Barınaktan bi köpek sahiplenirdim tüm gün onla gezerdim denize girer yüzerdim kitap okurdum bi Atatürk türküsü açar dinlerdim karıya flaan da gitmezdim şeytan görsün yüzlerini ay haspamlar dkkd
Biliyorum 1 tane sahiplenmiştim dogo Arjantin kırması yavruydu atmışlar iş yerinden dönerken eve götürdüm büyüttüm baya da sonra zehirlediler hayvanı evlat acısı gibi bi şey oldu 😔
Niye dinsiz miyim ki oyle diyorsun herkesin günahi sevabi Allahla kendi arasındadır Allahin huzuruna temiz gitmek gerekiyor o bizi bu dünyaya temiz gonderdir bari kirli gitmiyelim
Yırtarız yırtarız. O da olur belki bir gun. Şaka bi yana hayattaki temennim insan olmak, kırmamak, incitmemek. Senin için söylemiyorum yanlış anlama, buralarda biri vardı her soruya namaz kıl şunu yap bunu yap. Baktım birinin dış görünüşüyle aşağılamış. E sen Allah' a inanıyosun onun yarattığıyla dalga geçiyosun. Müslüman mı bu şimdi benim gözümde değil. Yanlış düşünüyorsam söyle abim. Bunu da şimdi namaz kılmıyorum diye linçlemeye gelirler diye yazdım uzun uzun 😀
Sayın eski ben yüksek müsadelerine dayanarak sizin ben ta totonuzun orta yerine kaptırayım. Zamanında yaptığınız icraatlar bizim şuanda anamızı bellemekte :D
En İyi Cevaplar