neden kürtlere karşı bu kadar nefret besliyorsunuz? ben kürtüm ama hiç türklerden nefret etmedim çünkü adamı ırkına göre değilde kişiliğine göre değerlendiriyorum
Cevabın nedir?
Bak tatlım şole solim kimse kimseyi garipsemiyor kurt Türk ayrım yapmam Türk oğlu türküm atam Kürtlere kardes demiş yanına almış bugun ise yarısı arkadan, vuruyor kundaktaki bebekten vatan mı istedilerde öldürdüler. Dağa çıkacak ne var eğitimleri ellerinden alınmamış okuyolar elleri kolları bağlı değil benim gibi özgürler onlarda özgür oldukları için dağa çıktılar. Kimsenin ayrım yaptığı yok ha Kürt milliyetçisi ise ayrım yaparım gittikleri yol yanlış. Bugun karadenizde lazlara gidip desen sen Türk değil adamı asarlar adamlar oyle bağlanmış. Temiz sadık insanlar inkar etmiyolar ama Kürtlerin bir kesmi ole değil işte bir kısım ole yapınca herkes kptuleniyor herkesin adını çıkıyor
08 Yorumla- +1 yıl
size çok masallar anlatıldı büyürken. belki de onun halüsinasyonunu yaşıyorsunuz. kendinizi kahraman sanıyorsunuz da umarım beyninizi kullanarak çözersiniz etten, kemikten sıradan bir insan olduğunuzu. Ayhan ÇARKININ itiraflarına bak ozaman görürsün bebek katilini.
- +1 yıl
Simdi soruyu sormuşsun da bişe demiyorsun Türkler ayrım yapmıyor bunu bilin lütfen. Bir defa şanlıurfada otogardayım diyarbakıra geçecem işlerim vardı otobüs bekliyorum çocuğun biri geldi kurtmusun Türk müsün dedi. Türküm dedim bişe demedi uzaklaştı oradan hemen gittim arkasından kolundan tuttum niye sizin burada insanlık önemli değilmi dedim. Yani demem oki ayrımı yapan kim sence
- +1 yıl
Bak bacım butun yorumları okudum sende okudun var mıymış Türklerde ayrım yapan ha hiç yok demiyorum ben milliyetçi bir insanım yanlış anlaşılmasın ırkçı değilim milliyetçiyim sadece uçhilal bayrakla büyüdük vatan sevgisi iliğime kadar işlendi ama ırkçılık değil bendeki bunu yanlış anlarlar vatan sevgisi dir bu benim arkadaşlarımda ırk çılıknyapan var doğru yolu onlara hep öğretiyorum opretmeyede devam edecem keşke kurt kardeşlerimizde bole olsa ırkçılık yapana ayıp esiyosun yapma dese de doğru yolu tarif etse kesinlikle bir Türk kürde düşman olamaz sadece ve sadece vatanıma el uzatan hainlere düşmanım ben bunun adıda ırkçılık sevmeme değil farz etki biri gelmiş kapını çalıyor evine girecek çıkar döversin oldurursun bole bişedir vatan sevgisi azılı Kürtlere gelince bak asada millete satasmışlar gelmiş benim yazımın altına abuk sabuk seler yazmış biride sen sole bakalım burada sıkıntılı olan kim millete sataşan terörist değil mi burada bile sataşmış
- +1 yıl
Ben bir özel harekatçı çocuğuyum babam da 90larda doğuda görev yaptı evet çoğu koyu yakıp yıktılar almadık kelle koymadılar taş taş üstünde koymadılar anlatıyor babam yaktığımız köylerde tespit ettiğimiz teröristler vardı diyo kesinlikle masum sivillere dokunulmadı diyo ben ondan bundan duyduğuma inanmam babam anlatıyor bana. Şimdi sana soruyorum dağa destek vermendeki amaç nedir?
En İyi Cevaplar
Çünkü birkaç kürte göre yargılıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaileden geliyor. benim ailem ırkçıdır. lise bitene dek ben de gayet ön yargılıydım, hatta ve hatta üniversitede bile tam manasıyla kabullenemiyordum, her kürt mutlaka pkk sempatizanıymış gibi geliyordu, sinirim bundandı. şu yaşıma geldim, bir kürt arkadaş edindim sonunda, iyi ki bulmuşuz birbirimizi, en sevdiğim arkadaşım diyebilirim. günah çıkarır gibi ikide bir geçmişte ön yargılı oluşumu, pişmanlığımı filan açıyorum, canından bezdiriyorum :D insanları ırkına, rengine göre değerlendirmemek gerektiğini 20 küsür yaşında öğrenen bir ahmağım evet.
