Hani bazen beynimiz zonklar, elimiz ayağımız tutmayacak raddeye geliriz de, yine de yapılacak bir sürü iş vardır onca çabamıza rağmen... Nasıl çıkarsınız siz o tür karmaşaların içinden?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatlarından kesitler sunan, benle başarı sırlarını paylaşan ve yoğun zamanlarımda benimle empati kuran tüm KScanlara teşekkürü borç bilirim. İyi ki varsınız. 😊
Aşırı derecede yoğun ve yorgun olduğunuz ama yine de çalışmak zorunda kaldığınız dönemler oldumu? Zorluklarla nasıl başa çıktınız?
🤦🏻♀️ olmaz miiii, yetisilecek pek çok şey, işten sonra eve gelince evdeki sorumluluk da cabası. Ama biliyorum ki bu gün bitecek, akşam olacak ve elime kahvemi açıp dinlenecegim diyorum.
Mümkün olursa da o yoğun süreçten sonra huzurlu bir haftasonu geçirmeye, belki küçük bir tatil fırsatı yaratmaya çalışıyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hem moral verdiniz hem de sizinle beraber ben de dinlenmiş kadar oldum. Umarım emeklerinizn karşılığını her daim alır ve sevdiklerinizle mutlu mesut yaşarsınız.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Aşırı derecede yoğun ve yorgun olduğunuz ama yine de çalışmak zorunda kaldığınız dönemler oldumu? Zorluklarla nasıl başa çıktınız?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
🤦🏻♀️ olmaz miiii, yetisilecek pek çok şey, işten sonra eve gelince evdeki sorumluluk da cabası.
Ama biliyorum ki bu gün bitecek, akşam olacak ve elime kahvemi açıp dinlenecegim diyorum.
Mümkün olursa da o yoğun süreçten sonra huzurlu bir haftasonu geçirmeye, belki küçük bir tatil fırsatı yaratmaya çalışıyorum.
Hem moral verdiniz hem de sizinle beraber ben de dinlenmiş kadar oldum. Umarım emeklerinizn karşılığını her daim alır ve sevdiklerinizle mutlu mesut yaşarsınız.
Valla daha gün ortası benim için, 12 ye kadar ayaktayım. Hem çalışan, hem anne, hem ev hanımı olup her şeye yetişmek 🤯
Yetişemiyorum da...
Ama kendimi strese sokmuyorum artık önceki kadar. Keyif alacak şeyler sıkıştırıyorum yoğun günün arasına. İyi düşünün iyi olsun 😉
Haklısınız eşinizle işinizle ve çocuklarınızla size mutlu bir aile hayatı dilerim. Darısı başıma. 😊
Bahaneleri bir kenara bırakıp calismaktan baska yolu yok.
Aynen bazen başım dönüp yerw yuvarlanacak gibi oluyorum ama ne yapalım hayat hepimizi zorlayabiliyor maalesef...
Islerin bitecegi zamani dusun, artik ne kadarsa iki ay belki. O zamani dusun.
Çok teşekkürler motive oldum sayenizde.
İş yaparak?
İşte o iş yapacak gücü bulmakta size destek olan yardımcı gücünüz ne oldu moral motivasyon mu? Yaşam tarzı mı? Şans mı? Başka birşey mi?
İşler bitince ulaşacağın sonuç
Zafere odaklanmış kararlı bir ruhsunuz tebrikler...
Hahah :D iyi motivasyon değil mi ama
Adın gibi güzel günler görmeni dilerim... 😊
İnşallah, siz de abiciğim