bir arkdaşım bir keresinde selamlaşırken yanlışlıkla dudağından öptüğü için böyle birşey yaptığını söyledi cidden sebep bu mu :D
Cevabın nedir?
Erkekler en ufak yakınlaşmada kızların tuhaf bulup onlara isim takmasıyla alay etmesiyle erkekler kendi cinslerine asla yakın olmazlar kızların bize dediklerini kendileri yapıyor aslında ancak öyle bir noktaya gelinmişki kızların birlikte yaptıklarının %70ini erkekler yapamıyor tuhaf karşılanıyor kısacası KIZLARIN BASKISI SONUCU ERKEKLERİN CİNSİYERLERİNDEN UZAK DURMASI ve tek bişey daha dicem erkek cinsiyetine laf eden asalaklar var sen lezbiyenmisin? Evlenmicenmi davar çocuğun olmicakmı erkek çocun olunca çöpe mi atıcan gene taşaklı bir elemanla aynı yatakta yatıcaksın kafanı koyucaksın ona uğursuz hep laf ediceğinize empati kurun bize herşey yasak sen her gün vuruyon guru guru gubara at kafası efendi ol az yok beni aldatıyor domuz bunlar falan felan l*n mal türkiyede adam seni zar zor buluyor neyle aldatıcak duvarlamı ben hiç 2 kızı idare ediyorum diyen erkek he gördüm yalan sölüyodu ama ciddi çok kız gördüm telefonunda 3 tane sevgilisi var aşkım canım bir tanem sordum kim diye ahmet emre alperen sevgililerim dedi inanmadım iddaya girdim hepsi sevgilisi çıktı biz ne diyelim size kızların hepsi orospumu diyelim genelleme yapmayın genelleme o kız kaşardır ona kalmış bir erkek 2 kız yürütmüş o ittir zaten oda 2 side kaybedince bulamaz daha genelleme yapmayın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında Tarihsel olaylarla ilgili Türk Flimlerine dikkatli bakarsanız , bazı bölümlerinde de bu tür kafa kafaya tokuşturmayı görebilirsiniz.
Türkler Ergenekon'dan çıkarken çıkış yolunu gösteren Kurt'lar İnsan dostu olarak bilinirler. Bir nevi Türk'ün simgesi olarak kabul edilir. Kurtlar kendi aralarında birbirlerine hislerini geçirebilmek ve tanıyabilmek için şakak kısımlarını birbirlerine değdirirler. Bu onların bir yaşam biçimidir.
Ergenekondan kurtulmanın sevinci ile İnsanoğluda bu dönemlerde birbirleri ile şakaklarını tokuşturarak selamlaşmaya başlamışlar. Osmanlı döneminde de çok sık kullanılan bu selamlaşma şekli zamanla Batılılaşma yolunda gitgide azalmıştır.
1944 Yılında Nihal Atsız'ın Türk'çülük hareketi alevlenen bu hareket tekrar başlamış ve günümüze dek gelmiştir.
Doğrudur çoğunlukla Ülkücüler arasında kullanılan bu selamlaşma şekli , yanak yanağa öpüşmek istemeyenlerinde tercihi olmuştur.
Orta Asya Türk Ülkelerinde de kullanılır.23 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler cevabın için :)
- 1 yıl
Aslında böyle bir selamlaşmak dinimizce caiz değil.. Hayvanlar gibi kafa tokuşturarak selamlaşmak yerine eski adetlerimizden olan sadece tokalaşmak ya da daha eski adetlerimizden olan sarılarak sağ ve sol omuzlardan öpmek daha caiz.. Sağ ve sol omuzdan öpmek orada oduğuna inandığımız meleklere de saygı ve selam vermektir..
Soruna cevap olarakta işin gerçeği budur :(Mustafa Kumbar'dan alıntıdır)
Aslında Tarihsel olaylarla ilgili Türk Filmlerine dikkatli bakarsanız , bazı bölümlerinde de bu tür kafa kafaya tokuşturmayı görebilirsiniz.
Türkler Ergenekon'dan çıkarken çıkış yolunu gösteren Kurt'lar İnsan dostu olarak bilinirler. Bir nevi Türk'ün simgesi olarak kabul edilir. Kurtlar kendi aralarında birbirlerine hislerini geçirebilmek ve tanıyabilmek için şakak kısımlarını birbirlerine değdirirler. Bu onların bir yaşam biçimidir.