40 Yorumla
bazı kürtler var ki türklerden kat kat iyi bazıları kötü bazıları iyi her ırk için geçerli bu durum ama bizim milletimizn çogu nedense nefret ediyor neden nefret ettiklerini bile bilmeden sadece kendilernden olmadığı için dedim ya her ırk için geçerli sadece kendilerden olsun istiyorlar kürtlerdede böyle düşünen vardır bence sen bu konuyu takma derim gerçekleri görmeyen insanlar takılmaz her kim sana nefret ettirdiğini hissettirse takma işte
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
51Cevap
+1 yılYıllardır süre gelen bir nefrettir. sen nerde yaşıyosun ya da nasıl bilmiyosun bilmiyorum ama :D biz kürtleri sevmiyoruz. sebebleri bir dünya sırala sırala bitmez. hepsinide üşenmeden yazarım ama deymeyecek kadar aşağılık insanlar oldukları için. yediklere kaba sıçtıkları için. yaşadıkları topraklara ihanet ettikleri için biz bu kürtleri sevmiyoruz. ben has bir türk olarak şahsen kendi ırkım kendi soyum ve kendi kanımdan olan kandaşlarımla beraberde bunu söylerim. en iyi kürt ölü kürttür. biz hepsi aynı demiyoruz. biz toplu yargılamıyoruz. içlerindeki bölücü hain şerefsizler, masumlarında kanına girerek onlarıda kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar. zerdüşt pezevenkler. ama yakındır. sanıyorlar ki selehattin demirtaş cumhurbaşkanı olacak :D:D:D Vay kekolaizerler vaaay ^^ ulan o adam cumhurbaşkanı olsa bile onu o koltukda tutarlar mı sanıyosunuz? yazık. kuruntu hayallerle kendilerini avutuyorlar.
37 Yorumla- +1 yıl
Selahattin demirtaşın amacı o değilki onun amacı türkiyede ve dünyada ne kadar kürt destekliyor onu öğrenmek amaç kazanmak değil...
- +1 yıl
Gel öldür beni ozaman. Adresimi de veriyorum Adıyaman - Kahta. Öldürmezsen namersin, namertoğlunamersin. Hodri meydan
- +1 yıl
vay mk adam beni öldür dedi ya la :D ne kadar güven duygusuymuş bu ^^
- +1 yıl
en iyi kürt ölü kürt demeyi biliyorsun hadi gerçekleştir fikrini o kadar adamsan sözünün eriysen açık adres verdim gel bakalım.
- +1 yıl
Taa izmirden oraya sırf seni niye öldürmeye geliyim yav bu insanları anlamıyorum ben ordan birine öldürü ver kendini o kadar yolu var yordamı var gelemem ben oraya kadar :DD:SF
- +1 yıl
l*n izmirde binlerce kürt var birine bir şey yapabildin mi gavat.
- +1 yıl
bişeyler yazmak istiyorumda niyese yazmak istemiyorum :D uzatırım konuyu baya derin derin detaylar yazarım şok olur kalırsında neyse sana iyi geceler. illa benim bişey yapmam gerekmez yiğidim herkesin bir zamanı vardır hadi iyi geceler
+1 yılTürk olarak genelleştirmeyelim. Daha çok askerliğini bedelli olarak yapmış ya da çürük raporu için torpil arayan sadece kürtlere karşı vatanseverliğini gösteren amerikanın ve israilin ülkesini zaptettiğini farkında olmayan (incirlik üssü , malatyadaki füzeler) kensine geçmişte yapmadığını bırakmayan ingilizlerin dillerini öğrenmek için 40 takla atan kendi kültürünü bırakıp ingiliz kültürüne özenmeye çalışan fakat kendisyle birlikte savaştığı kürtlerin diline ve kültürüne her türlü iğrenç saldırıları yapan insan müsveddelerin yapmış olduğu adiliktir
30 Yorumla
+1 yılMesele kürt olan hakkın sevilip sevilmemesi değil , mesele vatanın bölmeye çalışılması , şimdiki filistin devletinin başına gelenlerin türk ve kürt halkının başına gelme korkusu , veya ırak devletinde olduğu gibi şii sünni kavgası çıkarılıp ortadoğunu abd tarafından yamalanmaya çalışılması. ortadoğuda israil diye bir devlet mi vardı. Amaç Abd istediği gibi ve planladığı gibi gidiyor. 3 lü saç ayağını oluşturmak istiyor ortadoğuda İsrail-kürtistan ve ermenistan , amaç ortadoğu petrol ve su kaynaklarını ele geçirmek. Rabbim inşallah izin vermeyecek bu planın yapılmamasına. Amin
10 Yorumla
+1 yıl1 yıldan beri tanıdığım biri Kürt bir arkadaş vardı 500 Tl verdim çocuğa arayıp nabıyosun diye sorduğumda dalga geçer gibi konuşmalar senin paranı yiyorum şu an beleş para tatlıymiş dediğinde Kürtlere artık güvenim kalmadı şerefsiz yaiyilikte yaramıyor Nerde Kürt görsem küfür edesim geliyor.
