eleştiririm
Beğenmiyorum sürekli eleştiririm
Beğeniyorum evet
Beğeniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?