Kişilik & Karakter Sizin son arzunuz ne olurdu? Meleyyyy_19 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruyu ask iliskilerinde sordum.. Site degisti pfff. Sizin son arzunuz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. ağzımıza ettin gece gece ne şarkıydı efkarlandırdın bizi 1 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Cukur izliyordum eski bolumlerden bu sarki okundu baya begendim ilk defa duydum Yorumla GaraGuru +1 yıl Çok sevdiklerim arasındadır ama efkarlandirdin:) Yorumla
Vict0r Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Son arzum deyendeki oturub aezularj gozduyen deyilemki ele olarcun calisiram heyatda. Planimda var hamisida yolunda gedir 😁 2 0 Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. En büyük aşk Allah Aşkıdır, son arzum, Allah'ın huzuruna temiz çıkabilmek. 1 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Telefonumla gömün. dsjdsjdsj 1 0 Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bir sevdiğim olsun ya da isim olması taraftari 1 0 Yorumla
Xana_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Özün bilirsən 1 3 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl O menemm sjsjsjjs Yorumla Xana_4 +1 yıl Özüvü yaxın hiss eleme haa😂😅😂 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Kalbimm kirildi... Pepe bana hic inanmadi... Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl burdamisin 0 2 Yorumla Meleyyyy_19 +1 yıl Efendim amca buyrun? Yorumla spitzbub +1 yıl gunaydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ağzımıza ettin gece gece ne şarkıydı efkarlandırdın bizi
Cukur izliyordum eski bolumlerden bu sarki okundu baya begendim ilk defa duydum
Çok sevdiklerim arasındadır ama efkarlandirdin:)
Son arzum deyendeki oturub aezularj gozduyen deyilemki ele olarcun calisiram heyatda. Planimda var hamisida yolunda gedir 😁
En büyük aşk Allah Aşkıdır, son arzum, Allah'ın huzuruna temiz çıkabilmek.
Basardim Girbaci hunharca 😅
Telefonumla gömün. dsjdsjdsj
Aklıma birşey gelmedi şu an
Bir sevdiğim olsun ya da isim olması taraftari
Özün bilirsən
O menemm sjsjsjjs
Özüvü yaxın hiss eleme haa😂😅😂
Kalbimm kirildi... Pepe bana hic inanmadi...
Sanırım son arzumu yeni buldum 😃
Son arzum sen olurdun dünya güzeli
burdamisin
Efendim amca buyrun?
gunaydin