bir konu daha var Kürtler o beyin yoksunu halleriyle doğuda kendi devletini kurmaya çalışan aptal sürüsü devlet size o kadar yardım ediyor daha ne istiyorsunuz bedava hayat mı.
Hiç bir kürde güven olmaz kim ne derse desin benin görüşüm budur. bir gün bakarsın Türk topraklarını satmaya kalkarlar. Bağımsızlık istiyorsanız aşağıda Kuzey Irak Bağımsız Kürt Devleti vat gidin orda hayat nasılmış bakalım beğenmiyonuz ya Türkiye yi21 Yorumla
+1 yılbir çok kürt arkadaşım oldu iş yerinde okulda v. s. hiç birini kötülemedim ama pkk sempatizanı kürtlere ayar oluyorum. (bence kürt denmemeli belki negro gibi bişi bulunmalı onlar için ) hep beraber kurdugumuz bu devleti bölmek istemek yanlış. ben vergi verirken onlar vermiyor benim vergimle onlara yol yapılıyor v. s. sonrasında elektrigi kaçak kullanırlar cezasını ben öderim v. s. bu sadece kürt türk olayi değil devlet düsmanlıgı servet düsmanlıgı ne dersen de işte. fabrika kurulmak istenir buna müsade edilmez ne bilim işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNelson Mandela'nın bir sözü var Türkiye ile ilgili. siz de ırkçılık yapıyorsunuz Kürt halkını yok sayıyorsunuz diye. doğru söylüyor. Ben Türküm ama Türkiye'de ırkçılık siyahi insanlara yapılmıyor Afrikalıya Araplara. aslında kafamızı sağa döndürsek doğu da milyonlarca Kürt var ve biz onlara nefretle bakıyoruz. ben şu yazdığım yazı da bile hem Türk kelimesini hem Kürt kelimesini büyük harflerle yazmaya çalışıyorum bir tarafı kayırmamak, ayırmamak için benim gibi de pek düşünen yok sanırım. Neyse ki Recep Tayyip ERDOĞAN giib bir terazimiz var diye düşünüyorum.
411 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevap
- +1 yıl
Şu bizim hırsız, yalancı, dolandırıcı tayyip mi teraziymiş :) O adam oy için anasını satar anasını. Sende zannediyorsun ki bu adam iyi bir terazi
Cevap sahibi+1 yılsana bişey söylerdim de kaldıramaz intihar falan edersin dayanamam :) #timurlenk06 ;)
- +1 yıl
Sende o kapasite var mı? Ben hiç zannetmiyorum. Kapasite sahibi birisi olsaydın zaten az çok doğru yolu bulmuş olurdun. Senin o adama hiçbir şekilde bilgi birikimlerini kullanarak oy vermediğine bahse girerim. Seninkisi fanatizmden başka birşey değil...
Kürt-Türk konusuna gelince; gençliğinin baharında molotofla yanarak ölen serap yüzünden, yahut kundaktayken kurşuna dizilen bebekler yüzünden, yahut güneydoğuya öğretmenlik yapmaya giden neşe öğretmenin göğsünü sırf öğretmen olduğu için kalasnikof mermileriyle paramparça ettikleri için onları sevmiyor olabilir miyiz? Hadi diyeceksin ki onu teröristler yaptı tüm kürtler terörist değildir.. Eyvallah, ama bugün güneydoğuda BDP HDP vs %80 civarı oy alıyor, geri kalan da o bölgede yaşıyan memurlar filandır herhalde. Şimdi bizim sevmemiz mi doğal, yoksa sevmememiz mi? Irkçı bir millet de değiliz bunu da belirteyim, öyle olsa imparatorluk kuramazdık. Lakin herkes ektiğini biçer. - +1 yıl
Senin o terazi dediğin adam şehide kelle deme karaktersizliğini göstermiştir. Şehit analarına yalancı demiştir, koruması tarafından şehit yakını darp edilmiştir. ABD askeri Mehmetçiğin kafasına onun döneminde çuval geçirmiştir. ABD'nin Türkiyeye askeri yığınak yapma yasası onun ilk seçildiği dönemde meclise sunulmuş fakat onanmamıştır. Senin o terazi dediğin adam döneminde Haburda teröristler davulla zurnayla karşılanıp terörist cesetleri son model ambulanslarla taşınırken benim şehidimin naaşı kamyonet kasasında taşınmıştır. Gelip birde terazi diyorsun ha? Bre şaklaban. Teröristin tanık olduğu bir mahkemede senin Genel kurmay başkanın sanık oldu. Gelmiş terazi diyorsun...
Cevap sahibi+1 yıldoğu ve güneydoğu da 20 milyon kürt var bu 20 milyonun hepsi dağa çıkmış olsaydı şimdiye devletlerini kurmuş olurlardı. belki bilgi birikimim senin kadar değildir ama mantıkta 1-0 öndeyim dostum ;)
Cevap sahibi+1 yılwww.facebook.com/photo.php?v=10204374481832115 al bunu izle, 2003 öncesinde ülkede 2 kere darbe oldu binlerce faili meçhul cinayetler devlet başkanlarının idamları suikastler ergenekonlar balyozlar hepsi senin savunduğun görüşün adamları baştayken oldu. en son 2001de 3lü koalisyon kurup ülkenin anasını siktiniz krizde ülke batma aşamasına geldi R. T. E. çıktı borcu kapattı bu devletin makus talihini değiştirdi. gelişmekte olan ülkelerin zirvesine çıkardı diğer devletler karşısında saygınlığımız arttı ekonomiyi rahatlattı ihracatın kapasitesini artırdı en önemlisi başörtüsü yasağını kaldırıp chp zihniyetine en büyük darbeyi vurdu. 5 gün sonra zaferlerine bir yenisini daha ekleyecek sen evde bir umut kaybetmesini beklerken yine yine yine kaybedeceksin bre şerefsizzz
- +1 yıl
Edebini takın küfür edip saygısızlık yapma burada ki insan muamelesi göresin. Borç meselesine gelince, Türkiye'nin 2001deki dış borcu 129 milyar dolar iken 2012 de 336 milyar dolar olmuş, yani 3 kat artmıştır. Neymiş o kapatılan borç? Ekonomi rahatlamışmış.. Bu çocukluk çağı masallarını başkalarına anlat... Seni yetiştiren ailenin edebini nasıl da yansıtıyorsun burada kullandığın kelimelerle.. Dinden dem vuran tasmasız gelmiş içindeki leşi dışarıya saçıyor burada...
Cevap sahibi+1 yılküfür etmeyi sizden öğrendik alasını da ederim defol git şimdi senle uğraşamam
- +1 yıl
Ayrıca kürt nüfusu 11-12 milyon civarı.. Git dış odaklı sayımlara bak ne çıkmış sonuç... Ki partilerinin aldıkları oy da bunu doğruluyor. Da senin gibi edepsizle daha neyin tartışmasını yapacaksam...
- +1 yıl
Cahil herif :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıca T büyük yazılır. Bu kürt denilen tarihleri bile olmayan it sürüsü, ülkeyi bölmeye çalışırken senin evinde rahatça oturmanı sağlayan Türk silahlı kuvvetleri bugun o karda soğukta nöbet tututup bu itlerden seni korumakta, ayrıca hangi ile gidersen git, hırsızlık, gasp, uyuşturucu ve ülkeyi geri götürebilecek her türlü davranış ve tutum bu insanlarda. Şimdi sen söyle nefret etmeyelim mi? hepsini gaz odalarına atıp öldürmek sonra da sabun yapıp satmak gerek, gelecek yy da torunlarımın rahatlaması için.
55 Yorumla- +1 yıl
Allah sizi islah etsin kanka
Cevap sahibi+1 yılTabi vericek cevap bulamayınca Allah bizi ıslah ediyo veya Bir sürüde bulunmak zorunda kalıyorum? bırakın bu işleri.
Cevap sahibi+1 yılpeh millet normalden yazıyoda ne oluyo hiç kendimi ifşa edemem vallaha. hem bunun cesaretlede bir ilgisi yok bence bu bir cesaret örneği bile sayılamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılgençliğinin baharında molotofla yanarak ölen serap yüzünden, yahut kundaktayken kurşuna dizilen bebekler yüzünden, yahut güneydoğuya öğretmenlik yapmaya giden neşe öğretmenin göğsünü sırf öğretmen olduğu için kalasnikof mermileriyle paramparça ettikleri için olabilir mi? Hadi diyeceksin ki onu teröristler yaptı tüm kürtler terörist değildir.. Eyvallah, ama bugün güneydoğuda BDP HDP vs %80 civarı oy alıyor, geri kalan da o bölgede yaşıyan memurlar filandır herhalde. Şimdi bizim sevmemiz mi doğal, yoksa sevmememiz mi? Irkçı bir millet de değiliz bunu da belirteyim, öyle olsa imparatorluk kuramazdık. Lakin herkes ektiğini biçer. Siz de ektiğinizi biçiyorsunuz. Vergi vermeyişiniz de cabası... Elektrik su faturanızı da biz ödüyoruz. O size yapılan yolların hiçbirisi sizin hakkınız değil!
20 Yorumlaben nefret edenlerden nefret ediyorum yoksa ırk ayrımı yapmam, yanımda bdp yi ya da pkk yı savunan birisine de saygı göstermem. bunlardan dolayı kürtler dışlanıyor. mesela oturdugum yerde bir kavga bir hırsızlık vs hep kürtlerden çıkıyor. bu yüzden bu tepki yoksa sevdiğim kürt olan arkadaslarım da var
12 Yorumla- +1 yıl
Ve pişkin pişkin sorarsın bunlar niye dağda. Adamlar düzovada siyaset yapmaya çalışsınlar sen onlara saygı duyma he mi? Eğer bu ülkede beraber yaşayacaksak saygı duymak zorundasın...
- +1 yıl
ne siyaseti ya adam özerklik istiyoruz diyor ana dilde eğitim diyor pkk yı savunuyor ık mık yapıyor, bu adamların siyasetine neden saygı duyayım ki? milletvekili gidip komiser tokatlıyor, diğeri mv olduğu için hapisten çıkmış. her şeyi türkler yapıyor hep türkler eziyor dimi?
Kürtler ülkemizdeki çoğu insanlara göre daha iyiler. Sevdiğim de vardır tanıdıklarım arasında sevmediğim ama tabi sadece bir grup halktan böylesine nefret etmek bazı insanların Müslümanlardan nefret etmesi gibidir. Her grup , etnik köken , milletlerde vs. iyiler ve kötüler vardır insanları kürt diye ayırmak cahilliktir , yobazlıktır başka bir şey değil.
21 Yorumlakimsenin kürtlerin genelinden nefret ettiğini sanmam mutlaka sevdiği bir kürt arkadaşı vardır. Fakat şuanda gündemde olan kürt sorunları genel olarak terörle ilgili olduğundan böyle bir algı olabilir.. Örnek İstanbul'da milyonlarca kürt vardır ama terörist faaliyet içinde olan çok azdır.. Sapla samanı karıştırmamak lazım. Sanırım seni bu konuda rencide eden birileri olmuş, bu tarz insanlar her zaman olur boşver..
10 YorumlaHeryerin iyisi kötüsü vardır derler ya o hesap.. En yakın kendimden örnek vereyim oturduğum semte yakın bir kürt semti var ve adamlar bela. Bela yani pislikler bu kadar net. Pkk ve bu insanlar yüzünden kötü imaj var kürtler adına. Öte yandan en iyi arkadaslarımdan biride kürttür. Yeri gelir türk arkadaslarımın yapamadığını yapar anlatabiliyo muyum?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hayatım boyunca ırkçı bir insan olmadım olmamda ama Türkiyede ırkçı olan insanlar varsa bununda sebebi kandırılmış Kürt halkıdır. 30 yıldır 30.000 insasınımızı şehit eden Kürtlerin haklarını savunuyorum diyen bir itin peşinden giderseniz hiçte azımsanmıycacak bir oranda insanlar sizden nefrette eder uzaklaşırda önce bir kendinize bakın acaba neden sevilmiyoruz diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen has Karadenizliyim. Ve kurtler sırf boyle düşündükleri için onları daha çok seviyorum. Şerefsiz her yerde şerefsiz. Bunun türkü kürtü çerkezi aranavutu yok. Ve benim en değerli arkadaşlarım kurt. Onlar sadece 250 gramlık beyinleri bişeye basmadıkları için sevmezler.
20 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın karakterli olanı. Ben türküm ve kürt vs hangi ırktan olursa olsun onları tanımadan yargılayan türklerden nefret ediyorum. İnsanların zihniyeti bu olmuş artık bunu değiştiremezsin hiç kafana takma düşünme bile
10 Yorumla
+1 yıl80% Elektrigi kacak kullaniyor.
Hepsinin yesil karti var, biz sigorta icin köpek gibi calisirken onlara beles.
Bunun üzeri gelip devlet bize bahhmiiiyyyy diye aglasiyorlar.33 Yorumla- +1 yıl
Aysun a katiliyorum
Ne yani elektrik parasi icinmi bu kadar munakasa yanlissiniz cok yanlissiniz
+1 yılsorun kürtler değil benimde kürt arkadaşlarım var sorun kürdistan devletini kurmak istemeleri elektrik paralarını bile bize ödeten bu aptallar sözde kürdistan devleti kuracaklarmış iyi kursunlar.. sonrası israil abd ertesi gün başlarına çöker nedeni doğuda bulunan altın petrolve diğer yeraltı kaynakları bunu göremeyen kürtlerden ben nefret ediyorum
10 Yorumlainsan olarak birbirimizi sevmeyi öğrenemedik. önceliklendiremedik. bu coğrafya hep böyle şeylerle enerjisini boşa harcıyor.
30 Yorumla
+1 yılben kürtlerden nefret etmiyorum dağdaki teröristten ona sempati besleyen şerefsizden elektiriği kaçak kullanan namussuzdan kadını mal gibi alıp satan cibiliyetsizden nefret ediyorum kürtlerin çoğu böyleyse ben ne yapayım
30 Yorumlaelektrik parası vermezler, kayıp kullanım adı altında biz veririz hayatları beleş ama yine de döövvlet bize bahmğmmiyyyyy diye yırtınırlar
31 Yorumla- +1 yıl
iddaya girerimki tüm kaçak elektrik kullananların elektrik maliyeti reza zarrabın kaçırdığı vergiden daha azdır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcxonbasi.blogcu.com/.../1752902#fbsharemodal
hiç olmazsa şu yazılanlara ve tarihimize bakın.. kimse boştan yere nefret duymaz!!!11 Yorumla
+1 yılOnca verdigimiz şehitlerimizden vatani bölmeye topraklarimizi elimizden almaya calistiginizdan. Hepsini bir tutmak istemiyorum ama geneli aynı
56 Yorumla- +1 yıl
Iyi cehalete devat et
- +1 yıl
Sen buna cehalet dersin ben vatan sevgisi derim gencecik yasinda canlarindan olan abilerimin kardeslerimi korumak derim
- +1 yıl
Normalde vatan sevgisinden olup burada Kürtleri seviyorum diyenlerede yaziklar olsun
- +1 yıl
lozan anlaşmasıyla kürtlerin vatanını tc ırak suriye iran alırken iyiydi ama di mi? ömründe siyasi kitap okumamışsın gelip konuşuyorsun cahil cahil
- +1 yıl
Yemin ederim size söylenecek çok şey var ama o küçük beyinleriniz bunlari algilamak istemiyor ya da algilayamiyor. Kürtlerin vatani nedir ya Türkiye içinde kendilerine ulke kurmaya calisiyorlar onlarinda vatani Türkiye ama onlar vatan haini. Bu arada siyasi kitap yeterinxe okudum sen canını sıkma
+1 yılkürtler hakkını aradığı için devlet sevmez ve terörist olarak tanıtır topluma nedeni bu. herkes gözünü açsa zenginlerin saltanatı yıkılır tehlikeli ;)
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biz bölücülere nefretle bakıyoruz.. Sen üstüne alınma..
32 Yorumla- +1 yıl
Asıl bolucu sizsiniZ
Genellemen yanlış. Çoğu insan nefret beslemiyor artık eskidendi onlar. Haa vatan hainlerini sevmem sonuna kadar nefret de ederim o ayrı. Ama genel olarak bir kürtü türkten ayırmam.
10 Yorumla
+1 yılKürtlerin neden sevilmediğini sende çok iyi biliyorsun. Neyse Türklerden de var sizinkiler kadar nefret ettiğim. Vatanı bölmeye çalışan Kürtten farkı olmayan Türk (?) lerde var
20 YorumlaDağdakiler yüzünden. Kürt olupta ülkemi destekleyen çok tanıdığım var. Pkklılara lanet okuyanda var. Tabiki sinirden topluca sövenler olabilir. Hepimiz kardeşiz. Birliğimizi bozmak isteyenlere buradan da lanet olsun.
