30 yasinda bir adamin annesine masaj yapmasi normaldir belki ama annesin üzerinde bişey yok gibiyse yani normal midir?
karakter
kisilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk bakıldığında normal gibi görünsede biraz örnek verdiğimizde normal olmadığını bulmak zor değil, 30 yaşında bir kızın babasına çıplak yaptığını düşün? ya da babanın kıza? Onlar anne oğulsa bunlarda baba kız ama yinede olmamalı, özel bir durum olmadığı sürece tabi, engelli olabilir bakıma muhtaç olabilir annesini yıkıyo olabilir o zaöan sorun olmaz ama masajda pek hoş karşılamadım ben bence olmamalı
Bence değil annesi oğlu bile olsa ğöğsü açık durmaması daha usturuplu olur
Herkesin aklı s*kinde geziyore.
Sen belli ki eski eşine karşı kin besliyorsun, bu şekilde "o zaten annesine yavşıyordu" diyerek savunma mekanizması çıkarıyorsun.
Hadi kız savunma mekanizması kurmuş, bu aşağıdaki yorum yazanların derdi neymiş de tanımadıkları adamı ensestle suçlamışlar?
Kin beslediğin cevaplarından belli oluyor ama.
sfsdgrgdfgds Ne diyon bacım git bi' elini yüzünü yıka. Poposuna kadar masaj yapmakmış dgfrghrfhzth :D
karakter kişilik aynı şey soruna gelince normal değil eşinmi yapıyor böylebirşeyi yoksa başkasındamı gördün
Cevap
20Cevap
Ben 30 yaşında olsaydım, annem 70'li yaşlarda olurdu. 70 yaşındaki insan da zaten yaşlıdır, özenli bakıma ihtiyacı vardır, ona masaj yapmak neden anormal olsun, yaşlılarımız sevilesi çocuklarımız gibidir. Çok saçma ve anket de alakasız olmuş.
aynen anneside olsa o şekilde olmaz ha kadın eliyle kapatıyodur çüünkü sırtıma daha rahat dokunsun elbiseyle ya da sütyenle rahat masaj yapamaz diye , zaten sütyenle yapılmazda masaj kopça takılır durur eline, yani kadının amacı odur yüksek ihtimal.
l*n nette bir suru hikaye var bir hikayede siz eklemmeyin gidin surdan allah için ya
Normal anne ile oğul arasında mahrem yoktur yani...
anne resmen oğluna yanık o zaman dokunsun istiyor ensest bunlar yav
Normal değil ama altında da bir şey arama sonuçta annesi.
Asla normal değil. Efendimiz erkek kız çocuk belli yaşa geldiğinde odalarını ayırın diyor. Neden sizce?
ankete cevap vermedim ama üstsüz anneye masaj yapmazdım ens değilim canım töbe töbe
Tabiki hayır normal değil
Anneye şehvet gözüyle mi bakıcan
şıklar ne alaka anlamadım
senin anlattığın ensest ilişkilere yakın
Normal bende yapıyorum
sence normal mi öyle bişey? bence değil
Hiç normal değil
soru ile şıklar arasında pek bağlantı yok sanki..
Böyle bişe yapıomsnda soruosn?
belki ensest lerdir kanka
Ben kaldıramazdım..
Annesi yani.
Değil
kim yaptı bunu
normal değil
Bende yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar