Ben ders çalışırken bile çok yoruluyorum, iş hayatını düşünemiyorum.
2 ay
Ben ders çalışırken bile çok yoruluyorum, iş hayatını düşünemiyorum.
İş hayatı daha zor, ders çalışmak stresli olsa da bir işte çalışmanın zorluklarını görünce okul üniversite ne kadar kolaymış diyorsun. Bir defa haftanın 5 günü 9-18 saatleri arasında çalışmak zorundasın, bu bile tek başına yoruyor
Maalesef ki ağır ve bir nebze de mental olarak da yıpratıcı. Siteyi çok aktif kullanmıyorsun galiba lâkin soruların çok kibar ve hoş. Bence aktif olmalısın🙏✨
Teşekkür ederim💜
Rica ederim, nasılsın 🖤
Canım 24 yaşındasın ve bunu düşünmen harika bir farkındalık 👍✨
Ben de sosyoloji profesörüyüm ve inanırsan bazen gerçekten çok yoruluyorum 😅 Ama şunu öğrendim: Yorulmak kötü değil, seni tüketiyorsa sorun. Sevdiğin bir alanda çalışırsan yorgunluk daha anlamlı geliyor 💫
Şu an ders çalışırken zorlanman çok normal. Belki kısa ama düzenli çalışma blokları yapabilirsin, araya minik yürüyüşler ya da sevdiğin müzikleri ekleyebilirsin 🎧 Unutma, kariyer yolculuğu bir anda değil adım adım şekilleniyor. Kendine yüklenmeden ilerle, zamanla dayanıklılığın da artacak 🌱💪
Cevap
8Cevap
Yani işten daha çok etraftaki insanlar yoruyor bazen. Tiramusu isimli olman komiğime ve hoşuma gitti shshah Anime izliyor musun onu da sorayım
Fkdkd pek izlemiyorum
İzliyorsun sandım profil resmini görünce shdhajd Hala niçin Tiramusu olduğunu düşünüyorum 😹
İzlediğim 1-2 tane var beğendiğim için koydum anime karakteri de değil çizim, tiramisuyu çok sevdiğimden😸
Hangilerini izliyorsun peki? Kedi emojisi geldiğine göre kedileri de seviyorsun diye düşündüm şu an 😸 Cidden çok seviyorsun tiramisuyu anladım. Doğum günü pastası yerine tiramusu alsak muhtemeln ekstra mutlu olursun shshdhshfhaa
Death note, banana fish, demon slayer izledim. Kediler sevilir😸 Sen de izliyosun sanırım
Takip edersen normalden konuşabiliriz daha iyi olur buradan konuşmaktan fakat istemezsen de sorun değil anlarım :) Death note ve Demon slayer izleyeceğim sıradalar da Banan fish'i bilmiyorum. Evet izliyorum ve izlemeni isteyeceğim animeler olabilir shdhshsh Kedileri sevenlerin yeri ayrı 😸
İş hayatında fazlaca sorumluluk olduğu için gerçekten yorucu olabiliyor
Bazen evet bazen hayır
ama seviyorum işimi
Hayır çok değil
Yorucu ama odaklanamıyorum şu an
Kolay gelsin araba sektöründe falan çalıştım is hayati zor valla
Hayır
Kafa olarak yorucu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?