Ergenekondan kurtulmanın sevinci ile İnsanoğluda bu dönemlerde birbirleri ile şakaklarını tokuşturarak selamlaşmaya başlamışlar. Osmanlı döneminde de çok sık kullanılan bu selamlaşma şekli zamanla Batılılaşma yolunda gitgide azalmıştır.
1944 Yılında Nihal Atsız'ın Türk'çülük hareketi alevlenen bu hareket tekrar başlamış ve günümüze dek gelmiştir.
Doğrudur çoğunlukla Ülkücüler arasında kullanılan bu selamlaşma şekli , yanak yanağa öpüşmek istemeyenlerinde tercihi olmuştur.
Orta Asya Türk Ülkelerinde de kullanılır.02 Yorumla- 1 yıl
Tarihsel türk filmlerinin hangisinde kafa tokuşturarak selamlaşmak var. Bu daha çok kendilerini ülkücü olarak tanıtan ve herhangi bir halta yaramayan kişilerin uydurduğu bir selamlaşmak.. Sorarım size ülkücü olarak lanse edilen bu varlıkların milletimize ve devletimize ne gibi faydaları olmuştur. Onların kendilerine bile faydası yok, ya mafya ayağındalar ya da vatan millet sakarya nutukları atıp oryada serserilik yapmaktan başka bişey bilmiyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle kafa tokuştura tokuştura salaklaştılar zaten
1526 Yorumla- +1 yıl
hehehehe :)
- +1 yıl
Aşk olsun
- +1 yıl
Hiç olmazsa sizler gibi doğuştan zihinsel özürlü değiliz.
- +1 yıl
hakaret etmeyelim lütfen aizen !
- +1 yıl
Makarasına erkeklere ''salak'' dersen bu tepkiyi alman gayet normal.
- +1 yıl
ya gidin burdan kızı rahat bırakın
- +1 yıl
Yani tekrar söylüyorum. Sizler gibi doğuştan özürlü olmaktan iyidir. İster şaka olarak algıla, ister ciddiye al.
- +1 yıl
burada ciddiye alan tek kişi sensin aizen
- +1 yıl
evet komiğim
- +1 yıl
itinayla şikayet ediliyorsunuz :)
- +1 yıl
ahahahahahahahahah elalor :DDDD
- +1 yıl
elalor senin babanda bir erkek onuda unutma
- +1 yıl
şu kızı rahat bırakın ya !
- +1 yıl
evet sordugun soruya açıklık getiren en iyi cevap tebrikler
- +1 yıl
Polemik ve sataşma amaçlı yorum , tik , tik.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
166Cevap
Aslen ülkücü selamıdır. Biz ülkücü olarak kafa tokustururuz. Türklüğün simgesi olan kurtlar birbirlerini tanırken şakakları birbirine değer oradan geliyor. Zamanla tüm ülke bunu benimsemiş ve Türk selamı haline gelmiştir. Bencede en iyisi ne o oyle yanak öpmek felan :-) Avrupa işi ruslarda mesela selamlaşırken dudaktan öpüşüyorlar vallaha o daha kotu :-)
23 Yorumla- +1 yıl
ıyyyyyyyy rusları hiç sevmem zaten :/
- +1 yıl
:)))
+1 yılÜlkücüler öyle selamlaşırlardı. Bu şekildeilk selamlaşmada yoldaş olduklarını anlarlarlardı. Bu isteğine cevap vermek istemezsen direkt komünist muamelesi yaparlardı. Şimdi ise ne anlama geldiğini bilmeden popülist bir selamlaşma halini aldı. Ülkücü değilim ama dudak yanağa öpüşmektense sadece tokalaşmak ya da kaçamadın kafa tokuşturmak bencede daha hayırlı.
00 Yorumla
+1 yılErkeuslar böyle davranarak kafa kaslarını güçlendirirler. Yetişkin bir erkeus 120 desibel şiddetinde kafa vuruşu yapabilmektedir. Dişisine karşı herhangi bir tehlike sezdiklerinde bu vuruşu ani biçimde kullanabilirler. Fakat genelde karşısındaki erkeusa göz dağı vermek, egemenlik ve hakimiyet alanları için önemlidir. Yaşlandılarında bu kafa vuruşundan vazgeçebilirler, erkeus olmaktan çıkıp birer yaşlıus olarak yollarına devam ederler.
02 Yorumla- +1 yıl
ne güldüm sağolasın :D
- +1 yıl
Haqhahahahhah
sağ, sol döneminde sağcıların aralarında birbirini tanımak için geliştirdikleri bir hareket. Sonradan türkeş zamanındaki mhp liler sıklıkla kullanmaya devam etti. Aslında erkeklerle kadınlar aynı şekilde öpüşür ama zamanla o kadar çok yayıldı ki erkeklere özel bişeymiş gibi göründü.
04 Yorumla- +1 yıl
en mantıklı cevaplardan biri teşekkürler casberg.
- +1 yıl
kültürümüzde sadece görünüm açısından ilgi çekici ya da bir sebeple bize öğretilen çok fazla fiziksel veya zihinsel değişimlerimiz çok fazladır. önemli değil. Asıl ben teşekkür ederim çok basit görünen hassas bir konu yakalamışsın. İnşallah bundan sonra bilmeyenler davranışlarını buna göre ayarlarlar.
- +1 yıl
inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bizde kızlar gibi mi yapalım kızların yaptığınî erkek yaparsa komik olur peki siz niye kızlarla kendi aranızda öpüşüyorsunuz mesela daha dün görüşmüşsünüz bugün de buluşurken öpüşüyorsunuz sen arkadaşını alıp oraya koyuyorsun o seni alıp oraya koyuyor görüşmeyeli ne kadar kilo almışsın filan daha dün görüşmüşsün o zaman bu neyin şovu erkeğin yaptıgını kız kızın yaptıgını erkek yaparsa komikleşir iş
07 Yorumla- +1 yıl
tamam gizli abi kızmasana merak ettim sordum :/
Cevap sahibi+1 yılGizlimiyim ben iyi bak:-)
- +1 yıl
evettt gizlisinnnnnn
Cevap sahibi+1 yılAa evet öyleymiş:-) ama hep böyleyim gizli takılıyorum kimliğimi gizliyorum
- +1 yıl
iyi takıl kafana göre :)
Cevap sahibi+1 yılSendee kendine iyi bak
- +1 yıl
bakarım :)
millet oalrak aslınd ayanak yanağa getirme var. yalnız dinen pek iyi sayılmıyor diye biliyorum. özlediysen sarıl yoksa sadece el sıkışmak gerekli dinen. bizim mileltimizde ne yardan ne serden geçmiş ikisini harmanlamış yanak yerine kafa tokuşturma ortaya çıkmış. şahsen hiç hazzetmiyorum ama karşıdaki kafasını uzatınca mecburen işte.. bide kafa tokuşturarak salaklaşılıyorsa kuaförde kafanıza yaptıkalrınızla neler olur allah bilir..
03 Yorumla- +1 yıl
güzel yazmışsın teşekkürler.
- +1 yıl
kısmet :)
Hayır, erkekler yanağın yumuşaklığıyla temas etmek istemez :p
Kafa tokuşturarak selamlaşan o erkeklerden biri normal selamlaşmaya izin vermemiştir, ya ikisinin ya da birinin ülkücülükle veya muhafazakarlıkla alakası olmuştur.13 Yorumla- +1 yıl
güzel açıklama sağol :)
- +1 yıl
+1 yılIlk baş şu hakaret eden kızların seviyesine inmeyin beyler. Asıl cevaba gelirsek bir kafa tokuşturmak siyasi bir selamlaşmaktır Ülkücülerin selâmlaşması ancak son zamanlarda herkesin kullandığı bir şey oldu ancak gerçek anlamı Ülkücü selamlaşmasıdır
11 Yorumla- +1 yıl
sen şimdi bana laf mı söyledin :/
+1 yılbiz erkekler birbirimize sakallarımızı batırmaktan hoşlanmayız
hatunlarımıza sürtündürmeyi severiz
indim derelerine
bilmem nerelerine
gaytan bıyıklarımı
sürsem nirelerine <3
annadın? :D dssdsd04 Yorumla- +1 yıl
heee anladım afro :)
- +1 yıl
Zeki bir hatunun hali de bambaşka =)
- +1 yıl
beni tanıyorsun aferin :)
- +1 yıl
Hehe =)
Ülkücüler òyle selamlasır. bizim koye gittigimde kafamda boynuz olur valla. O yuzden gitmek istemem. Kadayi rokusturuyor erkeklerin hepsi. kadalarini alip birbirine vurmak lazim ama napalim onlarin yapisi buda.
00 YorumlaÜlkücüler yapar onu genelde. Acaip gıcık olurum. Bazen de apaçiler yapıyor. Ben kafa tokuşturmam çok samimiysem yanağımı değdirir ağzımla mucukkk diye ses çıkartırım. Olması gereken de bu bence.
04 Yorumla- +1 yıl
apaçiler demek :)
- +1 yıl
+1 yılÜlkücü selamı derler. fakat şimdi siyasi anlamı kalmadı.
size kafa selamı veren birine "bu ne l*n ülkücü selamı mı veriyon" veya "normal selam versene olum" demeyin. alışkanlıktır. bırakılmaz.
iki kafa tokuşturu ver ne olacak sanki :)03 Yorumla- +1 yıl
birşey olmasın bende bundan sonra herkesle böyle selamlaşcam :D
- +1 yıl
erkeklere özgü bir selamdır. bayanlara yakışacağını sanmıyorum.(ciddi anlamda)
eğlenceli olacaktır ama :D - +1 yıl
kimin ne düşündüğü umrumda olmaz ki :D
+1 yılbilmiyorum ama bunu sorgulama bence. Kültür bu, değişik şeyleri var, bayramda niye ananın babanın elini öpüyosun ile aynı kefede bir soru bana kalırsa.
07 Yorumla- +1 yıl
merak ettim sordum
- +1 yıl
tamam sorgulamicaksın demedim :D bence sorgulama dedim sadece :) yani cevabı tamamen böyle geçmiş böyle gidiyo ve kültürden dolayı şeklinde olur.
- +1 yıl
olsun fena mı oldu çok değişik bilgiler öğrendim :)
- +1 yıl
ne gibi mesela :D ben pek bakmadım yorumlara :)
- +1 yıl
valla bak lütfen şimdi yazaman liste uzun :)
- +1 yıl
neyse zaten cevabını merak etmiyom :D bana göre kültür ve alışagelmişlik :)
- +1 yıl
peki :)
Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. "-ne yani sizin gibi güya birbirimizi yanaklarımızdan öpüyoruz ayağına havaya öpücükmü atacağız" demişti abim bu soruya cevaben:))
11 Yorumla- +1 yıl
Valla bende simdi ögrendim neden tokusturuldugunu. Cogunlukla ayrim yapmadan direk kafami uzatirdim almanlara afrikali arkadaslara. Ilk basta anlamamislardi ama ne zaman görüssek kafa tokusturuyorlar artik. Demekki erkekler icin yatkin bisey ^^
07 Yorumla- +1 yıl
bak sen uluslararası olmuş bu selamlaşma :)
- +1 yıl
hadi inşallahhhhh onlarada kafa atın ama yeter türk kızlarına attığınız :)
- +1 yıl
deme nasıl oldu o :)
- +1 yıl
aynen Allah kurtarmış
+1 yılben öperim nefret ederim kafam acıyor laik biriyim açık kapalı farketmez kadınlarlada öpüşürüm kafa tokuşturmaya çalışırlar ben yanağı hep bulurum alıştılar artık ben hayatımda hiç yapmadım kı alışkın değilim
02 Yorumla- +1 yıl
en güzeli tokalaşmak onu anladım ben :)
- +1 yıl
ben cem yılmazın sevmediği adamlardanım çekerım boşa çıkarsın
Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Ben sevdiğim bir insansa bilek güreşi yapar şekilde tutarım elini kendime çeker ve diğer elimle sırtına vururum bir iki kez:)) sevmediğim ya da tanımadığım biriyse görüşümü bilsin ya da yanağım yanağıma değmesin diye kafa tokuştururum:D
14 Yorumla- +1 yıl
anladım peki teşekkürler :)
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılgereksiz yere sarmaş dolaş olmak zaten mantıklı değil
ve gayet steril bir yöntem
cCc_Liverpool_Ülkü_Ocakları_cCc13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÜlkücülerin selamlaşma biçimidir. Tarihe bakarsak kurtlar birbirlerine sevgi ve saygı göstermek ve birbirlerini tanıyabilmek için şakak kısımlarını birbirlerine değdirirler. Buradan çıkmıştır.
00 Yorumla
+1 yılKafa tokuşturma geleneği ilk olarak ülkü ocakalarında 80li yılların başında görülüyo sonra ağır abilerin selamlaşma şekli oluyor ve malum ülkemizde ağır abiler adamlık kitabını yazmış gibi küçük çocuklar büyüyor ve bu şekilde sokakta gördüğünüz çoğu erkek kendini kanıtlamak için bu tokuşturmayı yapıyorlar :)
00 Yorumlaya aslında sarılmak daha samimi oluyor. Hem peygamber sav sünneti.
erkeğin erkek gibi davranması açısından olması gerekir. yüz yüze tokuşan erkekte kzılık belirtileri vardır15 Yorumla- +1 yıl
olabilir :)
- +1 yıl
öyle oluyormuş düşünsene selamlaşırken beyin kanaması geçirdi diye haberlere çıkarlarmış :D
- +1 yıl
burası türkiye be üstad herşey olur :D
+1 yılSen ne diyorsun selamlaşırken namus cinayetlerine kurban gitmiş, soluğu nikah salonlarında almış arkadaşlarım var. En iyisi tokuşturmak biraz acıyor ama olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
öyleymiş kardeş :)
+1 yıluydurulmuş ve yayılmış bişeydir bende bilmiyorum bunu kim bulduysa işsizmiş galiba böyle şeylerle vakit geçirmiş
01 Yorumla- +1 yıl
en güzeli tokalaşmak.
+1 yılHomofobik bir durum gibi gözüksede iki büyük kafanın tam birbirine tekabül etmemesinden kaynaklı bir durumdur :) fiziksel koşulların yarattığı bir sonuç romantikkız
00 Yorumlabunun cevabını bende araştırıyomda net bişey bulamadım :) geçen bir tanıdık kafamı kırıyodu az daha :D 10 dakika elim başımda kaldı :D
02 Yorumla- +1 yıl
cevaplara bak hatun :)
- +1 yıl
Biz Türklerin simgesi kurttur. Kurtlar birbirini tanımaya çalışırken koklar ve o arada şakakları birbirine değer. Kafa tokuşturma oradan gelmektedir. Toplumda ülkücü selamı olarak bilinir bizler öyle yaparız. Ama zamanla toplum benimsemiş Türk, selamı haline gelmiştir. Ayrıca dipnot düşeyim kurtlar öyle hayvanlar ki suru halinde gezer ve 50 kurdun geçtiği bir yerde sadece 4tane ayak izine rastlanır hepsi aynı yere ayak basarak yürürler mesela karda 4tane kurt ayak izi görsen 1tane kurt geçmiş dersin ama suru geçmiştir :-) ayrıca kurtlar eşlerine sahiplenir dişisini asla değiştirmez bırakmaz öldüğünde dahi eşinin baş ucunda bekler aç susuz bir şekilde olede eşlerine sadıklar. İyiki simgemiz bozkurt olmus :-)
+1 yılÜlkücülerin başlattığı bir akım ''Pampa akımı'' gibi hemen hemen herkesin yaptığı birşey :D Azerilerde 1 defa tokuşturuluyor :D
05 Yorumla- +1 yıl
pampa akımı demek :D
- +1 yıl
onun gibi şu an hemen hemen herkes pampa diyor ya? onun gibi hemen hemen bütün ekekler kafa tokuşturuyor :D
- +1 yıl
offf daha neler görücez bakalım :D
- +1 yıl
da bu yeni bireşy değil ki taa ben ilk okuldayken beri süre gelen bişey :D
- +1 yıl
:DDD
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=i9ezY7ouaHI
lo lo lo lo :D15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kısaca özet :D
- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
ayıp ettin başkan :D
Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Napalım kıllı kıllı yanaklarımızı şapur şupur öpelim mi?
11 Yorumla- +1 yıl
kızma be abicim merak ettik sorduk :/
+1 yılErkeklerin birbirlerini öpmesi sosyal anlamda da dinen de doğru değildir yani bu uydurulmuş bir şey değil işin usülü bu
00 Yorumlamhb arkadasım ben sevmiyorum ama gelenek haline gelmiş bence boynuzların kasıntısı geçsin diye tokuşuluyordur her halde selamlar canım benim.
10 YorumlaBilmiyorum galiba ikiside aynı yöne gider birden öpüşme felan erkeklerin birbirini öpmesi kötü durur ama kadınlarda normal karşılanıyor bu durum
00 Yorumla
+1 yılEskiden sadece ülkücü selamıydı, sonra millet böyle selamlaşmaya başladı. Pek hoşuma gitmiyo açıkçası.
03 Yorumla- +1 yıl
doğru en güzeli tokalaşmak :)
- +1 yıl
Aynen sadece tokalaşırım yanak yanağa veya kafa tokuşturma yapmam pek. Yanaşıp geri çekilirler genelde, bende geri dururum :)
- +1 yıl
of of iyi güldüm :)
+1 yılBen hiçbi şekilde sarılìp òpüşmem kimseyle tokalaşırım.
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi.
alakasız ağır abi tarzı ınsanlar genelde yapar bide ergen çocuklar :) genelde ben sadece elimle tokalaşır bırakırım :D
04 Yorumla- +1 yıl
en iyisi bu :)
- +1 yıl
Yoruma gel :S Geçmişini bilmeyen geleceğinide bilemez. Böylelikle ailenede küfretmis oluyorsun, yazık
- +1 yıl
neeeee :/
Ülkücüler yapıyordu onu onlardan özentilik olabilir belki
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılSünnet olduğu için. Ama erkek çocuklarına küçükken yapılandan değil :D
05 Yorumla- +1 yıl
tokuşturmak sünnet mi?
- +1 yıl
Kuzenimle biz sünnet diye biliyoruz :D Çok mu saçma oldu ne? Sünnet olarak uyguluyoruz :D
- +1 yıl
ben bilmiyorum işte bu yüzden sordum ya :)
- +1 yıl
:-)
- +1 yıl
+1 yılideolojik yanları da var
birde şapur şupur bir hemcinsimizi yanağından öpmemizden kat ve kat daha iyi bence01 Yorumla- +1 yıl
evet öpüşmekten iyi olduğu kesin
+1 yılhemcinsimi öpmek istemem, o yüzden kafa tokuşturuyoruz. :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen böylesi daha iyi :)
+1 yılYalan söylemiş sana mesaj göndermiş senin de dudağından öperim gibi.
Öyle tokalaşmak daha samimi daha güzel hemde sünnettir öyle selamlaşmak kızlar bilmez :D011 Yorumla- +1 yıl
biz bilmeyiz :)))
- +1 yıl
Aynen bilme zaten arada bir psikopat çıkıyor kafasını sert vuruyor 10-15 dk ağrıyor :D
- +1 yıl
bende byle selamlaşcam bundan sonra hele de gıcık olduklarımla :D
- +1 yıl
kafayı at sonra hadi görüşürüz knk de git ahaha :D
- +1 yıl
aynen kızamazda zira selam verdim dicem :D
- +1 yıl
Aynen hem havan artar seni sert bir insan sanar kafası bile sem sert falan der :D
Bizim bir arkadaşın kafası demir gibiydi selamlaşmaya korkarsın :D - +1 yıl
aman nerde o yanımda onu taşıyım da sinir olduğum insanlarla sleamlaştırayıım :D
- +1 yıl
klasik kız akılları işte :Dd
- +1 yıl
beni beğenmiyor musun :/
- +1 yıl
Senin canını yerim ben :D
- +1 yıl
Bende Bilmiyorum Kafayı Uzatıyor Mecbur Götürüyorsun
10 Yorumla
+1 yılbazen terden , bazen alışlanlıktan çoğu kez de ideolojiden...