20 Yorumla
+1 yılBende etmiyorum. Üstelik ben birde Arabım. ve biliyorsun. Araplarla Kürtler..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. kurtlerden nefret hıc etmedım. cok kurt arkadasımda var. ben sadece turkluk kurtluk ayrımı yapan o dagdakı p*clerden nefret ederım
10 Yorumlasende su soruyu sorarken gizlemeseydin keske kendini görende cok kötü birsey sormusun zanneder
10 Yorumla
+1 yılIrkcilik kotu bir hastaliktir kanka ama bunu herkes kabullenmiyo kendi irklarinin daha yuce oldugunu saniyo kesinlikle oyle bisi yoktur
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılSadece PKK sempatizanı olan Kürtlerden nefret ederim ben sadece.
10 Yorumla
+1 yılhepsine değil bölücülük yapanlardan nefret ediyoruz
10 YorumlaKürtler kendilerini farklı sergiliyorlar doğal olarak toplumda iyi olarak görmüyor
15 Yorumla- +1 yıl
Sen hic doguya geldin mi hı geldinmi
+1 yılBen kürdüm fakat bazı türkleri anlamış değilim Bir kürt pkk'lı değilse bile ondan nefret ediyor işte böyleleri óróspú çócúğúdúr. açıkca dıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
pkkli olmayan kürt değildir türkleşmiştir zaten
Ben senin dediğin kürt düşmanlığını sanlalda görüyom... Şahsen benim tanıdığım kürtlerde bir sıkıntı yok , benden bir farkları yok yani :)
20 Yorumlaaslında konu çok konuşulduğu için sorun oluyor gerçi kürt sorunun yanına şimdi alevi sünni olayı çıktı mesela eğer o kdr konuşulmasa sorun olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Sakat bir zihniyetiniz var. Binlerce faili meçhulu konuşmazsak sorun ortadan kalkar mı? ve yahut dilini konuşamadığı için hapse atılanları daha da ötesi sizin gibi düşünmüyor diye ötekileştirmeye tabi tutulanları hain diye yaftalamanızı dile getirmezsek kalkacak mı bu sorun?
- +1 yıl
o durumları konuşmayalım demiyorum tabi ki ayrıca zakat bir zihniyetimde yok. sadece her kürt terörist diye görülüyor gibi düşünleri konuşmayı uygun bulmuyorum çünkü böyle konuşuldukça bu durum ilerliyor onlar bir kanıt gösteriyo bir de siz nefret etmiyenler veya sevenlerin durumları değişiliyor yani durum fazla ve gereksiz şeyler konuşuluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefret edemezsin zaten, turklerin ulkesinde yasiyorsun. Ayrica irk diye birsey yoktur.
211 Yorumla
Soran+1 yılseni hiç görmedim hiç sesini duymadım ama sana şunu diyebilirimki sen tiksinç bir insansın
- +1 yıl
yazın baştan sona çelişki. Irk diye bir şey yoktur diyorsun hem de buralar türklerin ülkesi diyorsun.
Nerden baksan tutarsızlık , nerden baksan ahmakça...
Cevap sahibi+1 yılo zaman söylediklerinle çok fazla çeliskilisin, insanlari yargilamam diyorsun, yaptiginda tam yargilmak. tiksinç olan sensin, gelmis turkler neden kurtlerden nefret ediyor gibi bir genelleme yapacak kadar cahilsin.
Cevap sahibi+1 yılIrk dedigin sey; beyaz irk, sari irk falan diye ayrilir : caucasian, hispanics, africans gibi.. once okuyun sonra gelip yorum yap. Turklerin ulkesi demem biz bir irkiz anlamina gelmiyor.
- +1 yıl
yanlış olan ne söyledim de benden bu kadar nefret ettiniz? :)
Cevap sahibi+1 yılkimseden nefret etmem. ha nefret ettigim tek bisi var, eger sende abini sehit olarak verseydin catismalarda eminim sende bolucu kurtlerden nefret ederdin. konusma bitmistir. iyi aksamlar
- +1 yıl
ahhh bide okumayı sevseniz yukardaki yazımda gayet açık bir şekilde yazdım. Efendim siz ırkçılığı çok yanlış anlamışsınız. ırkçılık sadece ten rengine göre yapılmaz bunun örnekleri mevcuttur. türklerin almanyada ırkçı saldırılara uğraması keza aynı şekilde yunanistanda saldırıya uğraması gibi bu ırkçılıklar ten rengine göre mi peki. Biraz antropolojiden anlasaydınız eminim şimdi düştüğünüz duruma ağlardınız :)
Cevap sahibi+1 yılirkçilik yok demedim IRK diye bir kavram yoktur. 2. dunya savasindan beri kaldirilmaya çalisilan bir terimdir. birazcik kitap okuyun.
Cevap sahibi+1 yılayrica, antropolojiyi lutfen bana ogretmeyin;
- +1 yıl
efendim kavram kargaşası içindesiniz ırk diye bir şeyin olmadığını öne sürüp ırkçılığı kabul etmeniz nasıl bir tutarsızlıktır. Irkçılık diye neyi kavramsallaştırdınız? ha efendim yanlış kişiye tarih bilgisi taslamaya çalıştınız. ırk teriminin en keskinleştiği dönemdir 2. dünya savaşı ve sonrası bu politika gerek alman nasyonalizminin liderleri hitler ve himler politikaları gerek amerikan devlet başkanı trumann'ın antikomünizm politikaları keza rusların antikapitalizm üzerine kurduğu politikalar ırk ayrımını derinleştirmiştir. Fazlasını anlatmamı isterseniz devam edebilirim istediğiniz başka mecralarda
Cevap sahibi+1 yılbana hiç birsey anlatmaniza gerek yok, zaten kendim o olaylarin yasandigi yer, Almanya'da yasadim, masterimida amerikada yaptim. O yuzden gelip asil sen bana tarihten bahsetme. Sosyo kulturel bilgilerimide burada paylascak degilim. Konu kapanmistir dedim.
Irk kavraminin var olmadigini, 2. dunya savasindan beri bu terimi ogretmemeye çalisiyor, ama bildiginiz gibi dunyada heryerde irkçilik var. Ikisi sizce ayni sey mi?
Pkk veya pkk destekli kürt partilerine oy vermiyorsan sorun yok kimse için merak etme.
30 YorumlaSevmediğim kürtlerde var sevdiğimde var bu yüzden genelleme yanlış.
10 Yorumla
+1 yılBunuda nerden çıkardın kim kürtlerden nefret ediyormuş
30 YorumlaTÜRK Kürt ayrımı yapmıyorum ama pkk yandaşı olan kürt o* çocukları yüzünden Hepsi için geçerli değil
30 YorumlaSen kimsin ki bizden nefret edeceksiniz suriyede felan kimlik bile vermiyorlarla size şükret Türkiyeye sen.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü çoğu ülkeyi bölmek ve bağımsız kendi devletini kurmak istiyo
22 Yorumla- +1 yıl
Hayirr ne yanii 1 kg elmanin icinde 2 curuk elma cikti diye cope mi atacan
Cevap sahibi+1 yılo genelde 2 çürük elma olmuyo ama
+1 yılSana soyleyim mi 80yillik karalama politikasi bunu her kürt bilir
20 YorumlaSuç oranları yüksek. Bu yüzden toplumda hoşgörü zayıflığı var. Sade kürt ler değil bir gurup türk toplumuda sevilmiyor.
20 Yorumlabiz de etmiyoruz sizde neden bizim kürtlere önyargılı olduğumuz önyargısı var bacım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılpkk yandaşı olanlar yüzünden genelleme yapıyorlar bence yanlış.
10 Yorumla Ben hiç bir ırktan nefret etmiyorum çünkü herkes türk zaten :D
11 Yorumlacanım bunların hepsi siyesi oyunlar neden öyle neden böyle diyemezsin birileri bunu istiyosa olur.
10 YorumlaSen Öyle Olabilirsin Ama , Öyle Olanlar , Kin Besleyenler Çok Var. O Yüzden Sevmiyorum.
20 YorumlaBen nefret etmiyorum bir Turk olarak benim askerde en iyi arkadasim kurttu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben türküm. kürtleri türklerden daha çok seviyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç çözemedim ki aslında seviyorum ama en ufak bir olayda nefret ediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben nefret etmiyorum kürtleri seviyorum güzel oluyolar birde başlık istemeseler
22 Yorumla- +1 yıl
Kardesim baslik parasini alip cebinemi koyuyolar kiza esya aliyolar bir nevi yine erkek tarafina geliyo esya
Cevap sahibi+1 yılolsun ben alırım eşyayı karşıyım o duruma
+1 yılBútún kûrtleeri ayni kefeye koyduklari icin
10 Yorumla
+1 yılabimi şehit ettiler ok?
10 YorumlaTürklerden de, Kürtlerden de nefret ediyorum
27 Yorumlabende sizden nefret etmiyorum :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılkimsenden nefret etmiyorum herkes insan
20 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği