Güvenmiyorum kimseye, herkes bir yalancı, herkes bir çıkarcı
İnsan kendine bile yalan söylerken bir başkasına nasıl dürüst olsun ki?
İnsan kendine bile yalan söylerken bir başkasına nasıl dürüst olsun ki?
Ben çoğu zaman güvenirim hâlâ iyi birilerinin olduğuna inanırım. Yaşadığınız bir şeylerden etkilenmiş olabilirmisiniz?
Güvensizlik insanı zamanla paronayak bir yapıya sürükler güven problemi yaşayanlar, insanlarla arasına kalın bir duvar örmüşlerdir çizgilerini kimsenin aşmasına izin veremezler sonuç mutsuz, huzursuz, hayattan lezzet almayan bireylerdir. Elbette her önümüze gelene kanmalıyız söz dizesi doğmasın bir yerlerden başlamak lazım sevgiler.
İnsanlar kendilerini olduğu gibi tanitmiyorlar en başta. Hep o yüzden
Umarım teşekkür ederim 😊
Güvenmiyorum, güvenmiş gibi yapmayı tercih ediyorum. Ayrıca her ne kadar birilerine güvenmediğimizi söylesek de, iş/gündelik hayatımızda el mahkûm birilerine güvenmek zorunda kalıyoruz. Güven, insan ilişkilerinin temelidir. Her şeyini paylaşacak kadar güvenmesen de, bir şeylerini paylaşacak kadar güveniyorsundur...
Önyargı kötüdür. İnsana öyle yaklasirsan zaten uzaklasirim aynı zamanda ve belki de diğer arkadaşlık tecrübelerin nedensiz yere o insanı kaybetmene sebep olabilir. İnan bana herkes çıkarcı değil. Kendi adıma bunu söyleyebilirim. Bu yüzden herkese en başında güvenirim daha sonra zamanla artar azalır o kişiye bağlı bişey
Zaten ilk başta güzel yaklaşırım ama mutlaka bir şey çıkıyor. En ufak yalanı affedemiyorum.
İnsanlara güvenirim. Neden güven meyeyim ki? Beş parmağın beşi de bir değil. Elbet içlerinden güvenimi sarsanlar çıkıyor ama aksi de çıkıyor. Dolayısıyla insanlara güvenmem demem. Kaldı ki insanlara güvenmezsek nasıl onlardan bize güvenmelerini bekleyelim?
Önce güvene bilelim ki, sonra güvenebilsinler.
Cevap
26Cevap
Güven olayı insanın kendi elinde de olan bişey değilki. Güvenmemek illa muhabbet samimi sosyal olmamak demek de değildir. Ama zamanı ve sırası gelince güvenmek gerekir kazık yiyeceksen de yiyeceksin. Hiçkimseye güvenmemek de çözüm olmuyor
Kendimize bile güvenemiyoruz ki bir başkasından nasıl emin olabiliriz? 😊
Aynen öyle 👍
Güveniyorum ama güvenmeden önce küçük sınavlardan geçiririm belli etmeden.
hülya polatın şarkısında dediği gibi öyle bir güne geldik babanada inanma
Her insana güvenmiyorum zaten guvenilecek insan tipini ilk bakista anlarim
Bu dünyada hala güvenilir insanlar olduğuna inanıyorum ama sana ispatlayamam 😎
Hayat bana en yakınlarıma bile güvenmemeyi öğretti.
Güvenmiyorum Knedi sorumda da belirtmiştim eafesfesdf
Bu devirde kimseye güven olmaz. O yüzden önce Allaha sonra kendine güven. Kimseden kimseye fayda yok.
Malesef malesef güveniyorum sebastian
Pardon güvenmiyorum olacaktı.
Güvenmeye gerek yokki güveneyim
Güvenirim her insan aynı değil ya
hayır güvenmiyorum.
Güvenemiyorum güven problemi oluştu asamiyorum.
Güvenmiyorum hemde zerre kadar.
Maalesef çabuk güveniyorum.
Guven kalmadi kimseye
Nadir insanlara güveniyorum
Tebrikler Büyümüşsünüz :)
Hayır ve bu yüzden pişman oldum hep
Sende yalan söyle boşver
Babama bile güvenmem 😂
Anneme babama güveniyorum ötekilere hayır
Hayır kolayca kimseye güvenmem
Hayir guvenmis gibi yaparim AKREP burcum
Güvenemiyorum