İçten bir “seni seviyorum” veya samimi bir “benim için önemlisin” nasıl olurdu? Ya da bugün ne kadar şık ve zarif olduğunuzun söylenmesi? Birinin size sözlerle kendinizi değerli hissettirmesini ister miydiniz? Buna ihtiyacınız var mı?
Yani aslında illa birilerinden güzel sözler duyayım diye de yaşamıyorum. Ama insan tabi ki sevdiği değer verdiği insanlardan güzel sözler duymak ister bu hoşuna gider. Keyifli geceler.
Güzel söze hiç ihtiyacım yok uzun zamandır. ''Seni seviyorum'' ya da ''Benim için önemlisin'' sözlerine tokum. Söylense zerre bir şey hissetmem. Bana değişik şeyler lazım artık. Bana macera lazım. Aksiyon lazım. Mücadele lazım. Sözden çok farklı tecrübeleri deneyimlemek istiyorum kısaca. Biri bana ''Bisikletle Türkiye turu yapalım'' dese ''Hadi kalk yapalım hemen'' derim. ''Önemli bir maceraya yelken açacağız'' dese daha maceranın ne olduğunu sormadan ''Hadi hemen açılalım'' derim. Hazır ve nazırım. :D
Hayalleri maceraya katacaksak ben bisiklet turundan çok çok daha uçuk şeyler yazardım ki, olması muhtemel olanları şey ettim :D Tabii gönül ister o gizemli kapsülden Dünya'ya bakıp çekirdek çitlemek, yanında da kafa dengi arkadaş daha ne isterim :D
Son zamanlarda duygusal boşluğa girmiyorum pek ihtiyaç duymuyorum ama bu sözleri duymak istediğim kişiden/kişilerden duyunca da seviniyorum. O zaman bir anlamı oluyor.
İhtiyacım yok şimdiye kadar dünyadaki her güzel sözü her şeyi duydum, çok romantik bi sevgilim vardı öyle güzel şiirler yazardı ki bana görülmemiş duyulmamış, ezberlenmiş bütün kelimelerin dışındaydı öyle güzel benzetmeler yapardı ki hala aklım almaz anlatamam
Hala duyuyorum klasik kelimeleri hatta sıkıldım etkilenmiyorum bile, keşke geçme tuşu olsaydı
Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum
Güzel sözler duymaktan çok, güzel davranışlar görmeye ihtiyacım var. Davranışların samimiyetine, sözlerin samimiyetinden daha çok inanırım. Şu sıralar güzel davranışlara denk gelememek de ekstra üzülmeme neden oluyor.
Her insan kadar Evet güzel sözler ve davranışlar iyidir, insanları birbirine bağlar ve kenetler, ne demiş atalarımız tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır
Elbette iyi şeyler duymak ister her insan lakin bana seni seviyorum demesinler sevdiklerini hissettirsinler. Lafla peynir gemisi yürümez sonuçta. Kelime değil hisler gerçektir.