10 YorumlaAlıskanlık o kadar yanaktan mı öpüşelim biraz ağırlık var her insan agırlıgını koymalı.
10 Yorumlaerkekler kizlar gibi yanaktan öpüşünce tuhaf olduğu için bence
01 Yorumla- +1 yıl
bencede öpüşmelerinden iyidir :)
ülkücülerin simgesi işte ne alaka ise sert erkek olduklarını belirtmeye çalışıyorlar :))
06 Yorumla- +1 yıl
ülkücüler gelicek şimdi heee :)
- +1 yıl
bilmem :)
- +1 yıl
napıcan beni boşver :)
- +1 yıl
Sertlik değil Türklüğün, simgesi olan kurtlar birbirlerini tanırken koklasırlar o arada şakakları birbirine değer. Çok hoş bir anlamı vardır. Ayrıca kurtlar sürü halinde gezer 50tane kurt gezerken hepsi yerde aynı yere ayağını basarlar böylece yerde sadece 4tane ayak izi görürsün halbuki suru geçmiştir oradan. Buda dipnot olsun. Birde kurtlar eşlerini seçtiklerinde eşlerini kimseye yar etmezler ölene kadar aynı eşle yaşarlar bu yüce hayvan iyiki de Türklüğün simgesi olmuştur :-)
+1 yılerkeklerin kıllı yüzlerinin birbirine değmemesi için :dD
01 Yorumla- +1 yıl
Kafa tokuşturmam. Koç gibi ben de sevmiyorum. Yanağımı dokundururum.
03 Yorumla- +1 yıl
o da biraz tehlikeliymiş işte :D
- +1 yıl
ne alaka abi :)
siyasi anlamı var denebilir ama ben orda değilim yanak yanağa deydirmek bana biraz gayimsi geliyor :D yanaktan öpmek falan mazallah :D:D
05 Yorumla- +1 yıl
evet işte bir arkadaşımın başına gelmiş yanlışlıkla dudaktan öpmüş başka bir erkeği o gün bugündür kafa tokuşturur :D
- +1 yıl
bence en iyisi tokalaşmak :))) ya da uzaktan selamlaşmak :)
- +1 yıl
evetttt en iyi yöntem bence o olmalı :)
Allah oyle opturmesın :DD yanak veya kafa fark etmez bence tarz meselesı bence ama kafa tokusturmak hep kus grıbı mıdır nedır ondan sonra arttı :DD
04 Yorumla- +1 yıl
galiba öyleymiş :)
- +1 yıl
+1 yılelimi uzatıyorum kafasını da uzatıyor yapmasan ayıp olacak bari yanaklarımızı değdirelim demeye kalmadan kafayı geçiriyor :D
09 Yorumla- +1 yıl
kafayı geçiriyor heee :D
- +1 yıl
bazılarının kafası cidden sert oluyor acıtıyor ya şaka değil :D
- +1 yıl
ayyy inşallah denk gelmez :D
- +1 yıl
sana göre ne var ki :D
- +1 yıl
bilmem bende denemeyi düşünüyorum aslında nasıl birşey merak ettim :D
- +1 yıl
denemeden önce beyin cerrahi bölümüne yakın olduğundan emin ol :D
- +1 yıl
ayyyy ne güldüm yaaa sağolasın :D
- +1 yıl
rica edicim :)
- +1 yıl
çünki biz erkegiz farkımız bu Sizden çok sevioyoruz birbirmizi arkadaşlarımızı sizin gibi içimiz fesat degil :D :D :D
05 Yorumla- +1 yıl
genel yorum yapmasak :)))
- +1 yıl
ben çok alınganım napıyım :/
- +1 yıl
gay gibi ne o yanaktan öpme..
kafa tokuşturmak delikanlı alametidir..
ya da öpme..00 Yorumla
+1 yılhehehehehe çok güldüm yaa inandığın sebebe. Çok sevimlisin :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulkucu genclik tarafindan yapilir. tokalasma veya selamlasma sekilleri birbirine genelde benzemektedir bunun sebebi ayni kokten turemis olmalaridir.
tokalasmak, opusmek ve sarilmak karsi tarafa enerjini gecirmek amaclidir. vucutta, parmak uclari, dudaklar, gogus kafesi bu enerjinin kolayca aktarilabilecegi bolgelerdir. cok eski kulturlerden bize miras kalan bu gelenekler sosyallesebilmemiz icin cok muhimdir00 YorumlaBazıları fazla abartıp benimle bile kafa tokuşturuyorlar , fazla enteresanlar...
00 Yorumlawww.izlesene.com/.../6881274
Ahahaha :)10 Yorumlaahahahaa :D Erkekmiymiş :D :DDD saçma bir sebepmiş çoğu erkek bu yüzden mi böle yapıo yni :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
bilmem erkek erkeği yanlışlıkla öpünce böyle olmuş işte :D
- +1 yıl
evet :)))
Yanaktan yapınca sanki "mesaj mı veriyorsun l*n it" gibi oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
hadi yaaaa :)
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceleri ülkücü selamıydı şimdilerde devrimcilerde kafa tokuşturur oldu
26 Yorumla- +1 yıl
ortalık çok bozuldu üstad çok :/
- +1 yıl
Tanrılar adına hepsini lanetlicem anca o olucak asdfghj
- +1 yıl
tanrıların gücü adına lanetle :D
- +1 yıl
Nuh'un gemisi olsa fayda etmez onlara :)
- +1 yıl
+1 yılBizde ten teması pek hoş karşılanmıyor, sadece el ele değebilir
01 Yorumla- +1 yıl
anladım :)
iş olsun torba dolsun. ülkücülerin selamlaşma şekli. asıl türklerin yaptıgından hep farklı şeyler yaparlar sonrada asıl türkler biziz derler
07 Yorumla- +1 yıl
ülkücüler saldırmasınlar şimdi :)
- +1 yıl
Ne yaparız mesela anlat bakalım? Vatanımızı milletimizi Allahlımızı kitabımızı sevmekten başka neyimiz varmış bizim haddini bil. Bilip etmeden insanlar hakkında konuşma lütfen söylediğin ülkücü hareket olmasaydı bugun ülke kominizm rejiminin elindeydi. Söylediğin ülkücüler vatan memleket namus için doğuda can verdi sen ne anlarsın. Çeçenistanda Türkistanda bosnada ırakta vs. Savaşmış yiğit kahramanlardır ülkücüler
- +1 yıl
Kominizm kötü bişeymiş gibi enpoze ediyorsun ama tam tersi. Bak mesela kübaya devlet başkanları nasıl evde kalıyorsa halk da aynı evde kalıyor. Adam bisikletle işine gidiyor. Vatan millet sevgisi budur. Milletin seni seviyorsa senin vatanını milletini sevdiğin tam anlamıyla ortaya çıkar. Öyle sağda solda dolanıp adam yakmaya benzemez!
- +1 yıl
Komünizm uzaktan göze çok hoş gelen fakat uygulamaya geldiğinde insanlara acı vermekten başka hiçbir işe yaramayan uygulanabilirliği olmayan bir ideolojidir. Dini bir afyon gibi görür. Herkesin eşit olduğunu ve herkesin ihtiyacı kadar aldığı bir düzen vadeder. Millet kavramını reddeder. Aile denen bir şeyin olmadığını, özgürlüklerin kısıtlanamayacağını söyler. (Yani bir kişi annesiyle, kız kardeşiyle ilişki yaşayabilir.).
Kısacası komünizm emperyalizmin rus versiyonudur. Uygulanabilirliği yoktur. Zaten Rusyanın yıkılmasıyla da ölmüştür. Komünistler şu anda bir kaç tane üni. gencinden başka yok. Onlarında büyüdükçe aklı başına geliyor... Mantıklı dediğin düzen bunu kardes biz ülkücüler komünizmi bu memlekete sokmadık sokturmayız... - +1 yıl
Kardeşim senin beynini epey bir yıkamışlar. ensest ilişkiyide nerden çıkardın ya. Üstelik Allah kul hakkı yeme diyo senin bulundugun sistemde fazlasıyla bilmeden de olsa yiyiyorsun en basitinden elektrik faturalarında kullanmadığın elektriğin parasını ödüyorsun kaçak kullananlar senin hakkını yiyiyor bu en ufak bir örnek ama koministler eşite bölüyor herkes aynı yaşıyor. Doğru olan zordur!
- +1 yıl
Ülkücüyüm ağır abiyim diye son model arabalarda dolaşan tipler var onlar gerçekten milletini vatanını sevse onca evsiz aç insanımız var ülkemizde bunları görürler. hep hava cıva sana kominist ol demiyorum ama en azından araştır bak asıl istediklerine daha yakın oldugunu görüceksin.
- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem